2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046199 بازدید | 684503 پست
دوستان من میخوام ی مدت دیگه دوباره برم تو سیکل انتقال اگر پیشنهادی دارید برای این مدت قبل از اون انج ...

غذاهایی که گرم هستن بخورید، اگر پرلاکتین بالا ندارید شکمتون رو با سیاهدانه ماساژ بدید 

وارد سیکل انتقال شدید آناناس بخورید تا شب قبل بعد انتقال هم تا سه چهار روز اول خیلی کم بخورید 

استرس دور کنید 

استراحت کنید حداقل هفت هست روز اول رو کاری انجام ندید عملا 

خوراکی های مضر و قند و نوشابه، شیرینی و... نخورید 

انشالله که نتیجه میگیرید 

به نظر من استراحت روزهای اول انتقال خیلی تاثیر گذار علی الخصوص برای ماهایی که ذخیرمون پایین هست 

استفاده از توالت فرنگی فراموش نشه 

حدالامکان حموم نکنید روزهای اول 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا میتونی بخور منم اینحور بودم الان هر وی میخورم حالت تهوع شدید دارم بالا میارم 

ای جانم عیب نداره چاره نیست باید تحمل کرد 

منم گشنم میشه ولی حالت تهوع نمیزاره که 

میخورم تو معدم آشوب 

بزاق دهنم خیلی زیاد شده 

تحمل میکنم خدا کنه آخر خوشی داشته باشیم 

فقط، دیدم خیلی گرسنم میشه گفتم ببینم عادیه این هجم از گشنگی چون قبلا اینجوری نبودم 

الان که خوبه..گشنه ات شد غذا رو بخور..هفنه ی ششم هفتم که تهوع شروع بشه دیگه هیچ چی نمی تونی بخوری.خو ...

من از الان حالت تهوع دارم 

معدم آشوب همش احساس میکنم الان که.... 

خیلی هم گشنم میشه ولی کمی که میخورم معدم بهم میریزه 

خدا بزرگه عزیزم من درکت میکنم منم منفی شد بی بی چکم  حکمتی توشه، چ کنیم،،، باید سرپا وایسیم و ...

الهی عزیزدلم متاسفم حالتومیفهمم شدیدا. شماجنین داری؟ قربون خدابرم کی قسمتمون نوشته مادرشدن

به حرف دکترا محل نده.همه چی میگن..من تابستون سال قبل که قلب جنینم بحاطر مشکل ایمنیم تشکیل نشد رفتم پ ...

وایی چه بدجنس عزیزم میفهمم خیلی راحت دل میشکنن نمیدونند حال مرگ وسیرشدن دست میده

نه منم اهمیت نمیدم تلاشمومیکنم نشدهم بازبه معجزه خدابرای بچه خودم ایمان دارم نمیخوام جنین اهدایی حسی نمیتونم داشته باشم😭😭😭

دعاکن به تودلیت بگو... همش پیاموخوندم به خدا وامام رضامیگفتم ببینیددیگه شفابدین

اولی رونه ولی دومی رودکترخودم انتقال داد.نه دیگه ندارم برام دعاکنیدکه خوب پیش بره همه چی.

انشالله‌همچی‌عالی‌پیش‌میره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خیلی دلم غمیگنه دکترخودم امروز بهش گفتم اینطورشدم... گفت پیشنهاد میدم جنین اهدایی... دلم شکست... کاش ...

انشالله میشه هرجور که دوست داری هم میشه

ولی نگو “بچه خودم” خیلیها با جنین اخدایی باردار شدن و ناراحت میشن از این حرف، اونهم بچه خود آدمه

توکل یعنی بگی هر چی خدا میخواد و صلاحمه

من آدم خیلی باایمانی نیستم ولی تو این راه فهمیدم فقط خواست خدا مهمه و باید قبول کنم. ۵ بار پانکچر، ۳ تا سقط …

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

خدا رو هزاران بار شکر که چنین راههایی برای بچه دار شدن هست

بچه (با تخمک اهدایی یا جنین اهدایی) کنار آدم خواب باشه تا صبح و ببینیش کیف کنی، خیلی خیلی بهتر از تا صبح گریه کردن برای بچه دار نشدنه. حالا مگه ما انیشتین هستیم که بخوایم حتما ژن تحفه مون به بچه مون برسه 😄

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الهی عزیزدلم متاسفم حالتومیفهمم شدیدا. شماجنین داری؟ قربون خدابرم کی قسمتمون نوشته مادرشدن

بله عزیزم ولی من بهترین جنین هامو این سری برام انتقال دادن که متأسفانه نگرفت 

حالا تا ببینیم خدا چی میخواد 

خدایا به امید تو....
آخه دوباره واژن بزارم دوباره خارشم شروع میشه دیگه.😫😫😫

خب رعایت کن بعد یک ساعت خودتو بشور تو یه حالتی باش که زیاد پس نزنه چاره ای نیست یا با مرکز تماس بگیر بگو ببین بهت آمپول میدن 

امپول بهتر 

من که از بس زدم دیگه نه درد حس میکنم نه چیزی راحت همسرم برام میزنه