2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046204 بازدید | 684503 پست
نه بابا من خودم و بهتر میشناسم قشنگ پریودیه😂😂😂 کدوم بی بی؟ نشنیدم

ی ماما خونگی مشهد خیلی ازش تعریف میکنن.حتی میگن تو بیمارستان امام رضا هم میره  با طب سنتی خیلیا پیشش باردار شدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاااااااااااااااا 

ابوالفضل چقدددددددرررررر تاپیک اسی چند سال طول کشید تا این همه تایپ کنی 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...
ی ماما خونگی مشهد خیلی ازش تعریف میکنن.حتی میگن تو بیمارستان امام رضا هم میره  با طب سنتی خیلیا ...

درمان برای مردان هم داره شوهرم اسپرمش خیلیییییی ضعیفه

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...
فلورا تاجیک کیه عزیزم?! انشالله توکل بخدای بزرگوار

ماما هست داخل اینستاس میگه اول لاغر کن بعد اصلاح سبک زندگی و خیلی چیزای دیگه

خیلی ممنونم عزیزم.انشاالله آزمایشم مثبت شه بقیه رویجوری حلش میکنم.

انشاالله عزیزم خدابزرگه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
پیچ داره تو اینستا سرچ کن لایو هاشو ببین روش های ساده و مفیده دکتر منم روش هاشو تایید می کرد 

خیلی دلم غمیگنه دکترخودم امروز بهش گفتم اینطورشدم... گفت پیشنهاد میدم جنین اهدایی... دلم شکست... کاش خدا وامام رضاببینند وبه دلم رحم کنند من بچه خودمومیخوام😭😭😭

هروقت گشنت شدیچیزی بخوردیگه.لابدبدنت لازم داره.راستی نسرین جون ازرکتال شیافوگذاشتم بهتربود.فقط میگم ...

سلام گلم خارشت افتاد حتما از طریق واژن بزار 

چون جذب واژن بهتر ولی بزار خارشت بیوفته که خدایی نکرده عفونت نگیری 

خیلی دلم غمیگنه دکترخودم امروز بهش گفتم اینطورشدم... گفت پیشنهاد میدم جنین اهدایی... دلم شکست... کاش ...

مگه شوهرتم ضعیفه؟حالا ی مدت رژیم تاجیک بگیر انشالله طبیعی جواب بگیری.اگه هم نشد تقویت میشی برا پانکچر.

مگه شوهرتم ضعیفه؟حالا ی مدت رژیم تاجیک بگیر انشالله طبیعی جواب بگیری.اگه هم نشد تقویت میشی برا پانکچ ...

بله بیشترهمسرم ازاول مشکل داشت. اره خودمم همینو میگم تقویتی برای پانکچر ...من جنین اهدایی اینهااصلانمیخوام