2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
سلام قربونت برم ممنون من دیگه منفیم انگار چون توی فکراینی که گرفته یانه هستی دلت میگیره منم اینطور ...

نه تو فکر جنین نیستم.

خیلی دل نازک شدم .

مثلا ظهر اونی ک میاد آمپولمو میزنه ۵ دقیقه دیر کرد زدم زیر گریه.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم دست ودلم میلرزه زیاد. اخرین جنین هام بودن ای خدا من ازکجا کمش 35تومن بیارم بازبرم خدای من کم ...

انشاالله خدا کمکت میکنه عزیزم.خدا سهم شمارو هم میده مطمئن باش.نا امید نشو.قوی باش .هزینشم انشاالله جور میشه و وارد سیکل میشی مامان میشی .من خودمم پارسال منفی شدم واقعا دلم شکست اما خیری توش بود.و ناامید نیستم.خدا دل همه ی منتظرارو شاد کنه و دل شمارو هم شاد کنه.انشاالله معجزشو به شما و من هم نشون میده 

راستشوبگم?دیگه یه ذره هم نمیتونم. اینهاروهم میگیدفکرمیکنم بخاطر دلخوش کردن منه. فقط دعاکنید منم بچه ...

حتما مادر میشی..سنی نداری..بیشتر کسایی که اینجا مادر شدن بعد چند بار منفی شدن مثبت شدن..امیدتو از دست نده و محکم ادامه بده..

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
عزيزم چرا انقدر ناامیدی  چرا توکل نمی‌کنید به خدا  چرا روحیتون رو از دست میدید آخه

چون حسی ک بهم القا کنه مادر شدم رو ندارم

همونجور ک تو این ۵ سال هیچوقت حسش نیومد سمتم

اما بازم توکلم بخودشه🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
الهی قربونت برم شهرغریبی? اره واقعا ازاین لحاظ که پیش مادرمم خیلی خوبه.  بمیرم برات خواهر ازخد ...

اره عزیزم

مت از قبل از عید هرچی خواستیم بریم پیش خانواده م بخاطر کارهای ای وی اف عقب انداختیم و هی بهونه آوردیم نرفتیم

الانم اگر دیگه این پروسه خدای نکرده ختم بشه من میرم ی ماه میمونم

شوهرمم تونست بیاد قدمش رو سر

نتونست خودش بمونه و کارهاش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چون حسی ک بهم القا کنه مادر شدم رو ندارم همونجور ک تو این ۵ سال هیچوقت حسش نیومد سمتم اما بازم توک ...

بزار روز ازمایش سوپرایز میشی..به حس ها توجه نکن ..من هنوزم حس اینکه مادر شدم رو ندارم .حس خواهری بهش دارم😅

بچه ها ببخشیداگر پیامهام ناراحتتون کرد

بقول خودتون فقط ماها همو درک میکنیم😔😔

بزار روز ازمایش سوپرایز میشی..به حس ها توجه نکن ..من هنوزم حس اینکه مادر شدم رو ندارم .حس خواهری بهش ...

😂😂

دیوونه😅

منظورم علائمیه ک میتونه امیدوار کنه

قربونت برم برا دل مهربونت که بفکرمی انشاللله هممون از این چشم انتظاری دربیایم الهی خودتم به زودی مثب ...

انشاالله عزیزم😍😍🙏🙏

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
زدم الان که روز10هستم بازسفید. منفی هست دیگه ممنونم

چرا آخه😔😔😔قربونت برم خودت ناراحت نکن فاطمه جان  انشاالله شنبه مثبت میشی بازم زوده 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
😂😂 دیوونه😅 منظورم علائمیه ک میتونه امیدوار کنه

باور کن علایمم همش الکیه مال داروهاس.بدن بعضیا حساسه به دارو واکنش میده بعضیا هم واکنش نمیده...نی نی داره بی صدا رشد میکنه 🤩🤩

نمیدونم دست ودلم میلرزه زیاد. اخرین جنین هام بودن ای خدا من ازکجا کمش 35تومن بیارم بازبرم خدای من کم ...

😭😭😭😔😔😔