2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046159 بازدید | 684501 پست
سلام احتمالا از اونو باز زنگ بزن مرکزت بگو منم روزای اول مصرف آسپرین سر گیجه داشتم سرمم درد میکرد چش ...

اره خودمم به آسپرین مشکوکم چون سری قبل آسپزین نداشتم اینجوری نبودم الان از چهارشنبه هفته گذشته که انتقال دادم آسپرین میخورم امروز چشمام اینجوری شده و سرم درد میکنه یعنی بدنم عادت میکنه جوری که خوب بشم؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقا همینطور بودم عزیز یک لحظه سردرد عجیب  ولی چشام قرمز حالت مویرگی  بخاطر آسپرین& ...

افرین دقیق منم چشمام اینجوریه انگار همه مویرگا از زیر چشمم اومده بالا و قرمز شده و سرمم درد میکنه مخصوصا وقتی تاق باز میخوابم خداکنه زودتر بدنم عادت کنه به آسپرین خوب بشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم مثل شماهم هیچ علایمی ندارم وروز ۷ هستم امروز فقط از صبح گریه کردم خدا بهمون رحم کنه ونی نی هامون ...

منم روز ۷ بودم امروز برا ۲۶ خرداد آز دارم پس تاریخامون باهمه انشاالله هردمون مثبت بشیم منم علایمی ندارم میخوام جمعه بی بی بزارم روز تولدمه خداکنه روز تولدم دلم نشکنه 

عزیزدلمیی فداتشم, استرس تو درک میکنم ترس ازعمل وپ.. ولی مطمین باش دعای خانواده عزیزت وماها پشتته وبس ...

حتما عزیزدلم ایشالا بهترین برات اتفاق بیفته❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
منم مثل شماهم هیچ علایمی ندارم وروز ۷ هستم امروز فقط از صبح گریه کردم خدا بهمون رحم کنه ونی نی هامون ...

من و دوتا از بچه ها هم روز ٧ خيلى روحيه مرن داغون بود و جالب بود هرسه مون باشوهرامون دعوا كرده بوديم😂😂

ان شاالله خيره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
افرین دقیق منم چشمام اینجوریه انگار همه مویرگا از زیر چشمم اومده بالا و قرمز شده و سرمم درد میکنه مخ ...

عزيزم من اسپرين ندارم اما تو هفته اول سردرد داشتم و كنار مردمك يكى از چشمامم قرمز شده بود

فكر نكنم از اسپرين باشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم چه حس و حال عجیبی داری الان قشنگ میتونم تصور کنم 😍😍 دل تو دلت نیست دیگه داری ثانیه شماری می ...

اره عزیزم دقیقا یه حال عجیبی دارم برام دعا کن❤️🤲🏻 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
به سلامتی دو‌قلو دارید؟ بتا اول و دوم رو میشه بفرمایید چندبوده ؟

یکیشون توو ۱۰ هفته و ۱ روز رشدش متوقف شد 

بتا اول روز ۹ ،۲۲۲ بعدش روز ۱۳ ۱۵۰۰

سلام .خانما از روز چند بعد انتقال میشه بی بی زد ...ممنون

ب نظر من اگر فكر ميكنين منفى ببينين روح و روانتون بهم ميريزه تا روز ١٢ نزنين

من خودم گذاشتم ى روز قبل آزمايشم بزنم(شنبه)

عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی لحظه ای که بچه ات رو بغل گرفتی انشاالله برای هممون دعا کن قربونت ب ...

حتما عزیزم ❤️❤️

اره عزیزم دقیقا یه حال عجیبی دارم برام دعا کن❤️🤲🏻 

عزيزم خيلى مارودعا كن😍😍😍

پيشاپيش اومدن فرشته ت ب بغلت مبارك🌹💚🌹

ان شاالله قسمت تموم خانوم هاى منتظر باشه

عزیزم دلم گرفته ودارم باگریه مینویسم تو روخدا فردا موقع زایمانت حتما منو دعا کن اسمم رباب از صبح به ...

حتما عزیزدلم فدات بشم میدونم چقدر راه سختیه دعای هرروزم همین بوده 🥲❤️❤️❤️🤲🏻