2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
@نسرین_مهر     عزیزم من عدد آزمایش اولم رو اشتباه گفتم ۲۷۱ نبود، ۴۷۱ بود. الان نگاه کردم ...

سلام سحر جانم تشکر گلم 

من فردا میرم آزمایش بدم که نخوام هی تکرار کنم 

انشالله که که رفته باشه بالا 

سحر جان روز 13 بتا 507 فردا بدم تقریبا چند باشه خوبه قطعا باید بالای هزار باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دختراخوبین.شماها که انتقاد مثبت داستین چیکار کردین قبل انتقال برای اینکه صامت رحم بیشتر بشه. م ...

عزیزم من خودم چون طبع رحمم سرد بود یکم مصرف گرمیجاتم رو بیشتر کردم، مثل حلوای چهل گیاه، حلوا سیاه، خرما و گردو و ... شیر سویا هم از روز اول سیکلم تا روز انتقال خوردم، البته مشکل تیروئید و پرولاکتین ندارم شکر خدا. غذا هم بیشتر پروتئینی مصرف کردم و کربوهیدرات و شیرینیجات رو محدود کردم. غذاهای سالم و خونگی خوردم، ورزش روزانه مخصوصا ورزشهای لگنی داشتم، از روز اول سیکل هم یک برش آناناس تازه خوردم تا روز انتقال. مکمل هم ال آرژنین، ویتامین E, A, D، زینک سلنیوم، قرص آهن، فولیک اسید و کوآنزیم کیوتن از دو ماه قبل تا روز انتقال خوردم.

ان شاالله که مثبت بشی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
واییی واقعاراست میگی عزیزم؟ خدا ازدهنت بشنوه باشه دیگه نمیزنم تاشنبه بقول تو. حرفت به دلم نشست بنظر ...

وووای دختر چرا عکس بی بی تو نذاشتی و دورش انداختی ولی اگه هاله داشته مطمن باش مثبته من سری قبل بار اول روز ۸ بی بی زدم بعده یه ساعت هاله پیدا کرد به زور هاله ش مشخص بود با همسرم جوری روش زوم‌کرده بودیم به زور تو نور دیده میشد من مطمنم بی بی تا خبری نباشه هاله نمیندازه انشاالله بارداری 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
روی من جواب میده؟😟

ببین همون استرادیوله ولی نحوه ی جذبش فرق میکنه، داروی متفاوتی نیست که بگیم روی شما ممکنه جواب نده، من سری اول هم وقتی دکترم دید روز هشتمم ولی ضخامت رحمم خوب بالا نمیاد گفت پچ استرادیول بگیر که اون موقع توی کل ایران نبود اصلا، دفعه دوم این داروخانه آورد شکر خدا.

فقط اینکه موقع استفاده باید حددداقل روزی ۱۰ تا لیوان آب مصرف بشه وگرنه عوارضش زیاد میشه چون از قرص خیلی تاثیرش بیشتره و بالاترین عارضه استرادیول هم غلظت خون و لخته شدن خون هست.

سلام سحر جانم تشکر گلم  من فردا میرم آزمایش بدم که نخوام هی تکرار کنم  انشالله که که رفت ...

فردا میشه روز هفدهم؟ آره دیگه حداقل باید ۱۵۰۰ اینا شده باشه ، که خیلی بالاتر هم میشه نگران نباش عزیزم.

آره عزیزم حتما مثبتی انشاالله خیلی زود هم  زده بودی دیدی که یکی از دخترا روز ده منفی بود روز دو ...

قربون دلتون برم اشک توچشام جمع شداخه چقدرخوبی ومحبت... وقتی همگی همدردیم😭😭😭دوستون دارم زیاد زیاد

انشالله توکل بخدای بزرگ

خانوم جواب ازمایشت چی شد بیا حوشحالمون کن

میگن هنوز حاضر نیست ۳ بار زنگ زدم آخرین بار گفت مجبور شدیم دوباره انجام بدیم نمیدونم لابد منفیه روشون نمیشه بگن حالا گفت تا ۷ حتما میگن 

میگن هنوز حاضر نیست ۳ بار زنگ زدن آخرین بار گفت مجبور شدیم دوباره انجام بدیم نمیدونم لابد منفیه روشو ...

انشالله که مثبته خبرمون کن

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
وووای دختر چرا عکس بی بی تو نذاشتی و دورش انداختی ولی اگه هاله داشته مطمن باش مثبته من سری قبل بار ا ...

راستش به عقلم نرسید موقع دور انداختن اونم دیدم تازه😑😑انگاری حرصموروی اونهابخوام خالی کنم

وایی تومثبت بودی؟؟ البته این بعد4ساعت😂هردوشون اونطوری شدن 

...ببینم شنبه چی میشه اینبار دوتا مارک دیگه گرفتم