2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
نه عزیزدلم ایشالا فردا به امید خدا ❤️  چشم عزیزدلم واقعا روزی نبوده که دعا نکنم ایشالا به ...

عزیزم انشاالله بسلامتی زایمان کنی لحظه ای که بچه ات رو بغل گرفتی انشاالله برای هممون دعا کن قربونت برم بگو این لحظه قسمت همه ی منتطرها😍😍😍

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام سلاااام خووووووبين من از ٩ رفتم دو رسيدم خونه ببخشيد دير اومدم هنو ناهار نخوردم فقط نماز و سريع ...

به به مبارک باشه خداروشکر عزیزم انشاالله قلبش ۱۲۰ بسلامتی بتپه..خیلی خوشحال شدم آره واقعا انشاالله اون لحظه قسمت همه ی منتظرا و خانم های این تایپیک هم بشه ..این جا بیشتر دختر ها داشتن شبیه هماتوم یکم استراحتت زیاد کن انشاالله لکه خودش برطرف میشه و استرس هم که نداشته باش کلا قربونت .. انشاالله مرحله به مرحله بسلامتی طی کنی تا زایمان😍🙏🥰

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله قلبش تا سالیان سال برات بتپه وهر بار از شنیدش ذوق کنی برامنم دعاکن

ممنونم عزيزم چشم بشرط لياقت همه دوستان علي الخصوص بچه هاي تاپيك رو يادكردم ان شاالله  شماهم چندروز ديگه با يبتاي عالي مياين😍🤲

فدات گلم برام دعا کنید  یه سوال بپرسم  دوستان ویار شما از کی شروع شده از هفته چند  ...

ان شالله كه خيلي خوشگل بالاااا رفته

من ويار ندارم خداروشكر فقط اونسري مسواك نميتونستم بزنم ميرفت تو دهنم بالا مياوردم وگرنه نه هوس ميكردم نه بدم ميومد از چيزي

انداختم دور عزیزم بخاطرکثیف بودنش😅😅ولی به مامانم هم نشون دادم ضعیف هاله داشت هردوش عزیزدلم, باشه ...

مهربون جون باور کن بی بی چک اگه خبری نباشه بعد یک روز هم هاله نمیندازه انشاالله شنبه حتما مثبتی دیگ بی بی نزنی ها بزار شنبه بزن از آقا هدیه ات رو بگیر 😍😍

به به مبارک باشه خداروشکر عزیزم انشاالله قلبش ۱۲۰ بسلامتی بتپه..خیلی خوشحال شدم آره واقعا انشاالله ا ...

فداي محبتت عزيزم روزي خودت بشه به زودي زود😍😘ان شالله تا جايي كه بتونم تلاشم بر استراحته اگه بشه ان شاللله ببين الانمو با سر پسرم مقايسه ميكنم خيلي عاروممااااا اونسري قشنگ يه روانيه بتمام معناااا بودم با كوچكترين چيزي استرس شديد ميگرفتم الان مثلا خوبم😁

آمپولا رو که از همون اول جمع کردم، میریزم توی یه ظرف در دار، اینطوری هم نگران کارگرهای پاکبان نیستم ...

من سر پسرم خواستم جمع كنم همسرم گفت اين مسخره بازيا چيه بچه به هيچ عنوان نبايد بفهمه😏😕منم شل شدم انداختم دور 

مهربون جون باور کن بی بی چک اگه خبری نباشه بعد یک روز هم هاله نمیندازه انشاالله شنبه حتما مثبتی دیگ ...

واییی واقعاراست میگی عزیزم؟ خدا ازدهنت بشنوه باشه دیگه نمیزنم تاشنبه بقول تو. حرفت به دلم نشست

بنظرت یعنی متبت میشه؟ هاله درحدخیلی کم بود

سلام سلاااام خووووووبين من از ٩ رفتم دو رسيدم خونه ببخشيد دير اومدم هنو ناهار نخوردم فقط نماز و سريع ...

مبااارکااا باشه عزیزم 😍😍😍🤗🤗🤗🤗

انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و صحیح و سلامت بغل بگیری فندقتووو 💚💚

تیکرتو بذار خواهررر ذوق کنیممم

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عاره عكساش بامزه ميشه😁ازمايش دوماهگي كه نوشت همون بلافاصله رفتي؟؟

همون سری اول که برای ساک رفتم یسری آزمایش نوشت که خون و قند و تیروئید و کشت ادرار بود رفتم دادم ، ادرارم یکم عفونت داشت دارو داد گفت ۱۰ روز دیگه دوباره برو کشت ادرار ک دیروز دادم اونم، حالا هفته آینده باید برم تست قند سه مرحله ای.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مبااارکااا باشه عزیزم 😍😍😍🤗🤗🤗🤗 انشاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی و صحیح و سلامت بغل بگی ...

ان شالله تيرماه نوبت شماست وبا يبتاي خيلي عالي ميان و دل پسرت شاد ميشه به اميد خدااا

ممنونم عزيزم 😘😘

باشه باشه چه رنگي بذارم🤪خودم از اول عاشق دختر بودم بعدهااا كه فقط ميگفتم فقط سالم و صالح باااااشه  و خدا يدونه بده واقعااااا مهم نيس ولي ته دلمم باز دختر بود😀الان همسرم برااينكه حرصم بده هي ميگه مطمينم پسره