2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
اره عزیزم حساب نکن بزن ان شاالله میای عکس بیبی چک مثبتتو میزاری😍

انشالله عزیزم خداکنه نگاه و لطف خدا شامل منم بشه این سری مامان بشم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت برم  ۶ تا استرادیول ۲ میل روزانه داشتم اصلا زیاد نشده 😭

خيلي بده ادم خودش رو باهزار زحمت جمع ميكنه و اميد ميده بعد يهووو كنسل بشه ادم بهم ميريزه

ولي به اين فكر كن اگه خداي نكرده انتقال ميدادي و منفي ميشد بهتر بود يا مثلا دوماه انتقالت عقب بيفته من هميشه خودمو براي اينكه بتونم اروم كنم يشرايط بدتري رو در نظر ميگيريم نا خداگاه ميكم خدايا شكرت كه ميتونست ازينم بدترم باشه

گرچه گاهي واقعااااااا از صبر ادمي خارجه ولي يكم زمان ميخاد تااا باز بهمون مرحله اي كه باخودت بگي خداياشكرت ميتونست بدترم باااشه برسي

ان شالله كه خدااااا خيرترين و بهترينااااااا رو برات رقم بزنه عزيزم🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته ترسح میاد هم میترسم لکه باشه درسته بارداری با بارداری هم فرق میکنه اکثر علائم ها هم از پروژستر ...

آره واقعا آدم نمیدونه کدوم علایمه واقعیه و کدوم بخاطر عوارض داروهاس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوست جونام شبتون بخیر باشه     امروز غروب جوابم حاضر شد برای یک لحظه باتمام وجود رس ...

وااای بگردم چقدددد اذیت شدی. بازم خدارو هزاران بار شکر ک نتیجه بهتر شد😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خيلي بده ادم خودش رو باهزار زحمت جمع ميكنه و اميد ميده بعد يهووو كنسل بشه ادم بهم ميريزه ولي به اين ...

دقیقا حالم تفسیر کردی😢

ممنونم دوست عزیرم 

خدا نی نیت رو حفظ کنه و به سلامتی بغلش بگیری

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سونو رفتم ضخامتم ۵/۲ بود و سیکل انتقالم کنسل شد 😭

متاسفم میفهمم واقعا سخته کنسل شدن سیکل🥺

کاش رحمتونو ی بررسی بکنن شاید پولیپی چیزی بود بردارن و ضخامت بالا بره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقا حالم تفسیر کردی😢 ممنونم دوست عزیرم  خدا نی نیت رو حفظ کنه و به سلامتی بغلش بگیری

غصه نخور ان شالله بهتريناااا در انتظااارته و قراره با انتقال بعدي صاحب اولاد سالم و صالح بشي به اميد خدااااا🥰🤲فدات بشم با دعاهاي شمااا دوستان ان شالله🤲

انشالله عزیزم خداکنه نگاه و لطف خدا شامل منم بشه این سری مامان بشم

ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
متاسفم میفهمم واقعا سخته کنسل شدن سیکل🥺 کاش رحمتونو ی بررسی بکنن شاید پولیپی چیزی بود بردارن و ضخا ...

قبلا پولیپ داشتم  با هیستروسکوبی برداشتند

و دو تا از دکترهای مرکز سونوم کردند گفت فیبرم نداری 

نمیدونم والله این چه امتحانی که داریم پس میدیم

غصه نخور ان شالله بهتريناااا در انتظااارته و قراره با انتقال بعدي صاحب اولاد سالم و صالح بشي به ...

خدا کنه همینطور باشه 

مممونم که قوت قلبم هستی 

هر چی از خدا میخوای بهتریناش بهت بده الهی امین 

عزیزم چرا بالا نرفت ؟ پچ استرادیول داشتی ؟

روزانه ۶ تا استرادیول داشتم 

روز ۱۰ پریودی دکتر دید ضخامتم کمه پماد استرومارین بهم داد اصلا ضخامتم زیاد نشده بود

پچ استرادیول نداشتم 

روزانه ۶ تا استرادیول داشتم  روز ۱۰ پریودی دکتر دید ضخامتم کمه پماد استرومارین بهم داد اصلا ضخ ...

خب الان باید چیکار کنی ؟ لوبیا سبز که بهت گفتم خوردی ؟ قسمت این بوده غصه نخوریا

خدای من خدای معجزه هاست .