2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
عزيزم شیاف واژینال میزاری اگه خارش داری بخاطر اون نگران نباش عفونت نیست یک ساعت بمونه کافی جذب میشه ...

اره خارش میگیرم همش انگارترشح میادبیرون ولی انگارباقی مانده شیافه.باعث میشه میسوزم.پس یک ساعت گذشت بشورم بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ممنون بابت راهنمایی. واقعا هم پاهام سرده لباس ساحلی بدونه شلوار میپوشم نمیدونستم باید ج ...

سلام منم لباس ساحلی میپوشم ولی اهواز خیییییلیییییییی گرمه هوا اصلا نمیتونم جوراب بپوشم 

حتی لای موهام و کف سرمم گاهی داغ میشه با این وجود بعضی وقتا پاهام حس سردی داره نمیدونم چرا اینطوره

خدایا به امید تو....
اره خارش میگیرم همش انگارترشح میادبیرون ولی انگارباقی مانده شیافه.باعث میشه میسوزم.پس یک ساعت گذشت ب ...

خیلی خارش داری یکبار رکتال بزار تا خارشت خوب بشه 

عفونت نیست بخاطر همین شیاف و مابقی شیاف خارج میشه 

نگران نباش عزيزم 

عزیزم چون انتقال دادی بهتره از مرکز یا دکترت سوال کنی حتما هم سوال کن، چکار باید کنی چون عفونت رو تا ...

اینجابچه هامیگن عفونت نیس بخاطرشیافه.حالاببینم اگه دیدم بدترشدحتماازدکترمیپرسم.خیلی ممنونم

ای جان دلم😂من امشب گذاشتم پیش همسرم یک ساعت بمونن برم خرید یه بیست دقیقه بعدش زنگ زد گفت میشه ...

😅😅😅اي جانم انشالله من بعدشووو بچه هاي عاروم تري باااشن و يكمم با مامانشون راه بيان به اميدخدا🙂😍 بخدااا من بچه دورو برم زياد ديدم يسري بچه هااا واقعاااا بي آزارن اذيتشون فقط همون شير خوردن و پوشك عوض كردن  ايناس فراتر ازين نميشه

ان شالله خداااااا ازهمون بچه هاي عاروم و صالح و سالم قسمت همه بچه هاي تاپيك بكنه كه واقعاااااا روان مادر سالم ميمونه روان مادر خوب بمونه تو بقيه مراحل بزرگ كردن و تربيت كردن خيلي بهتر از يه مادر بي اعصاب عمل ميكنه

اینجابچه هامیگن عفونت نیس بخاطرشیافه.حالاببینم اگه دیدم بدترشدحتماازدکترمیپرسم.خیلی ممنونم

آره خوندم پیام بچه ها رو درست میگن من چون این سری شیاف ندارم از دردسراش راحتم

خدایا به امید تو....
سلام عزیزم. ی سوال دارم. امپولای دور ناف مثه هپارین باید اسپیره کنم؟

سلام عزیزم ببخشید نمیدونم😥

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اها فکر کردم این سری هم زود زدی بهتر که نمیخره😂😂

آره این سری جوابمو نمیده میدونه خودمم بیرون نمیرم نمیتونم بخرم🤣🤣🤣

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏