2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
ای جان متولدچندی؟ انشالله مثبت بشی فداتشم ودلمون شادبکنی چقدرماهاحال همومیفهمیم تامرکزمیپرسن چندسال ...

۷۵.

مرسی عزیزم همچنین‌.

اصلا جوونی نکردیم همش تو مراکز بودیم😭

من همه سنشون بیشتر از من بود

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی من رایتشوبخوای میخوام باورنکنم😢طاقتشوندارم بازشنبه منفی شه بهم بریزم. دعاکن فدات بشم الهی مامان ...

من ۲۸ ام..دو سال پیش دخیره ام ۱/3 بود.🙄

دکتر گفت ذخیره ارثیه..ولی با داروهای دوز معمولی ۱۴ تا تخمک کشید که ۱۱ تاش جنین شد..بنظرم سن مهمتر از عدد ذخیره اس..نگرانش نباش 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
۷۵. مرسی عزیزم همچنین‌. اصلا جوونی نکردیم همش تو مراکز بودیم😭 من همه سنشون بیشتر از من بود

اره والله دقیقا راست میگی😞ولی اشکال نداره داریم امتحان خدارو پس میدیم شکرسلامتی داریم وخانواده ای که پشتمون هستند خدابزرگه

وای واقعا دقیق یادم نی میرم تو دفترچش نگاه میکنم حتما میام میگم عزیزم واقعا چقد بده من انقد حافظم ضع ...

من یکماهگی ۴۴۰۰ بود

اشکال نداره عزیزم منم کم حافظه شدم از بس درگیر نی نی ها شدیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزدلم خوبی؟ دختر گلت خوبه؟ رفلاکسش بهتر شده؟ سارا از چندوقتگیش رفلاکسش شروع شد؟

سلام عزیزم قربونت خوبه شکر خدا گل پسری شما خوبه؟

عزیزم دختر من کولیک داشت رفلاکس نداشت پسر sangakجون رفلاکس داشت

فک کنم از هفته ۳ یا ۴ شروع بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ای جان متولدچندی؟ انشالله مثبت بشی فداتشم ودلمون شادبکنی چقدرماهاحال همومیفهمیم تامرکزمیپرسن چندسال ...

منم همسن شمام.واقعا تا یکی سنمو میدونه همش میگن جونی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
۷۵. مرسی عزیزم همچنین‌. اصلا جوونی نکردیم همش تو مراکز بودیم😭 من همه سنشون بیشتر از من بود

واقعا همینطوره جوونی نکردیم.منم که میرم همشون سن بالا هستن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دوستان واقعا من نگرانم. صب تاحالا انگار خون ب پاهام نمیرسه یجوریه پاهام انگار زیاد حس نداره. قبل ا ...

اولا پاتو گرم نگه دار جوراب بزار پات باشه خیلی مهمه جریان خون داشته باشید و اینکه لطفا راه هم برید کمی چون خونرسانی به رحم بیشتر میشه و موفقیت بیشتری دارید یه مقاله خوندم تو کشورهای خارجی حتی هنگام انتقال جنین جوراب پاشون هست تا گرم باشه و جریان خون زیاد باشه 

ای جانن چه خوبه هم رنج هستیم. من فکرمیکردم اکثرا بالاترن تودرچه حالی عزیزم؟ 

منم ن علایمی  هیچی ندارمروز ۶ انتقال هستم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم