2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واقعا. اصلا بیرون یکی ادمو ببینه میگه وااااای خوشبحالت دوقلو داری خدا دوتارو یجا بهت داده😂خدارو ...

چیکا جون شما تا اخر بارداری انوکسا رو دور ناف میزدید؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝

@farinazzz    

عزیزم به نیت شما و از طرف شما هدیه به روح مطهر امام باقر ع دعای یستشیر رو خوندم.

ان شالله به حرمت امام باقر ع ب زودی زود حاجت روا بخیر بشید عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آها انشاالله درست میشه منم بدلیل اینکه بتا افت میکنه ترسیدم نکنه بگه رحم جای گذین

نه عزیزم وقتی آندومتر خودت مشکلی نداره و انقدر راحت میاد بالا برا چی جایگزین بگیری

انشالله به زودی مامان میشی

فقط پیگیر باش و زمان رو از دست نده

همینجا تو تاپیکم بمون تجربه بچه ها خیلی بالاست 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام سلام به همگی🥰🥰

من فک کنم بعد از نزدیک دوسال اومدم این تاپیک

همه رفتن و بچه های جدید اومدن😊

ان شالله همتون به خوشی از این تاپیک برین☺️

من اومدم یه چیزی به کسایی که خیلی ناامید شدن و ذخیره هاشون کمه و سنشون بالاست بگم و برم

چند وقت پیش توی اینستا با یه ماما آشنا شدم که با اصلاح سبک زندگی به خیلیا کمک کرده باردار بشن. حتی کسایی که یائسه زودرس شدن هم باردار شدن

کسایی که چندین بار آی وی اف منفی داشتن. راحت باردار شدن

خودش ۵ بار سقط کرده تا راهشو پیدا کرده

بنظرم سخت نیست. اگه ادم انگیزه داشته باشه توانش هم میاد

پولی هم نمیگیره. همه هایلایت های مهم رو داخل پیجش گذاشته

فقط برای کسایی که سنشون بالاست و ذخیره اشون زیر یک هست پرونده تشکیل میدن

اسم خانم فلورا تاجیکی

عکس پیجش رو توی کامنت بعد میذارم

امیدوارم بهتون کمک کنه🤲😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️