2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046256 بازدید | 684508 پست
ای جانم خدا حفظشون کنه چیکا جون  هر کاری سختیشو داره  چاره ای نیست  انشالله که بزر ...

قربونت برم نسرین جون خدا جوجتو برات حفظ کنه. زنده باشی مهربونم فقط برام دعا کنید صبور باشم روزای سختی رو دارم تنهایی به دوش میکشم روزایی که حسرتشو داشتم الان بی انرژی ترین ادم دنیام❤️

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم الهی بسلامتی بغلش کنی. بخدا دوقلو داشتن شاید خیلی قشنگ باشه اما اگر بخوای تنها بزرگشون کنی تاز ...

واقعا حق داری خسته شی ما ها ک ای وی اف میکنیم اذیت میشیم میگیم بذار دوتا شه یه دفه دوباره این مسیر و نریم برا بچه بعدیم مردا هم مگه چقدر کمک ادم میکنن باز یه دونه باشه میشه پیش کسی بذاری یه سری کارات و انجام بدی اما دوتا دست و بال ادم بسته میشه ان شاالله که خدا بهت صبر و تواناییش رو بده بچه هات بزرگتر بشن راحتتر شی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم نسرین جون خدا جوجتو برات حفظ کنه. زنده باشی مهربونم فقط برام دعا کنید صبور باشم روزای سخت ...

انشالله که سلامت باشی ممنونم ازت گلم 

با قدرت پیش برو 

اینم یه نوع امتحان الهی 

هر لحظه زندگی ما یه نوع امتحان انشاالله خدا هم بهت انرژی قدرت علی الخصوص صبر بده که این دوران رو به سلامتی طی کنی و بچه های گلت بزرگ بشن و به مامان خانم شون کمک کنن 😍😍😍

الهی بگردم برات من که یدونه دارم تازه کمکم دارم خیلی سخته دو قلو که خیلیی سخته دختر من کولیک داشت شب ...

خدانکنه فداتشم خدا دختر نازتو حفظ کنه امروز ۷ ماهو ۱۲ روزشونه ماشالله بچه های الان پر انرژی هستن اصلا به هیچ کاری نمیرسم گاهی حتی میبینم صبح تا غروب سرویس نتونستم برم من ادمی بودم که اطرافم ریخت و پاش میشد افسرده میشدم مدام در حال تمیز کاری خونه بودم الان اصلا وقت نمیکنم ظرفامو بشورم. ارزو دارم دوتاشون باهم بخوابن من فقط یکم به کارای شخصیم برسم اما انگار به همدیگه خبر میدن که من بیدار شدم تو بخواب😐الانم درگیر دندون در اوردن هستن و چهار دست و پا رفتن شبا همش با جیغ پا میشن همدیگرو بیدار میکنن دیگه تا چندین ساعت اصلا نمیخوابن. شوهرمم طفلی ساعت ۹ صبح میده ۱۰ شب میاد خودش جنازست. هرچی بزرگتر میشن داشتنشون فوق العاده سخت تر میشه. الهی خدا همه بچه هارو در پناه خودش حفظ کنه به منم صبر بده بتونم صبور باشم فقط❤️

خداياشكرت....❤️ 
خدانکنه فداتشم خدا دختر نازتو حفظ کنه امروز ۷ ماهو ۱۲ روزشونه ماشالله بچه های الان پر انرژی هستن اصل ...

الهی فداشون بشم پس اوج شیرین کاریاشونه😍😍

ممنونم عزیزم 

حتما خدا میدونسته که میتونی که بهت دوقلو داده ان شاالله به خوبی و خوشی میگذره این دوران😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا حق داری خسته شی ما ها ک ای وی اف میکنیم اذیت میشیم میگیم بذار دوتا شه یه دفه دوباره این مسیر و ...

اره واقعا. اصلا بیرون یکی ادمو ببینه میگه وااااای خوشبحالت دوقلو داری خدا دوتارو یجا بهت داده😂خداروهزار مرتبه شکر خواهر من، ولی دهنم سرویس شده هیچکس خبرمو نداره🤕خندشون برای ادم کافیه ها وقتی میخندن ادم رو اسمونا سیر میکنه اما کاش ادم تو‌ شهر غریب نباشه کنار خانواده باشی بازم یکم میشه نفس کشید یا مامانم بغل میکنه داداشام هستن ولی خب تنها که میشم دیگه کارم تمومه😐

خداياشكرت....❤️ 
انشالله که سلامت باشی ممنونم ازت گلم  با قدرت پیش برو  اینم یه نوع امتحان الهی  هر ...

فدای مهربونیت عزیزم. الهی همه بچه ها سلامت باشن یه خار به پاشون بره اولین نفر پدر و مادره که جونشون در میره. 

خداياشكرت....❤️ 
قربونت دلت نیلو جان میشه بپرسم چرا به فکر رحم جایگزینی عزیزم مشکلت چیه؟

عزیزم کورتاژ شدم دیگه آندومترم بالا نیومد ازون موقع

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
گفت ۸ زنگ بزن اگه  کنسلی داشتم بهت میگم بیای با این حرفش ساعت ۸ زنگ میزنم ببینم چه میگه 😐

خیره ایشالله

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
الهی فداشون بشم پس اوج شیرین کاریاشونه😍😍 ممنونم عزیزم  حتما خدا میدونسته که میتونی که بهت د ...

خدانکنه خاله جونشون. راجب کولیک هم انشالله دیگه سه ماه رو‌ رد کنه خیلی بهتر میشه ولی هرچی بزرگتر میشن چالشاشون بیشتر میشه😂😂

خداياشكرت....❤️ 
خدانکنه فداتشم خدا دختر نازتو حفظ کنه امروز ۷ ماهو ۱۲ روزشونه ماشالله بچه های الان پر انرژی هستن اصل ...

چیکا ایشالله خدا به فسقلی ها سلامتی بده به مادرشون صبر 😍😍😍

در حین مادری کردن مدیونی اگر برا من دعا نکنی که دوقلو سالم خدا بهم ببخشه 

هربار عصبی شدی خسته شدی بی انرژی شدی گریه کردی بگو خدایا یه دوقلو سالم بده به زهراااا😠😅😅😅😅

چیکا ایشالله خدا به فسقلی ها سلامتی بده به مادرشون صبر 😍😍😍 در حین مادری کردن مدیونی اگر برا من د ...

ای جااانم چشم عزیزم😂😂😂الهی خدا یه جفت دوقلو شیطون بلا مثل فسقلیای من بهت بده که بعد بیای اینجا مثل‌ من دردودل کنی😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 
خدانکنه خاله جونشون. راجب کولیک هم انشالله دیگه سه ماه رو‌ رد کنه خیلی بهتر میشه ولی هرچی بزرگتر میش ...

ان شاالله 

آره چالش بعدی دندونه☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مامانا  و باردارهای عزیز آسپرین رو تا چن هفته خوردین؟

۲۸ عزیزم