2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خواهر من دو تا دختر دارم برایه همین میخوام تعیین جنسیت کنم شمام مام میرید پیشه کی؟

اهان خوب خداروشکر بچه داری،من پیش دکتر فرناز منتظری میرم خیلی دکتر خوب و دقیقی و حواسش به همه چی هست و توی اینستا هر وقت هر سوالی داشته باشم جواب میده،ولی با اینکه من ۶ تا جنین داشتم گفت بهتره که تعیین جنسیت نکنی چون بهر حال یه سلول از جنین کم میشه و احتمال مثبت شدن میاد پایین،حالا باز داستان شما فرق داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تمام ازمایش هام برای اخرای ۹۹دیگه فکر نکنم هیچ کدومو قبول کنه عکس رنگی پاپ اسمیرم باید از نو شروع ...

حالا با خودت ببر همه رو شاید قبول کرد. نامه دکتر قلب و غدد هم می خوان بابت سلامت قلب و غدد.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
اونو از کجا بگیرم تو مرکز میدن بهمون غدد که تیرویید دارم 

نامه بهت میدم که بری متخصص قلب معاینه و اکو بشی و نتیجه ش رو بیاری، غدد هم نامه میدن بری متخصص غدد همین مراحل دوباره.

نامه بهت میدم که بری متخصص قلب معاینه و اکو بشی و نتیجه ش رو بیاری، غدد هم نامه میدن بری متخصص غدد ه ...

مرسی خ‌واهر دیگه این جلسه فقط برسم ازمایش ها و این کارارو بگنم احتماخدا کنه تا مدرسه باز میشه حداقل تخمک کشیمو بکنم بمونه انتقالم

سلام فاطمه خوبی گلم چه خبرا چله برداشتی؟؟

سلام قربونت برم‌. شکر خدا. شما چطوری؟

اره عزیزم دعای یستشیر رو یکی از بچه ها همین جا میگفتن. گفتم منم شروع کنم خیییلی ب دلم نشست دعاش خیلی حس ارامش داشت معنیش . 

اسم شما و عفت جون رو هم خودم اصافه کرده بودم سرخود😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی خ‌واهر دیگه این جلسه فقط برسم ازمایش ها و این کارارو بگنم احتماخدا کنه تا مدرسه باز میشه حداقل ...

توکل بر خدا عزیزم، آره من پارسال اولین جلسه تیر ماه رفتم، شهریور ماه پانکچر شدم، من هیچی آزمایش و عکس رنگی و اینا نداشتم، همه مال ۴ سال قبلش بود، اینا یکم طول کشید.

سلام قربونت برم‌. شکر خدا. شما چطوری؟ اره عزیزم دعای یستشیر رو یکی از بچه ها همین جا میگفتن. گفتم م ...

التماس دعا عزیز دلمممم، اجرت با سید الشهدا 🙏🌹

سلام گلم برای منم دعا کن فردا میخوام برم آزمایش بدم  دعا کن که مادر شده باشم

حتما عزیزم اسمتونو نوشته بودم❤️

ان شاالله فردا خوش خبر میای عزیزم و ۱۲۰ سال قلبش(ون) میتپه زیر سایه تون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان من بسلامتی انتقال دادم ۲ جنین ۳ روزه. فقط دکتر بهم گف ی پلیپ ریز دهانه سرویکس رحمت داری ...

ای جااان ان شاالله ۱۴ روز دیگه با ی بتای تپل بیای عزیزم🤩

این بحث و جدل ها طبیعیه همممممه دارن، هم ما خودمون تحت فشاریم هم اونا، با کوچکترین اختلافی بحث بالا ...

آره خیلی صبر میخواد خودمون کم بدبختی داریم کم درد داریم خدا صبر فررررراااااااوووووااااااان بهمون بده🤲🏻

من سسیتم بدنم اینطوره که روزایی که صبحانه میخورم گوارشم خوبه اما دیروز پریروز صبحانه نخوردم دیگه متوجه شدم چه اشتباهی کردم حالا الان خدا روشکر خوب شدم از فردا هم صبحانه مو میخورم 😀

خدایا به امید تو....