2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
سلام خواهر تخمک کشی ۱۴ برایه ۴تا جنین ۱۳ میگیرن جنین اضافه هم ۱۸۰۰دونه ای ازمایش ها دارو وسنوهام هست ...

اره منم می‌خوام تعیین جنسیت کنم می‌خوام برم مام نمیدونم انتخاب درسته یا نه دودلم .

یعنی 4تا جنین 13 میلیون میگیرن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من بسلامتی انتقال دادم ۲ جنین ۳ روزه. فقط دکتر بهم گف ی پلیپ ریز دهانه سرویکس رحمت داری ...

عزیزم ب سلامتی ان شاالله محکم بچسبن ب رحمت  و مثبت شی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اره منم می‌خوام تعیین جنسیت کنم می‌خوام برم مام نمیدونم انتخاب درسته یا نه دودلم . یعنی 4تا جنین 13 ...

من از ابن سینا اصلا راضی نیستم اولاش خوب بودن ولی دیگه اشتباهاشون سر به فلک کشیده داداشم واریکوسل داشت نفهمیدن رفتن وارد سیکل شدن از ۹ تاتخمک جنینی تشکیل نشد ولی تو مام مشکلشو پیدا کردن زنه رو وارد سیکل انتقال کردن پروژسترون ندادن بهش اگه دکتر نپرسید جنیناش حیف میشد تعیین جنسیتم بود فقط دوتا جنینم  داشت نمیدونم منم نوبت گرفتم امیدوارم پشیمون نشم

وای منو بگو ک میگفتم بذار پیشگیری کنم نگو همین الانشم یبوسته😬 ممنون قربونت برم کاشکی زود خوب شه، ا ...

این بحث و جدل ها طبیعیه همممممه دارن، هم ما خودمون تحت فشاریم هم اونا، با کوچکترین اختلافی بحث بالا میکشه، سعی کن زیاد توجه نکنی هرچی گفت از این گوش بگیر از اون گوش در کن، منم تازه تازه یاد گرفتم 😁

من خودم با همون کره خامه صبحانه و آب جوشیده ولرم ناشتا گوارشم کامل تنظیم میشه دیگه یبوست نگرفتم از اولش شکر خدا ، هر زمان هم حس میکنم دفعم طول کشیده چند تا آلو بخارا میخورم اوکی میشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فردا ولی بیبیم امروزم منفیه مطمینم منفیه دیگه نوبت دکتر گرفتم برایه فردا مام

عزیزم کاش قبل اینکه بری مام آزمایش بتا بدی، چون بری قطعاااااا میگه برو آزمایش بده الکی یه جلسه هدر میره، اگر تونستی امروز یا فردا صبح زود برو آزمایش بده که تا نوبتت میشه جوابش آماده بشه با جواب آزمایشت بری دکتر.

عزیزم کاش قبل اینکه بری مام آزمایش بتا بدی، چون بری قطعاااااا میگه برو آزمایش بده الکی یه جلسه هدر م ...

باشه خواهر مرسی میگم فردا برم ازمایش هارو برام مینویسه شوهرمم ویزیت میشه؟ برایه ۶ بعد از ظهر بهم نوبت داد

باشه خواهر مرسی میگم فردا برم ازمایش هارو برام مینویسه شوهرمم ویزیت میشه؟ برایه ۶ بعد از ظهر بهم نوب ...

امروز برو ازمایش بتا بده 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
فردا ولی بیبیم امروزم منفیه مطمینم منفیه دیگه نوبت دکتر گرفتم برایه فردا مام

انشالله که فردا جوابت مثبته ولی مام مرکز خوبی با امید و توکل برو انشالله که جواب میگیری،فقط نمیشه تعیین جنسیت نکنی؟اخه دکتر بمن گفت خیلی ریسکه این کار دذصد مثبتو میاره پایین

انشالله که فردا جوابت مثبته ولی مام مرکز خوبی با امید و توکل برو انشالله که جواب میگیری،فقط نمیشه تع ...

خواهر من دو تا دختر دارم برایه همین میخوام تعیین جنسیت کنم شمام مام میرید پیشه کی؟

باشه خواهر مرسی میگم فردا برم ازمایش هارو برام مینویسه شوهرمم ویزیت میشه؟ برایه ۶ بعد از ظهر بهم نوب ...

آقایون رو که راه نمیدن طبقه سوم، ایشون باید با دکتر اورئولوژ نوبت بگیرن، فردا بری اول از همه آزمایش بتا میخواد ازت، احتمالا سونو هم میکنه، تمام آزمایشات خودت و همسرت و عکس رنگی رحمت طی یک سال گذشته رو هم ببر حتما، هرچی که نیاز باشه برات مینوسه، اگر همه چیز کامل باشه برات دارو می‌نویسه برای شروع سیکل بعدی ، اگر نه که یک جلسه دیگه هم باید بری. خدا رو شکر خیلی مریض رو نمیبرن بیارن ، من دفعه قبل که افت بتا داشتم توضیحات لازم رو بهم داد، زمان انتقال بعدی رو با انتخاب خودم تعیین کرد و دارو برام نوشت، بعدش دیگه ۳ ماه بعد روز دهم سیکلم رفتم برای تعیین تاریخ انتقال.

آقایون رو که راه نمیدن طبقه سوم، ایشون باید با دکتر اورئولوژ نوبت بگیرن، فردا بری اول از همه آزمایش ...

من تمام ازمایش هام برای اخرای ۹۹دیگه فکر نکنم هیچ کدومو قبول کنه عکس رنگی پاپ اسمیرم باید از نو شروع کنم همه رو برام بنویسه