2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
وااااای دختر از دست توووووو. 😭😭 یعنی به خدا هیییچ کدوم از مواد غذایی خطرناک هم اندازه استرسی که تو ...

اره واقعا از دست من کلموبرم ناکجااباد بکوبم

ببخشید توام.. فکرکنم اون9ماه دیگه حسابی خودمو شماروکلافه میکنم دق نکنم خوبه😭😭باشه استرس نمیگیرم جاش یک دور تسبیح صلوات میفرستم واسه صاحب الزمان خودشون کمک کنند. 

حالا بابت استرست هم استرس بگیر 😒😒😒

خخخ وای اینوخوب اومدی بخدا انگارتوی دلمی😂😂😂واردیه همچین چرخه ای شدم. بامیه ضررنداره؟ خورشتشوبابرنج بخورم. گشنمه لامصب دیگه سوپم نمیشه😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خخخ وای اینوخوب اومدی بخدا انگارتوی دلمی😂😂😂واردیه همچین چرخه ای شدم. بامیه ضررنداره؟ خورشتشوبابرن ...

بله عزیزم خیلی هم خوبه نوش جانت، باز نری هر روز یه کاسه بامیه بخوری هااااا، در حد متعادل مثلا هفته ای دو روز.

کلا در حالت عادی هم هر ماده غذایی رو زیاد از حد بخوری ضرر داره و بدن واکنش نشون میده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بله عزیزم خیلی هم خوبه نوش جانت، باز نری هر روز یه کاسه بامیه بخوری هااااا، در حد متعادل مثلا هفته ا ...

نه بابا اینوکم دوست دارم. اخه اونم چون ببخشیدراحت میرفتم هربار دستشویی بدون زور زدن برای همین میخوردم خوشم میومد😅😅😅

دستت دردنکنه عزیزم. ممنون میشم چیزایی که مضرن بهم بگی چون واقعا تا حالا بجز جعفری وزعفرون چیزی نمیدونستم... 

خخخ بیا دلموخوش کنم به اینکه هروز شیر ونشاسته هم میخورم

نه بابا اینوکم دوست دارم. اخه اونم چون ببخشیدراحت میرفتم هربار دستشویی بدون زور زدن برای همین میخورد ...

نشاسته اگر مشکل تیروئید و پرولاکتین نداری اشکال ندارد.

مواد غذایی هم بزن توی نت اونایی که مضر هستن در اوایل بارداری برات میاره، یه سری باید کم مصرف شه یه سری متعادل. ان شاالله که همه چیز برای همه خوب پیش بره برای شما هم بطور مخصوووووووص 😅😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چشم عزیزم ببخشید توروهم حرص دادم😂 اخه بالاخره یجوری میشه. با استرس کاری از پیش نمیرا

نه بابا خواهش من خودمو سرزنش کردم من باعث شدم

منم الان درگیراسترس شدم بخاطرخوردن گشنیز😭😭😭

عزیزم ب این چیزا فکر نکن توکل کن ب خدا پیش برو ب خدا اعتماد کن اول دوم ب دکترت مطمئن باش اگع مشکلی ب ...

مرسی عزیزم ب این انرژی مثبتی ک بهم دادی ممنونم

خدا نی نی هاتو محافظت کنه.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
نه بابا خواهش من خودمو سرزنش کردم من باعث شدم منم الان درگیراسترس شدم بخاطرخوردن گشنیز😭😭😭

چرا عزیزم ؟ 

در حد اعتدال ک اش‌کال نداره.

دکترا میگن زیاده روی نکنید وگرنه هرچی بخوریم اشکال نداره.

اصلا ب خودت استرس نده.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
نشاسته اگر مشکل تیروئید و پرولاکتین نداری اشکال ندارد. مواد غذایی هم بزن توی نت اونایی که مضر هستن ...

به به بیااا اینم یه سری گند دیگه😵😵😵وای بخدامن برم خودمو بکشم بهتره اح طفلی جنین ها گیرمامان خل افتادن. مشکل کم کاری تیرویید دارم ای خدا

چشم میزنم.