2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046356 بازدید | 684509 پست
سلام عزیزم دقیقا تو فکرت بودم. گفتم یکی ضخامتش بالا نمیره یکی مثه من زیادی ضخامتم. بنظرت فردا انتق ...

عزیزم ب این چیزا فکر نکن توکل کن ب خدا پیش برو ب خدا اعتماد کن اول دوم ب دکترت مطمئن باش اگع مشکلی باشه خودشون انتقال نمیدن موقع انتقال صلوات بفرست قبلش دعا کن اون موقع ک انتقال میدن خودت کنار اب تصور کن بذار صدای اب و بشنوی ریلکس کن بگو خدا ب خودت توکل مردم میدونم ک مثبت میشه چیزای منفی نگو استرس نداشته باش توکلت علی الله پناه بر خدا ان شاالله که همه چیز ب خوبی پیش میره و ۱۴روز دیگه بی بی چکت مثبت میشه 😍😍

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من موندم چه کار کنم همون ابن سینا ادامه بدم یا برم مام نمیدونم خودمم دودلم 

میخوای مام هم برو با دکتر ویزیت شو ببین حست چیه نسبت بشون 

عزیرم ناراحت نباش همه چی خوب پیش میره  و نی نی هات بهت می چسپند و خوشحالمون میکنی

مرسی عزیزم.

انشاالله ضخامتت مناسب بره بالا.

یهو خیلی نره بالا🤣

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
@هانیلsآریل    سلام عزيزم سحر جان شما نزدیک پریود درد شکم داشتید حالت پریودی؟؟ من خیلی ...

سلام عزیزم، بله پریروز دقیقا موعد پریودم بود خیلی درد داشتم، البته نمی‌دونم ربط داره یا تصادفی بود .

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام الهی عزیزدلم انشالله لکه بینی ات قطع بشه قربونت, خوبی عزیزم؟ سلامتی؟ 

سلام گلم، ممنونم عزیزم الان. دیگه لکه بینی ندارم خدا رو هزار مرتبه شکر.

خوبم شکر خدا، شما خوبی؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شاالله که مثبتی اون لکه بینی هم لانه گزینی بوده من خودم دو سه روز علائم نداشتم یه روز داشتم بدن ب ...

انشالله به تودلی نازت بگودعاکنه😍😍😍ایشالله همینطورباشه

قربونت برم واقعاچقدرخوبه شماهارو دارم

وای خیلی بده ویار من کلا در حالت عادی کافیه یه چی بشه بالا بیارم اما پیش خودم میگفتم حامله باشم اصلا ...

الان ویار داری عزیزم؟؟ فسقلی چه زود شروع کرده😉😉

وای من نمیدونم چرا همچین میگم,,, همش بخاطر اضافه وزنمه😭

قربونت برم قشنگم انشاالله خودتم مثبت باشی و‌بیای خبر بدی خوشحالم کنی نه نیستم راستی من آسپرین هر روز ...

الهی امین برای همدیگه دعاکنیم. اینجا خیلی خوبه میایم حرف میزنیم سبک میشیم وگرنه غمباد میگرفتیم رسما😵😵

بله عزیزم منم دارم و7میخورم. البته من شده دیرترم بخورم فقط بعدش1ساعت اصلانبایدبخوابی

من انوکساروهم4ظهرمیزنم

سلام گلم، ممنونم عزیزم الان. دیگه لکه بینی ندارم خدا رو هزار مرتبه شکر. خوبم شکر خدا، شما خوبی؟

خداروهزارشکر...الهی همیشه خوب باشی. 

ماهارو هم دعاکن قربونت

منم خوبم شکرخدا دیگه لکه بینی اینهاندارم بازمیخوام فردا باتوکل بخدابرم حموم😂

اخه من اصلا هیچی علائم ندارم اینبار هیچی هیچی.. 

الان ویار داری عزیزم؟؟ فسقلی چه زود شروع کرده😉😉 وای من نمیدونم چرا همچین میگم,,, همش بخاطر اضافه ...

صبا حالت تهوع دارم شبا هم بعضی وقتا تندتند گشنم میشه فک کنم تا اخرش اندازه خرس شم 😅

الان ویار داری عزیزم؟؟ فسقلی چه زود شروع کرده😉😉 وای من نمیدونم چرا همچین میگم,,, همش بخاطر اضافه ...

اوه بچه بیاد شیر بش بدی لاغر میشی دنبالش بدو بدو کنی لاغر میشی میخوای غذا بخوری یا گریه میکنه یا جیشش میگیره نمیتونی غذا بخوری 🤣

عزیزم شماتبریزی؟ میگم چطور پیش حمدی نمیرید؟ خیلی مهربونه من که کلاحس خوبی میگیرم اخه شنیدم دانایی ه ...

اشتباه کردم‌دیگه همون اول انقدر از دانایی تعریف شنیدم از همین سایت شنیدم که گفتم از این دکتر به اون دکتر نرم اگه این‌خوبه نگو فقط اسم در کرده اصلا دکتر به حساب نمیاد خیلی پول پرسته و اصلا به مریض اهمیت نمیده ،وقت تلف کردن شد برا من 

حمدی و‌قمری و یه‌چندتا دکترم هستن که توی یه رده هستن خوبن ولی راستش کلا تصمیم‌گرفتن خیلی سخته تعریف حمدی رو زیاد شنیدم یه دوست دارم اونم رفته بود پیشش میگفت‌خوبه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش