2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست

[QUOTE=239885817]دوستان ضخامتم روز ۱۱ پریود ۱۱ بود. روز ۱۰ ۱۰ ونیم. ضخامتم زیاد نیس؟ دوستان میگن بیشتر از ۱۰ خوب ن ...[/QUOTE

من دو بار مثبت شدم..دو بارم ۱۲ سه خطی بود زمان انتقال..دکترم میگفت عالیه.

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
نیکان، مهر، عرفان، دوبار رویان جمعا شش پانکچر  هر پانکچر سه تا تخمک داشتم آخرین که شانگهای بود ...

میگم عزیزم تو روش شانگهای هرچی فولیکول تو پانکچر اول می‌کشه بیرون؟یا فقط اون بزرگترها رو ؟بقیه میمونن با داروی بعدی رشد میکنن؟ چون یکی از دوستای من مثلا یدونه یا دوتاش یدفه 18میشد چندتای ریز 10و12میموند.همش میکشید 2تاش فقط جنین میشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم عزیزم تو روش شانگهای هرچی فولیکول تو پانکچر اول می‌کشه بیرون؟یا فقط اون بزرگترها رو ؟بقیه ...

سلام نه عزیزم یکی دوتا که سایز بالا دارن رو میکشه بقیه میمونه برای بار دوم که عملا اکثر تخمک ها یک دست میشه و با یه سایز خوب باهم رشد می‌کنن مثلا من 19 داشتم بقیه 10،11،13 بود بار دوم همشون به 19،20،21 رسیده بود که تماما بالغ بودن

داروی تخمک کشی اول اکثرا قرص و به روش معمولی ولی بار دوم آمپول و قرص و هر یک روز درمیون من سونو میشدم 

[QUOTE=239885817]دوستان ضخامتم روز ۱۱ پریود ۱۱ بود. روز ۱۰ ۱۰ ونیم. ضخامتم زیاد نیس؟ دوستان میگن بیش ...

دقیقا منم تری لاین بودم و روز اتتقال 11،5 انشالله که مبارکتون باشه گلشید جان به سلامتی زایمان کنی و نی نی قشنگت رو بغل کنی 

۲ تا سه روزه. مرسی عزیزم برام دعا کن

روی چشمام درضمن من فکرمیکنم, دکترمن شاید بخاطر من گفته درضمن اصلا درست به حرف من استرس بگیری دختر خوب مهم دکتره

ازته دلم دعا میکنم فردا انتقال بدی بیای مثبت شی

سلام نه عزیزم یکی دوتا که سایز بالا دارن رو میکشه بقیه میمونه برای بار دوم که عملا اکثر تخمک ها یک د ...

سلامم عزیزم خوبی? صبحت بخیر مامان خوشگله سه روزتا ازمایشت مونده... بیا توهروزبی بی بزن ذوق کنیممم دیگه چقدرم خوشرنگ😍😍😍

من ازصبح امروز بادلشوره عجیب بیدارشدم تادیروز اصلا مهم نبود میگفتم شکرمثبت منفی امروز نمیدونم چم شد😞😞😞

[QUOTE=239885817]دوستان ضخامتم روز ۱۱ پریود ۱۱ بود. روز ۱۰ ۱۰ ونیم. ضخامتم زیاد نیس؟ دوستان میگن بیش ...

سلام عزیزم.

واقعا؟ با ۱۲ انتقال دادید مثبت شدید؟

روز ۱۰ سیکل ضخامتت چند بود.

برا من ۱۰ و نیم بود

روز ۱۱ ۱۱

بنظرت زیاد نیس؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون

@farinazzz    

سلام صبح بخیر عزیزم خوبی؟ سلامتی؟ درچه حالی؟ 

استراحتات 

امیدوارم باخبرهای خوشی بیایم. میگم توقصدنداری بی بی بزنی؟ من خدابخوادشنبه میزنم برای ازمایش اماده بشم

امروز دلشوره گرفتم ازصبح. تادیروز اصلا مثبت منفی مهم نبود میگفتم شمرهمه حال نمیدونم چم شد🙃🙃🙃

@farinazzz     سلام صبح بخیر عزیزم خوبی؟ سلامتی؟ درچه حالی؟  استراحتات  امید ...

سلام عزيزم صبحت بخير مامان كوچولو

دلم برات روشنه ان شاالله اينبار نتيجه تو گرفتى

ولى نگرانى رو از خودت دور كن

خب طبيعيه ك ى وقتايى آدم دلشوره بگيره اما سعى كن گذرا باشه

والا من تا همون روز قبل آزمايش نميخوام بزنم

ان شاالله ك ما و بقيه بچه هايى ك انتقال دادن دست خالى نذاردمون خدا🥰🌹🤲🏻

و بقيه بچه هايى ك تو سيكل انتقال هستن هم بادلخوشى بيان تاپيك و نظرخدابهشون باشه😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام عزيزم صبحت بخير مامان كوچولو دلم برات روشنه ان شاالله اينبار نتيجه تو گرفتى ولى نگرانى رو از ...

سلام عزیزدلممم چه جالب, منم برای خودم حسی ندارم امابرای تودلم خیلی روشنه چون هربار خواستم دعاکنم کاربریت اومده جلو چشمم حتی اسمتم نمیدونم😊😊

الهی امین انشالله خوش خبربیایم عزیزم. اره یکم صلوات فرستادم اروم شدم گفتم خدایا خواهش میکنم ازاین امتحانت سربلندبیرون بیام. 

استراحتات چطورن عزیزم؟ من شنبه میزنم که میشه روز12دلیلم دارم اینکه مثبت شه عیدی اقاباشه اگرم خواست خدانبود صبربخوام

سلام عزیزدلممم چه جالب, منم برای خودم حسی ندارم امابرای تودلم خیلی روشنه چون هربار خواستم دعاکنم کار ...

مرسى عزيزم 

ممنونم از اينهمه مهربونيت ان شاالله ك خيرو صلاح خدا با خواسته دلمون يكى باشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍

خوب كارى كردى عزيزم

ان شاالله بيبى بزنى امام رضا عيديتو ميده بهت

منم از خودش و جوادش خواستم ك بى جوابم نذارن😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من تا الان شش بار پانکچر شدم و پنجمین انتقالم  دوتا پانکچر آخرم تو یه سیکل بو  شانگهای بو ...

عزیزم خداروشکر که جواب زحماتت رو دیدی

😊💓

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
نه فقط از یه پیجه میخوام خرنوب بگیرم گفته ۳ماهه جواب میده اگه نتیجه گرفتم که هیچی، اگه نگرفتم احتمال ...

امیدوارم نتیجه بگیری. خرنوب رو منم شنیدم خوبه...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
مرسى عزيزم  ممنونم از اينهمه مهربونيت ان شاالله ك خيرو صلاح خدا با خواسته دلمون يكى باشه🤲🏻🤲 ...

عزیزدلی تنت سلامت.... 

انشالله خدا معجزه و نشونمون میده ومامان میشیم

انگارهرچی زمان میره بی طاقترمیشیم. میگم دولاراست که نمیشی؟ غذای سنگینم نپز