2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
مشکل ایمنی و انعقادی فقط تو لقاح مصنوعه یا بارداری طبیعی هم ممکنه باشه؟ اخه من یه بارداری طبیعی داشت ...

نه ربطی نداره تو همه بارداری ها هست کلا تو بدنته ک باعث افت بتا یا سقط میشه نمیزاره جنین تشکیل بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا ازشون نگذره اگه واقعا چنین کاری کرده باشن .دکتر عارفی مونده بیمارستان یا رفت؟

نه فعلا که هست چون خودش و همسرش اونجا سهام دارن ولی خیلی از مریض هاشو انتقال داد‌ عرفان فعلا هم ک گفته بچه ها دست نگه دارن نرن تو سیکل

قبلش7بود بعدش گفت اره خیلی خوبه ولی عددنگفت اخه روز انتقال سونوکرد... اخه میگن رنج نرمال برای لانه گ ...

مهربون جون پس برا من بیشتر از ۱۰ هس خوب نیس😔😔

روز ۱۱ پریود ۱۱ بود.

روز ۱۰ ۱۰ و نیم.

انگار روزی نیم  زیاد میشه.

وای خدا😭😭

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
 سلام ببخشید میپرسم چه شرایطی باعث شد بدونید جنین شما رشدش عقب افتاده نسبت به هفته اش

سلام عزیزم ۲روز حرکتش کم بود به دلم بد افتاد پاشدم رفتم سونو گفتن بهم رشدش عقبه و اب دورش هم روی حدااقل نرماله و گفتن ۲ دور بند ناف دور گردنشه همون روز فرستادن سونوی بیوفیزیکال و کالر داپلر که اونم تایید کرد و گفت ولی فعلا فشار شریانی ایجاد نکرده اما هر روز نواردقلب بده و هفته ای یه بار سونو  

مهربون جون پس برا من بیشتر از ۱۰ هس خوب نیس😔😔 روز ۱۱ پریود ۱۱ بود. روز ۱۰ ۱۰ و نیم. انگار روزی ...

من دقیق نمیدونم عزیزممم شایدهم برای دل خوش کنی منیکه ضخامت پائین بودم گفتن ازدکترت بپرس عزیزم خودتو ناراحت نکن

😔😔  استرس گرفتم. چیکار کنم. فدا گف قبل انتقال سنوت میکنم. شاید بخاطر همین کنسلش کنه😭

توکه ازمنم بدتری دختر😟😟من فکرمیکردم خودم فقط خیلی استرسیم. 

اصلااصللاا اینطور نگوبرو دکترت صلاح دیدشوبگه انشالله انتقال میده

توکه ازمنم بدتری دختر😟😟من فکرمیکردم خودم فقط خیلی استرسیم.  اصلااصللاا اینطور نگوبرو دکترت ص ...

یادم رفت پیش دکتر بودم ازش بپرسم ضخامتم زیاد نیس برا انتقال.

اره منم استرسی ام .😑😑

اگه قسمت باشه فردا انتقال میدم توکل برخدا

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
یادم رفت پیش دکتر بودم ازش بپرسم ضخامتم زیاد نیس برا انتقال. اره منم استرسی ام .😑😑 اگه قسمت باشه ...

خب پس الکی نگران نشوحتماخوب هست که انتقال میده دکترت اعتمادکن. انشالله بسلامتی عزیزم,,, چندتاجنین چندروزه+?

یادم رفت پیش دکتر بودم ازش بپرسم ضخامتم زیاد نیس برا انتقال. اره منم استرسی ام .😑😑 اگه قسمت باشه ...

سلام دوست خوبم ضخامت 11.5 و 12 هم انتقال دادن نگران نباش 

خیلی ها قبل انتقال سونو میشن 

همین استرس براتون سم، آروم باشید انشاالله که خیر و انتقال هم میدی و میایی مامان خانم هم می‌‌شی