2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
اصفان دکتر شرکت هم هست حتما برو یه سر پیشش تا آزمایشتو ببینه

من تعریف دکتر بهزاد شاکری را شنیدم. احتمالا یه ویزیت میرم پیشش. 

بنظر شما قبل از انتقال چه آزمایشات دیگه ای هست که می تونم بدم؟

چون واقعا وقتم کمه و سنم داره میره بالا. 

دکترها هم که دلشون نسوخته هی انتقال میدن اگه نشد یه آزمایش مینویسن. دوباره انتقال میدن اگه نشد یه دونه آزمایش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم پلی کیستیک شوهرم سالمه تعیین جنسیت میخوام بکنم از یه طرفم میگم باز برم ابن ینا نمیدونم پروندم ا ...

چندسالته ، شوهرت سالمه چندماه اصلاح سبک کن ان شاءالله پلی کیستت درمان شه طبیعی باردار شی

اه اشتباه نوشتم عزیزم منظور ابپز, اونجوری که گفتم یکبار بپز ازخوردنش سیرنمیشی, من یک کیلو اونطوری خو ...

عزیزم شما استراحت مطلق بودی  یانه چند روز اول چطور

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
هنوز شروع نکردی من فعلا در حال کلنجارم با شوهرم میگه ادامه نمیدم

یبار پانکچر شدم شهر خودم ، یه جنین دارم

چون ذخیره پایین هستم  ، میخوام برم مام اونجا هم ببینم خدا بخواد چندتا جنین برام تشکیل میشه ، بعد شروع کنم انتقال رو

مرسی نیلو جونم ایشالا برای تو خیلی زود خبر خوش بشنویم

مبارک باشه عزیزم  انشالله دامادیشو ببینی انشالله قسمت هممون

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
شوره عزیزم شما راضی بودید؟؟چطور نوبت بگیرم؟؟من نوبت مام گرفته بودم ولی از تعریفایی که بچه ها دادن پش ...

بجزاینکه خیلی می برن و میارن بقیه چیزهاش خوبه دکترا با سواد هستن تمام ازمایشگاهها و تجهیزات هم خودشون دارن. ۰۲۱۲۳۵۶۲۰۰۰  وصل میشی به اپراتور نوبت بار اول انتخاب می کنی تمام مدارک با خودت ببر و در مورد کارهایی که از قبل انجام دادیبهشون بگو. مشایخی خوبه مصطفیی خوبه اکثرا دکترهاش خوبن

خدایا شکرت