2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
نسرین جون واقعا.من چکار کنم از شهرستان میام یکی میگه مام یکی میگه رویان.بنظرت رویان چطوره؟؟چقدر رفت ...

من بعد از سه مرکز خصوصی رفت رویان 

تمام مراکز معطلی دارن و همشون هم یه کار میکنن عزيزم 

من رویان دو تا از دکترا رو قبول دارم انار مثبت شدن بیماراشون خیلی بالاس 

خانم مصطفایی دکتر خودم که از نظر برخورد عالی اصلا خدای انرژی و آرامش 

بعد خانم دکتر مشایخ اخلاق تند کمی ولی انار مثبت این دو دکتر خیلی بالاس 

باید از طریق سایت برای تشکیل پرونده و... وقت بگیرید با همسرتون حضور پیدا کنید 

جوری وقت بگیر مه روز دوم یا سوم پریود بیوفته که زیاد معطل نشی 

همون روز آزمایشات رو انجام بدی هم شما هم همسرت 

تا ویزیت بشید و ادامه کار 

جنین شناسی رویان واقعا عالی 

خیلی ها بار اول با خانم مصطفایی اول شدن 

علی الخصوص اگه مشکل از شوهر باشه دفعه اول مثبتی بالا داره 

چون راهکار خوب ارائه میده، اصولا تاریخ ها رو جوری میده که خودش باشه برای سونو و... 

من طول هشت ماه که بیمارش بودم فقط یک بار توسط دکتر مشایخ سونو شدم بقیه تماما خودشون بودن 

ای جونم عزیز دلم مرسی واقعا فککنم با دعاهاتون سرپا شدم چون بعده عمل خودم حالم بدشد....  تا تونس ...

خداروشکرالهی قربونت بشم الان بهتری عزیزم؟ خیلی دردکشیدی؟؟ 

برات دعا میکنم قابل باشم, دستت دردنکنه بابت دعاهای قشنگت الهی خدابه حق دعاهای شمانگاهی کنه بهمون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسرین جون واقعا.من چکار کنم از شهرستان میام یکی میگه مام یکی میگه رویان.بنظرت رویان چطوره؟؟چقدر رفت ...

نوبت دفه اول داره با همسرت میری اطلاعات رو ثبت می کنن یه ویزیت میشی  مدارکت رو هم باید ببری شناسنامه باید باشه. نمی دونم بدون نوبت قبول می کنن یا نه

خدایا شکرت
خانوما من از روز ۱۰انتقالم سمت چپ زیز شکمم سفته و یه درد عجیبی داره به طوری که نمیتونم خیلی پاهامو ج ...

عزیزم هم عوارض داروهاس هم اینکه تحرک نداریم ازاونه نگران نباش داروهات چراقطع کردی؟؟ توام میخوای بی بی بزنی

الهی 4روز دیگه خوش خبربیای

هزینه ها هم قابل تحمل ماما مگه با چه دستگاهی سونو میکنه خدا تومن پول میگیره؟؟ 

ویزیت پارسال 65000

سونو 55000

امسال سی تومن افزایش پیدا کرده 

داروخانه داره داروهاست رو بگیر و دفترچه تامین اجتماعی داشته باشید داروها هم قیمتش پایین 

من آنقدر مراکز خصوصی رفتم سال 96 فقط نزدیک 60 میلیون پول دارو دادم نگم از ویزیت و سونو 

هیچ مرکزی بهم روش شانگهای رو پیشنهاد نداد 

من بعد از سه مرکز خصوصی رفت رویان  تمام مراکز معطلی دارن و همشون هم یه کار میکنن عزيزم  ...

نسرین جون رفت وآمد زیاد داره راست وحسینی از بس بچه ها گفتن مام آمار منفیش زیاده که زده شدم حالا همسرم راضی شده بیاد تهران میگه میخای چکار کنی کجابری نمیدونم والله

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نوبت دفه اول داره با همسرت میری اطلاعات رو ثبت می کنن یه ویزیت میشی  مدارکت رو هم باید ببری شنا ...

شوره عزیزم شما راضی بودید؟؟چطور نوبت بگیرم؟؟من نوبت مام گرفته بودم ولی از تعریفایی که بچه ها دادن پشیمون شدم حقیقتا

خداروشکرالهی قربونت بشم الان بهتری عزیزم؟ خیلی دردکشیدی؟؟  برات دعا میکنم قابل باشم, دستت دردن ...

اره خداروشکر بهترم درد که داشتم اما انگار به دارو حساسیت داشتم بیشتر نگهم داشتن حالم بد شد خیلی بد بود

مرسی عزیزم حتما با دعاهای خیرتون❤️

عزیزم هم عوارض داروهاس هم اینکه تحرک نداریم ازاونه نگران نباش داروهات چراقطع کردی؟؟ توام میخوای بی ب ...

من بیبی زدم مثبت شد روز به روز پرنگتر میشد روز ۱۴ بتام ۱۱ شد دوروز بعدش از دادم بتام ۲ شد😔دیگه باردار نیستم به خاطر هنین داروهارو قطع کردم

هزینه ها هم قابل تحمل ماما مگه با چه دستگاهی سونو میکنه خدا تومن پول میگیره؟؟  ویزیت پارسال 65 ...

واقعا مرکز مام قیمتاش سرسام اوره حالا مرکز استان ماهم خصوصیه ولی دستگاهاش افتصاح جنین که انتقال داده بودن سونوگرافی کرده بود اصلا پیدا نبود حتی خوشونم نمیدونستن کدوم جنینه😑

من بیبی زدم مثبت شد روز به روز پرنگتر میشد روز ۱۴ بتام ۱۱ شد دوروز بعدش از دادم بتام ۲ شد😔دیگه بارد ...

عزیزم شما افت بتا داشتی حتما پیگیری کن آزمایش ایمنی انعقادی هست شاید لازم بوده مثلا پردنیزولون بخوری

سلام عزیزم خودت خوبی؟ دخمل گلت درچه حاله؟ موقع تکون خوردن اش التماس دعا

سلام عزیزم الحمدالله خوبیم. ان شالله با خبر بارداری میای الان دیدم گفتی لک دیدم ان شالله لک لانه گزینی بود. همیشه به یاد شما دوستای گلم هستم

خدایا شکرت
هزینه ها هم قابل تحمل ماما مگه با چه دستگاهی سونو میکنه خدا تومن پول میگیره؟؟  ویزیت پارسال 65 ...

رویان سایت داره برای نوبت گرفتن یا باید تلفنی؟؟کدومش میپسندی شما مشایخی یا مصطفایی؟؟