2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046233 بازدید | 684505 پست
جان دلم خداروشكر خوبم تا چهارشنبه برم سونو قلب دعا كنيد 🥰🤲

معجزه جان دیشب گفتی ساعتا شیافام رو 

بعد من هپارین همش ساعت ۹ صب ۹ شب میزنم بنظرت فاصله یک ساعت با شیاف پروژسترون تداخل ایجاد میکنه؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
جان دلم خداروشكر خوبم تا چهارشنبه برم سونو قلب دعا كنيد 🥰🤲

انشاالله میری و صدای قلبش رو بشنوی و ۱۲۰ سال قلب قشنگش برات بتپه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دیگه نشسته میخونم انشاالله خدا خودش کمک کنه

پناه بر خدا نگران نباش ک ای وای اینجوری کردم اونجوری کردم دیگه از این ب بعد بیشتر رعایت کن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
پناه بر خدا نگران نباش ک ای وای اینجوری کردم اونجوری کردم دیگه از این ب بعد بیشتر رعایت کن 

چشم ممنون عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دستشویی چیکار میکنید؟ از فرنگی استفاده میکنید؟ ما دستشویی فرنگی نداریم بنظرت بخرم یا لازم‌ نیس؟

فرنگی ک بهتره اما ایرانی هم میشه منم ایرانی میرفتم اما ان شاالله برا بارداری داشته باشی راحتتری شکمت بزرگ شه

بچه ها شما میدونین بیماری ویروسی حالا ویروس ساده ، چقد باید تو قرنطینه باشه؟ من تقریبا ۱۱ روز هس ک ...

آره عزیزم، برای کرونا میگفتن ۲ هفته، ویروس حداقل ۳ روز و حداکثر ۱۰ روز قابل انتقاله مگر ویروس خاص مثل کرونا که بیشتره، بعدش ممکنه عوارضش داخل بدن فرد بمونه اما منتقل نمیشه. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
@هانیلsآریل     سلام خوبي؟ همسرت خوبه؟؟

سلام عزیزم، ممنون گلم من خوبم همسرمم شکر خدا بهتره ولی گفتم فعلا خونه مامانش بمونه، شما و نی نی ها خوبین؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها شما میدونین بیماری ویروسی حالا ویروس ساده ، چقد باید تو قرنطینه باشه؟ من تقریبا ۱۱ روز هس ک ...

اره عزیزم کرونا ک بیشتر تو بدن میمونه بقیه اینجور نیستن 

معجزه جان دیشب گفتی ساعتا شیافام رو  بعد من هپارین همش ساعت ۹ صب ۹ شب میزنم بنظرت فاصله یک ساع ...

ب تو بروشورش نگفته چقده؟؟ معمولااا دو ساعت كافيه

اگه شيافات١٠ شب ٦ صب و ٢ بعد ظهر

بنظرم٨ صب و ٨ شب بزار، كه بشه دوساعت

يا١٢ ظهر ١٢ شب اينجوريم باز دوساعت فاصله هس

ولي٩ بزني با شيافت صبت فاصلش اوكي ولي شبت ميشه يساعت

اره خوب میگن اونا بیشتر از ما واسشون مهمه ما مثبت بشیم و آمارشون بالا بره ولی چی بگم خودت میدونی شرا ...

نه عزیزم اینطور هم که میگید نیست 

الان مثلا مام چقدر اسم در مرده ولی یه بررسی اجمالی کنید خیلی ها منفی میشن برای مراکز بیمار و هزینه مهم نه وضعیت دیگه 

خیلی هم به صحبت‌های مراکزتون دل نبندین کمی هم مراعات کنید 

به هر حال یک جسم خارجی وارد بدن شده اگر قرار بود همه چی اوکی باشه خب خودمون باردار می‌شدیم چه دلیلی داشت این همه دارو و درمان!!! 

من به واسطه شغلم با یکی از کارشناسان مرکزم ارتباط برقرار کردم 

رو خیلی از مسائل تاکید داشتن 

پس خودتون به فکر خودتون باشید 

چیکار کنم یبوست نشم؟ چی خوبه بخورم؟

خوب اب زیاد بخور روزی حداقل ۸ لیوان آب بخور و هم انجیر بگیر داخل آب بذار خیس بخوره قشنگ هر روز صبح چندتا ناشتا بخور و از آب انجیر هم بخور قشنگ نمیذاره یوبس بشی عالیه من سری پیش هم همینکارو کردم هم انجیر خاصیت داره هم نمیذاره یوبس بشی