2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
من و شما باهم بودیم، نه؟؟ مال منم از دیروز شروع شده یا تخمدانهام تیرمیکشن یا رحمم گرفتگی داره ...

آره باهمیم 

گرفتگی رو منم دارم و حس میکنم امروز بیشتر بود

خدایا به امید تو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن من ازسری پیش داشتم سه تا اونها رو زدم البرز خوب بودازامروز پویش زدم سوزش داشت...  خوشبحالت م ...

مهربون جون هیچ تو فکر نباش..منم روز شش یا هفت بود که لک دیدم..خودمو باختم گریه می کردم..روزی سه چهار تا نوار عوض می کردم یعنی اینقدر زیاد بود..تازه سر کارم میرفتم..تا چهار روز برا من ادامه داشت .نا امید نا امید بودم یه لبخندم تو اون چهار روز نزدم...ولی خدا روشکر مثبت شد..تو هم این لک رو نشونه ی خوبی بدون.جنینات چند روزه بودن؟

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
بااینکه اطلاع خاصی ندارم و بی تجربم ولی توروخدا استرسی نشووووو سمه سممم

چی بگم بخدا ماها خیییلی گناه داریم از وقتی پا تو این راه میذاریم همه زندگیمون سمی میشه چون همش استرس داریم هر قدمی میذاریم هر چیزی میخوریم هرکاری میکنیم هر دارویی مصرف میکنیم وبه هر دری میزنیم هر نذری رو انجام میدیم که یه نور امیدی بیاد تو زندگیمون

خدایا میدونم میبینی داریم چیا میکشیم کمکمون کن😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم اگر لازم بود نشسته بخونی مراکز تاکید میکردن من جایی ندیدم گفته باشن نشسته بخونین اس ...

سلام مهتاب عزیز اره خوب اتفاقا روز انتقال تاکید داشتن خوراک عادی و زندگی عادی همین!! فقط گفتن کار سنگین نکنین و‌وسیله سنگین بلند نکنین همین چی بگم خواهر همه زندگیمون شده استرس اینو بکن اینو نکن اینو بخور اینجا نرو خدا خودش رحم کنه بخدا ظهر دلم ریخت گفتم چه کاری بود کردم ولی بازم به خودم گفتم انشاالله همون نمازا که خوندم بشن حافظ و نگهدار این دوتا جنین😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره باهمیم  گرفتگی رو منم دارم و حس میکنم امروز بیشتر بود

خیره عزیزم ان شاالله خیرههههه😍😍😍🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم اگر اینهمه خطر داشته باشه که دکترا میگن یعنی این از دکتر متخصص این کار بیشتر می فهمه؟ الکی خ ...

اره خوب میگن اونا بیشتر از ما واسشون مهمه ما مثبت بشیم و آمارشون بالا بره ولی چی بگم خودت میدونی شرایط ماها چقد سخته رو‌همه چی حساس هستیم

نخه این نیست اون قوطی هست منظورمه چون دوزش متفاوت بود ترسیدم بخورم اگر ب دکترت دسترسی داری بپرس ا ...

اهاا مرسی خداروشکر این نیس نه ولله دسترسی ندارم 

منم حمداینهام ایستاده میگم بعد رکوع وسجده میشینم روصندلی مگه اینم مشکل داره؟!!! خدا بزرگه بخاطراین ه ...

اره واقعا منم بعدش اینو به خودم گفتم که ایشالا همین نمازا حافظ و نگهدار نی نی هامون باشن و مثبت بشیم و برامون بمونن چی بگم ادم هر چی میشنوه یه استرس میگیره میگه نکنه این بشه و نکنه اون بشه خدا خودش بخیر بگذرونه

ای خواهررر چرا خودتو عذاب میدی عزیزم. همه چی دست خداست فقط اعتمادکن بهش... استرس نداشته باش که سم هس ...

ممنون برا دلگرمی هاتون دوستای عزیزم انشاالله اره خوب دست بزرگی خودشه انشاالله هیچی نمیشه

نه عزیزم تا جایی ک میدونم تاثیری نداره. حتی یادمه یکی از دوستان هم اینجا گفتن مث همیشه نماز میخوندن ...

الهی ازخدا هرچی میخوای بهت بده ممنون برا دلداریت و‌دلگرمیت به خدا من شماها را نداشتم چیکار میکردم انشاالله خودتم به زودی مامان بشی آمیییین

وای چرا این اتفاق افتاد؟ اینجوری ادم استرس میگیره همش. منم ۹۹ ک پانکچر داشتم دو شب قبلش دردای شدییی ...

سلام عزیزم چی بگم بدشانسی من . بیسوادی دکتر دوتاش باهم !!! خلاصه سری اول فقط داروی پانکچر گرفتم و تخمک ها آزاد شدن و به عمل نرسید خواهر . خدا عاقبتمون رو ختم بخیر کنه عزیزم 🤲🤲🤲🤲🤲🤲

ممنون برا دلگرمی هاتون دوستای عزیزم انشاالله اره خوب دست بزرگی خودشه انشاالله هیچی نمیشه

عزیزدلمی سلامت باشی😘😘منم رفتم حموم بعدش لک دیدم خیلی نگران شدم دوستا گفتن اروم باش,توکل بخدا