2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046341 بازدید | 684509 پست

بچه ها بخاطر ی روز عقب افتادن عیدفطر روز تولد حضرت معصومه دیروز بود درسته؟؟

پس دهه کرامت از دیروز شروع شده و اون چله ای ک میگفتین از دیروز شروع میشه نه از چهارشنبه

من روز ازمایشم میفته روز تولد امام رضا

ان شاالله امام رضا عیدیمو بده😭😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی من امروز روز ۱۴ انتقالم. البته با احتساب روز انتقال.  رفتم آز خون دادم که دیگه ا ...

ان شاالله ک دست پر میای عزیزم😍😍

براتون آیة الكرسى ميخونم همين الان ك خدا دست خاليتون نذاره

علائمى هم داريد؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام به همگی من امروز روز ۱۴ انتقالم. البته با احتساب روز انتقال.  رفتم آز خون دادم که دیگه ا ...

سلام دوست خوبم انشاالله که مثبت و با یه بتاي بالا مارو هم خوشحال میکنی خوش خبر باشی دوست خوبم 

ان شاالله ک دست پر میای عزیزم😍😍 براتون آیة الكرسى ميخونم همين الان ك خدا دست خاليتون نذاره علائم ...

مرسی عزیزم. 

نه علامت خاصی ندارم. درد سینه دارم که احتمالا بخاطر آمپول پروژسترونه و چند روزی یه کوچولو خارش دارم که اونم احتمالا بخاطر شیافه. 

سلام دوست خوبم انشاالله که مثبت و با یه بتاي بالا مارو هم خوشحال میکنی خوش خبر باشی دوست خوبم 

مرسی عزیزم. گفت حدود ساعت ۱۲ آماده میشه جوابش. 

من بار دومه که انتقال دادم. یه جنین سه روزه انتقال دادم و آخرین جنینم بود. 

بچه ها بخاطر ی روز عقب افتادن عیدفطر روز تولد حضرت معصومه دیروز بود درسته؟؟ پس دهه کرامت از دیروز ش ...

سلام عزيزم انشاالله که ضامن آهو، امام رئوف دلتون رو شاد میکنه و دامنتون به لطف خداوند سبز میشه 

انشالله روز تولد امام رضا ع عیدتون رو میگیرید 

مرسی عزیزم. گفت حدود ساعت ۱۲ آماده میشه جوابش.  من بار دومه که انتقال دادم. یه جنین سه روزه ان ...

انشالله که خدا نا امیدت نمیکنه برای سلامتی نی نی گلت و مثبت شدنت صدتا صلوات هدیه میکنم به حضرت ام البنین انشاالله که خوش خبر باشی عزيزم 

🤲🤲

مرسی عزیزم.  نه علامت خاصی ندارم. درد سینه دارم که احتمالا بخاطر آمپول پروژسترونه و چند روزی ی ...

ب نظرم علایم پروژسترون از همون اول ک استفاده میشه خودشو نشون میده ن اواخر

ان شاالله ک علائم مادر شدنتونه و همون ی دونه جوجه ب لطف خدا شما رو مادر کرده😍😍😍