2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
من الان خونه مادرشوهرم هستم ولی خواهر شوهر ندارم 😁😁  حالا دور از جون همگی ولی خدایی بعضی از ...

راحتي بخدااا من مادرشوهرم ماهه البته اگه دخترش بزاره😅

خودش كه زنگ نزد تبريك بگه مادرشوهرمم زنگ زد گفت ان شالله كه خيره😘همه كاراش تحت نظر اوشونه😅

خدا کنه اونیکه شما میگین باشه حاظرم توسط همه تون له بشم اجی جونم 😥

عزیزمممم با شما نبود گلم اشتباه ریپلای کرد، شما که مثبتی ان شاالله بتات عالی هم رشد می‌کنه اونوقت ما کلی برات خوشحالی میکنیم و شکر میگیم، چرا لهت کنیم عزیز دلممممم ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم نوش جونت. ولی چون هم سردیه هم یکم حساسیت زاست کم بخور، من خودم مثلا هفته ای نهایت دو تا دو ...

نه اونسري كه كلا نخوردم پسرم تركيد😂اينسري كفتم يكم شل باشم امشب بخورم يكم فقط بابت سقطش ميترسيدم مرسي جانم😘

راحتي بخدااا من مادرشوهرم ماهه البته اگه دخترش بزاره😅 خودش كه زنگ نزد تبريك بگه مادرشوهرمم زنگ زد ...

من مادر شوهرم خانم خدا تمام مادران رو حفظ کنه ایشون رو هم همینطور، بنده خدا تحت فرمان خواهرشوهر تون بوده دیگه عیب نداره مهم این شما نتیجه زحماتت رو گرفتی 

روز چند بتاش ۱۴بوده عزیزم؟

روز 16 بتا 14 بود بچش هم پسر بوده خداروشکر 

پس نگران نباش به قول سحر جان شاید دیر لانه گزینی کرده استرس خودش سم پس لطفا استرس نداشته باش انشاالله معجزه خدارو میبینی 

سلام پروانه جان بله دادم عزیزم ۲۲بود تیترش برای امروز خیلی پایینه باروز انتقال ۱۵روزه گفت تکرارش ...

امیدت به خدا باشه 

چرا امیدی نداری

مثبته دیگه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
من مادر شوهرم خانم خدا تمام مادران رو حفظ کنه ایشون رو هم همینطور، بنده خدا تحت فرمان خواهرشوهر تون ...

عاره واقعااا خدا حفظشون كنه وروح تمام مادراي اسماني هم شاد ان شالله🤲🥰

خداشاهده برام مهم نيست ولي فقط بشوهرم گفتم بدونه قديسه نيستش😂 فقط زنگ زد به همسرم حال پسرموو پرسيد ميگفت ريكشنشا چجوريه حسودي نميكنه😐😕اي وي اف بوده يا طبيعي؟ منم كه پشم😅