2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
سلام برای چی میخوای بخوری? افزایش ضخامت؟؟  مشکلی نداره میتونی بخوری دکترمن گفت همه چی بخور متع ...

نه کلا گفتم مامانم آورده فردا درست میکنیم خواستم ببینم مشکلی ک نداره

خدایا به امید تو....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم. اسم همه اونایی ک لایک کردن رو نوشتم و هر روز ان شاالله میخونم و میگم اینجا چون ادم واقعا ...

چی میخونی الائه جان برای منم بخون خدا خیرت بده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچهااا من به اسم كه ياد ميكنم حسم بهتره و بيشتر بهم ميچسبه سري اول ماماناي قشنگ😘 نسرين، پروانه، ف ...

قربونت برم که انقدر مهربونی😍😍😍😍

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ای جاننن عزیزم تبریک میگم بهت چه جراتی داشتی مامان خانومی... دیگه مامان شدی رفت خیالت تخت. راستی توا ...

برای اولین بار داشتم از بی بی چک استفاده می‌کردم دلمو زدم به دریا گفتم یا هست یا نیست توکلم به خداس همچنان 

من اکثرا دراز میکشم حرکت خاصی ندارم عزيزم  ممنونم عزيزم انشاالله شما هم نتیجه بگیری 

حالا بازم فردا صبح اول وقت تکرار میکنم و بعدی رو هم روز 12 خرداد ببینم چی میشه برام دعا کنید 

قربونت برم سارا جون خدا از زبونت بشنوه راستی گفتن انتقال جنین دومرحله ای برام انجام میدن یه سه روزه ...

سلام مامان رقیه جان انشاالله به سلامتی گلم انشاالله که شما هم مامان میشی، دو مرحله ای ها اکثرا مامان میشن خداروشکر 

برای اولین بار داشتم از بی بی چک استفاده می‌کردم دلمو زدم به دریا گفتم یا هست یا نیست توکلم به خداس ...

ای جان عزیزم چه خوب که اولین بار خاطره خوش مثبتی شدبرات. 

انشالله دیگه مثبتی وتمام اعتمادکن. چه خوب بنظرت من کاراشتباهی کردم این دو روز؟ درازمیکشم ها ولی میشینم وغداونماز اینها وروزی10دقیقه توخونه راه میرم. 

توکل بخدای بزرگ الهی هممون خوش خبربیایم

ای جان عزیزم چه خوب که اولین بار خاطره خوش مثبتی شدبرات.  انشالله دیگه مثبتی وتمام اعتمادکن. چ ...

تو یبوست داری کمی راه بری خوبه ولی من تصمیم گرفتم دراز بکشم و فقط سرویس همین و بس 

انشالله شما هم مامان میشی گلم 

قربونت برم انشالله بادعاهای شما, منم23ام ازمایش دارم توکل بخدا عزیزم چرا نباید وزنت باابره؟ تلخی ده ...

آخه من مثل قبل میخورم.زیاد نمیخورم.از افزایش وزن میترسم.چون سری قبل هم از علایم اولیه مسمومیت بارداری افزایش ناگهانی وزنم بود.

😉

تو یبوست داری کمی راه بری خوبه ولی من تصمیم گرفتم دراز بکشم و فقط سرویس همین و بس  انشالله شما ...

اره مجبورم وگرنه حس ترکیدگی بهم دست میده. ممنون عزیزم انشالله خودتم نی نی روصحیح وسالم بغل بگیری شیربدی. خیلی التماس دعا درحق همدیگه درعاکنیم. من که هروز برای هممون دعامیخونم

آخه من مثل قبل میخورم.زیاد نمیخورم.از افزایش وزن میترسم.چون سری قبل هم از علایم اولیه مسمومیت باردار ...

ای وای عزیزممم حق داری رعایت انشالله این دوران بسلامتی بیان وبرن. منم خودم کلی اضافه وزن دارم😐😐😐

قرص کلسیم و اهن و مولتی حتما باعثه.

من کلسیم رو اون موقع یه روز درمیون میخوردم . یادمه خر روز که میخوردم خیلی سنگین میشدم‌نفسم بالا نمیومد . فردا کلسیم نخور ببین راحت تر نمیشی ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم دیدم، همسرمم دیده ولی گفتم ببینم شما می‌بینید تو عکس زیاد واضح نیست ولی تو یک دقیقه کم کم هاله ا ...

مبارک نسرین جون منم هاله میبینم خداروشکر شما هم کادوت رو گرفتی از حضرت معصومه انشاالله با بتای تپل خوشحالیت کامل میشه

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم