2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
ممنون عزیزم ازهمتون ممنونم خوبم بدنیستم  خیلی محتاج دعاهاتونم

خدا رو شکر که خوبی عزیزم، امیدوارم هرچه زودتر سلامت کاملت رو بدست بیاری و خیلیییی زود جای فرشته قشنگت برات پر بشه و زیر سایه امام زمان خوشبخت و عاقبت بخیر باشید در کنار همدیگه 🙏⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

[QUOTE=239506017]ممنون قربونت برم. دیگه انشالله ازفردا سعیم میکنم دراز بکشم امروز که مهمون اومد نشستم وکلیم خندیدم🙃...[/QUOT

خیلییییی کار خوبی کردی عزیزم، خنده و شادی و روحیه خوب خیلی تاثیر می‌ذاره روی مثبت شدن، حتما نباید همیشه دراز بکشی، مثل روزهای عادی ، فقط زیاد سرپا نباش و کار سنگین هم نکن، ان شاالله که خوش خبر باشی گلم 🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز همه وضعیت روز دختر گذاشتن. راستش منم چون بچه ای که از دست دادم دختر بود ...😔😔😔 خدا همه با ...

😭😭😭😭😭😭😭 اینقد امروز دلم گرفت هی استوریا رو میدیدم. مرسی الهی آمین 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم امروز رفتم دکتر که البته روز سیزده پریودم بود دکتر گفت ما فرض رو روز دوم میزاریم و استراد ...

عزیزم عجیب غریب نیست خیلی خوبه و درسته گلم اتفاقا خیلی اینجور انتقالا مثبت شدن

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
[QUOTE=239506017]ممنون قربونت برم. دیگه انشالله ازفردا سعیم میکنم دراز بکشم امروز که مهمون اومد نشست ...

اره واقعاجای همتون خالی بود امروز کلی خندیدیم .نه سرپا واینمیستم ولی نشسته بودم دیگه, توکل کردم بخدا, اینبارخیلی حساس نیستم به خواب و... امروز یک طرف بدنم استخوانش میسوزه فکرکنم اثرامپول فیلگراستیم هست چون ازهمون طرفی که زدمش دردمیکنه. 

قربونت برم الهی چقدر خوبه هستی, دعامون کن منم هرلحظه واسه هممون دعامیکنم

سلام عزیزم امروز رفتم دکتر که البته روز سیزده پریودم بود دکتر گفت ما فرض رو روز دوم میزاریم و استراد ...

سلام عزیزم به دکترت اعتماد کن انشالله بهترین نتیجه روبگیرز. درسته منم نشنیده بودم اولین باره شنیدم ولی حتماصلاح دیده

اره واقعاجای همتون خالی بود امروز کلی خندیدیم .نه سرپا واینمیستم ولی نشسته بودم دیگه, توکل کردم بخدا ...

آره بابا هرچی شل‌تر بگیری نتیجه بهتری میگیری 😝

الهی که همگی تا سال دیگه بچه های سالم و صالح تو بغلمون باشه 😍🥰⁦❤️⁩

چشم عزیزم. اسم همه اونایی ک لایک کردن رو نوشتم و هر روز ان شاالله میخونم و میگم اینجا چون ادم واقعا ...

حاجت روا بشی عزیزم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
آره بابا هرچی شل‌تر بگیری نتیجه بهتری میگیری 😝 الهی که همگی تا سال دیگه بچه های سالم و صالح تو بغل ...

خخخ اره شل کن رو خوب اومدی😂😂😂اره بابا سری های قبل همش دراز کش بودم چیشد گفتم اینبار اذیت نکنم خودمو به من بود میرفتم بیرونم چندروزبعدولی نمیزارن کسل کننده میشه خب

انشالله عزیزدلم واقعاهمین سالم وصالح بودن خیلی مهمه خداخودش عطا کنه بهمون. 

عزیزم عجیب غریب نیست خیلی خوبه و درسته گلم اتفاقا خیلی اینجور انتقالا مثبت شدن

قربونت برم سارا جون خدا از زبونت بشنوه راستی گفتن انتقال جنین دومرحله ای برام انجام میدن یه سه روزه دو تا بلاست ..توکل به خدا کلا با انتقال های قبلیم متفاوت

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
ممنونم نیکاد جان خدا کنه میشه انتظارم تموم بشه بخدا باور نمیکنم ولی سپردم به خدا  بله سه تا بل ...

ای جاننن عزیزم تبریک میگم بهت چه جراتی داشتی مامان خانومی... دیگه مامان شدی رفت خیالت تخت. راستی تواستراحتات چطورین؟