2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046228 بازدید | 684505 پست
منم بی بی چک مثبت مییییخوام😭😭😭😭😭😭 شیطان رجیم گولم نزنه خوبه با اینکه میدونم کاذبه

ای جووونم الهی این همه استرس و‌شوق که داری بشه یه عالمه خوشحالی صبر کن تا جمعه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وووای خداروشکر این که قشنگ معلومه از تو عکس خیلی خوشحالم برات انشاالله این ۹ ماه بخوبی و خوشی برات ب ...

ممنونم نیکاد جان خدا کنه میشه انتظارم تموم بشه بخدا باور نمیکنم ولی سپردم به خدا 

بله سه تا بلاست بوده گلم 

روز هفتم هستم

برام دعا کنید واهی نباشه 🥺🥺🥺

میدونم چی میگی منم یه ترسی دارم ولی توکل ب خدا کردیم ب خودش سپردیم ناامیدمون نمیکنه مخصوصا تو این رو ...

شما دیگه چرا ناامید بشی😂😂😂

ماشاالله اون رنگ بیبی و اون بتا ناامیدی ندارهههه🧿🧿🧿

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
به منم گفتن ادامه بده دیگه استرس داشتم بد نباشه سری قبل قط گفتن نخور اما این سری گفتن بخور راستی الا ...

من امروز سومین روز بعد از انتقالم😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من دو روز بعد از اینکه لکه بینیم قطع شد آنوکسا رو شروع کردم چهار روز بعدش هم آسپرین ولی اول تا چهار ...

اها ممنونم عزيز دلم هم ژل شستو و شو خريدم هم ويتامين دي بالخره😁شيافم شده ٤ تا

شما بعد يساعت پا ميشي؟؟

من روزم دوساعت پا ميشدم ولي الان زياده  دوتا دوساعت خيلي بهاطر پسرم

وای خدای منننننن🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ دیگه حسابی پیر شدم و آلزایمر گرفتم ببخشید تورو خدا عزیزم  ...

نه بابااا

من خودم كاربريااا كه اسم ندارن عددنو خيلي قاطي ميكنم پيش مياد عزيزمن

ان شالله كه همه بچه هاي تاپيك تا اخر امسال ياباردار باشن يادفرشته هاشون سالم و صالح بغلشون به اميد خداا

منم بی بی چک مثبت مییییخوام😭😭😭😭😭😭 شیطان رجیم گولم نزنه خوبه با اینکه میدونم کاذبه

شیطان رجیم گولت نمیزنه خودت وجودت شیطون شده بری بیبی چک ورداری بزنی😅😅😅

ممنونم نیکاد جان خدا کنه میشه انتظارم تموم بشه بخدا باور نمیکنم ولی سپردم به خدا  بله سه تا بل ...

عزیزم ان شاالله بحق دل شکسته ات تو این ۱۱سال نتیجه صبوری هاتو خدا بهت داده😍😍🤲🏻🤲🏻

ان شاالله ک پررنگ تر میشه و فراموش نکن امروز عیدیتو حضرت معصومه داده

لک لانه گزینی هم داشتی؟ یا دردی علامتی چیزی؟

ممنوووووونم از همگی بابت پیام‌های محبت آمیز و دلگرم کننده‌تون. دیشب یکی از سخت‌ترین شب‌های کل زندگیم ...

عزیزم من هم مشکل قند رو دارم، سعی کن نون قهوه ای حتما بخوری. سنگک و بربری به شدت قندو بالا میبرن. نون تست قهوه ای استفاده کن و اگه تونستی برنج قهوه ای.

صبحونه من چیزی که تست کردم نیمرو از همه بهتر بوده و قندمو افزایش نداده.

اینجا به من دستگاه تست قند خون دادن و من روزی هفت بار تست و انجام میدم. این باعث شده بدونم چی بخورم چی نخورم

بچهااا من به اسم كه ياد ميكنم حسم بهتره و بيشتر بهم ميچسبه

سري اول ماماناي قشنگ😘

نسرين، پروانه، فرشته ، نغمه، خداياشكرت

سري دوم ماماناي دلبر🤩

نيكاد،mn1371,مهربون،آتي،فريناز

اگه كسي هست بگه تو خاطر بچه هاهم اينجوري بيشتر ميمونه بنظرم ان شالله كه دعاهامون در حق همديگه مستجاب بشه و همه حاجت روا بشن به اميدخدا🙂

يسري مامانم هستن منتظرن برن انتقال مشكل پيش اومده

آلا،محلا،راديس،داداشم،رقيه،نيلووو ،منان،ساره،رزانا٦٨،يكي از بچه ها كه دنبال جنين اهدايي بود( منتظر فك كنم) ان شالله اوناهم به زودي برن براي انتقال

ودر كل ان شالله همه بچه ها تاپيك بيان فقط از نكات بچه داري بگن و هيچ زني در حسرت مادر شدن نمونه ان شالله🤲