2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم خوبی گلم چی شد چندتا جنین برات تشکیل شد؟ انشالله هر ۸ تاش جنین شده باشه

انتقال های دکتر چطوریه شما هم پشت پرده و بدون سونو و شستشو انتقال دادین یا رفتین بخش اتاق عملش؟؟

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه خوابم که اصلا شبا خیلی سخت میخوابم. شما هم خوردی پس راضی بودی تاثیری داشت روی تخمکات؟ میگم این هم ...

سلام عزیزم خوبین؟شما باردار شدید

دخترم،هلنای مامان تو معجزه زندگی منو بابایی❤خدایاشکرت
دی که من خودم میخورم دکترگفت ادامه بده. راجب ای. دقیق نمیدونم اما فکر نمیکردم اشکالی بکنه

دی ۳ منم پایین بود گفتن روزی ۲۰۰۰ بابد بخوری ولی ایی رو خودم شروع کردم گفتن خوبه برا لانه گزینی دیگه به دکترم گفتم گفت اشکال نداره بخور دیگه امروز ازشون پرسیدم گفتن ادامه بده قط نکن 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ب منم گفتن ويتامين د٣ و اى رو ادامه بدم

به منم گفتن ادامه بده دیگه استرس داشتم بد نباشه سری قبل قط گفتن نخور اما این سری گفتن بخور راستی الان شما روز چندمی؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانم معصومه عیدیت رو بده انشاالله به امید خدا مثبت میشی و میگیری بغلت بچه عزیزت برات آیت الکرسی خوند ...

قربونت برم انشاالله .. ممنون برا دل مهربونت انشاالله خودتم حاجت روا بشی

اسپرین اگه هپارین یا انوکسا داری با اونا فاصله بده والله به دکترت اعتماد کن حتما لازمه که گفته ادامه ...

گفت ادامه بده منم استرسم برا ایی هستش چون ایی رو خودم از اول سرخود شروع کردم به خوردنش وقتی به دکتر گفتم گفت اشکال نداره بخور ولی ویتامین دی بدنم کم بود تو آزمایش گفت باید روزی ۲۰۰۰ بخوری حالا نمیدونم چون از اولم ایی رو خودم سرخود شروع کردم قط کنم یا نه منم شنیدم بعده انتقال ایی خوب نیس سری پیش قط کردم

وووای خداروشکر این که قشنگ معلومه از تو عکس خیلی خوشحالم برات انشاالله این ۹ ماه بخوبی و خوشی برات بگذره توام بلاست بود؟؟ چون معلوم شده 

عزیزم اگه سرخوده ای رو قطع کن ولی اگه دکتر گفته بخور

عزیزم اره سرخود ایی رو خوردم امروز به دکتر داخل اتاق عمل گفتم دارم میخورم ادامه بدم یا نه گفت بخور دیگه نگفتم سرخود خوردم ولی خودم میدونم از قبل شروع سیکل ایی رو شروع کردم سرخود بود به دکترم گفت گفت مشکلی نیس ولی دستور پزشک نبود دو پس قط میکنم