2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046476 بازدید | 684514 پست
دقیقا ناچاریم هر چیزی میگن اجرا کنیم 

رادیس من ژل رویال برای کارخونه دیگه رو پیدا نکردم همه داروخونه ها یا برای health aid رو دارن یا opd منم قبلا همون تانگ فورت که برایhealth aid هست میگرفتم‌دیگه دیدم چیز دیگه ای ندارن بازم همونو‌گرفتم ناچارا

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اخه مگه 100نرمال نیست؟؟ تا110که نرماله. مال منم98بود وهیچی نگفتن... البته قبلا اکثرا85میشد شیرینی زی ...

برای ماها که میخواهیم باردار بشیم میگن باید زیر ۹۵ باشه، حالا به محض اینکه ان شالله باردار شدی برو تحت نظر باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واللا قبلا یه دکتر زنان زایمان میرفتم اواین بار هم‌همون فهمید من‌کیست دارم ،اون میگفت نبندین ،حالا ا ...

اهان درست میگی باشه عزیزم منم دیگه سعی میکنم نندازم توی خونه ممنون که اطلاع رسانی کردی. میگم ها من این دو روز انتقال اکثرا نشستم ضررنکنه؟؟ 

اهان درست میگی باشه عزیزم منم دیگه سعی میکنم نندازم توی خونه ممنون که اطلاع رسانی کردی. میگم ها من ا ...

عزیزم مرکز ما که کلا اعتقاد نداره، بعد انتقال از اتاق عمل میای بهت میگن یک جا بنشینی ، اون هم طولانی مدت

نگران نباش

برای ماها که میخواهیم باردار بشیم میگن باید زیر ۹۵ باشه، حالا به محض اینکه ان شالله باردار شدی برو ت ...

اهان باشه عزیزم خیلی ممنون. البته من خیلی شیرین دوست دارم ومیخورم اونو نخورم حله😂😂😂

میگم عزیزم راهنمایی کن, من این دوروز انتقال بیشتر نشستم الان دراز بکشم خوبه؟؟ نگران شدم

عزیزم مرکز ما که کلا اعتقاد نداره، بعد انتقال از اتاق عمل میای بهت میگن یک جا بنشینی ، اون هم طولانی ...

اع مرسی خودت جواب دادی تازه داشتم سوال میکردم😂😂😂

اره والله منم بعدانتقال یکساعتی پیش دکتر بودم نشسته بودم چیزی نگفت برام... منم رو همین حساب بیشتر نشستم گفتم اخه اینهافرق نمیکنه که, سری قبل همش دراز کش بودم منفی🤐🤐🤐خودشم اونطوری کلی علائم میادسراغ ادم😂

اهان باشه عزیزم خیلی ممنون. البته من خیلی شیرین دوست دارم ومیخورم اونو نخورم حله😂😂😂 میگم عزیزم ر ...

ببینم منم کلا توان خوابیدن ندارم، هی پا میشم از جام😅 ولی سعی کن تو هیچ حالتی خودت رو خسته نکنی به نظرم

شیرینی هم نخور دیگه قربونت برم، برای ماها که ذخیرمون پایینه شکر کلا خیلی بده، البته منم خیلی دوست دارم، ولی تا جایی که بتونم رعایت میکنم

اهان درست میگی باشه عزیزم منم دیگه سعی میکنم نندازم توی خونه ممنون که اطلاع رسانی کردی. میگم ها من ا ...

من که متاسفانه انتقال ندادم تا حالا😔ولی دوستانی که دادن‌راهنمایی میکنن ، ولی خودم اعتقاد دارم اصلا مثبت شدن‌و‌نشدن ربطی به استراحت کردن و نکردن نداره اگه خدا بخواد میشه انشالله برا تو هم‌مثبت میشه  و با همین انتقالت مامان میشی گلم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اع مرسی خودت جواب دادی تازه داشتم سوال میکردم😂😂😂 اره والله منم بعدانتقال یکساعتی پیش دکتر بودم ن ...

فکر نمیکنم راستش استراحت تاثیری داشته باشه تو مثبت شدن، اینجا بچه هایی بودن که بعد دو سه روز رفتن سر کار، اونها که اونجا همش نشسته هستن احتمالا

ولی حالا که موقعیت استراحت داری خودت رو با نشستن طولانی مدت خسته نکن 

ببینم منم کلا توان خوابیدن ندارم، هی پا میشم از جام😅 ولی سعی کن تو هیچ حالتی خودت رو خسته نکنی به ن ...

اره والا اصلا طاقت خوابیدن ندارم به من بودکه میزدم بیرون همین امروز😂😂میخوابم همه جام درد میگیره مریض میشم. وای واقعاضررداره؟؟ نمیدونستم😭😭😭من ذخیرم شده1.2توچنده؟ من باتوجه سنم کمه. خداخودش بهمون کمک کنه انشالله مامان بشیح وخلاص ازاینهمه حساسیت وفکروخیال

شما هم داری مثه قبل پریود؟

عزیزم منم کم و بیش داشتم

اثرات داروهاس و برای بدن خب طبیعیه

حتی ان شاالله باردار هم ک بشی سر تایمی ک همیشه پریود میشدی دردشو ی وقتایی داری

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
اره والا اصلا طاقت خوابیدن ندارم به من بودکه میزدم بیرون همین امروز😂😂میخوابم همه جام درد میگیره مر ...

عزیزم منم کلا مشکل تو خونه موندن دارم، دفعات پیش از روز اول کار خونه کردم، اینبار یه ذره بیشتر مراعات کردم، ولی بازم عین ادمی که یک جاییش میخ داره اونجوری ام، مثلا دارم با تلفن حرف میزنم هیجانی میشم نیم ساعت راه میرم😅😅😅😅 کلا ادم آرومی نیستم، وقتی میخوابم هم همش پام رو تکون میدم

اره والا اصلا طاقت خوابیدن ندارم به من بودکه میزدم بیرون همین امروز😂😂میخوابم همه جام درد میگیره مر ...

خیلی خودتو درگیر این دارزکش و نشستن کردیا😅😅😅

اصلا بهش فکر نکن

فقط جوری پیش برو ک بهت فشار نیاد و کار سنگین نکنی

البته ی وقتایی لااقل داز بکش کنار دیوار پاهاتو بده بالا ک خونرسانی ب رحم ت انجام بشه

والا منم همیشه تا حوصله م سر میرفت پامیشدم ماشین رو سوار میشدم برای خرید از سوپری هم ک باشه میزدم بیرون

الان سه روزه از خونه تکونم نخوردم

تا ی هفته هم نمیرم چون پله داریم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مال من دو سال پیش نه دهم بود، البته من ۳۶ سالمه، ولی فکر کنم برای سن من هم لب مرزه، اره عزیزم، کلا شکر و مواد کارخونه ای رو میگن برای تخمک خوب نیست،