2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
میگم رفتی یزد بهمون خبر بده، ببینیم دکترت واقعا اشتباه کرده یا اون سونوگرافی اشتباه دیده🥺

باشه عزیزم حتمااا 

یعنی اگر دکتر خودم اشتباه کرده باشه حیففف اسم پرفسور که روش گذاشتن😶😶😶🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مامان سوفی جان دورت بگردم دور از جونتون آخه امروز روز هشتم انتقالمه البته جنین پنج روزه انتقال ...

انشالله مثبتی و خوش خبر میای 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

هر وقت دوست داری تست کن عزیزم ، بیشتر شوخی کردم، روحیه ها فرق داره. من اگر نمیزدم خیلی بیشتر استرس میکشیدم. 

نمیدونم بگم خدارو شکر یا نگم، ولی من هر بار که انتقال دادم مثبت شدم بجز یکبار که اونبار کیفیت جنینم خیلی پایین بود. البته میدونی که سقط میشدن، با بدبختی سقط میکردم. اما اون یکبار هم که منفی شد از روز ۶ که هاله ننداخت فهمیدم منفی هستم و 

حسابی گریه هامو کردم و بعدش ادامه دادن آمپولها خیلی سخت بود برام. بی بی چکهای اینجا خیلی حساسیتش بالاس، هرکسی هم یهجوره. خیلیها رو دیدم از روز ۹ کامللا مشخصه تو بی بی چک

اما شما هر وقت دلت راضی بود تست کن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
باشه عزیزم حتمااا  یعنی اگر دکتر خودم اشتباه کرده باشه حیففف اسم پرفسور که روش گذاشتن😶😶😶🤕

والا امیدوارم دکتر منم اشتباه نکرده باشه😅😅😅میگم روز خاصی از سیکل معلوم میشه؟؟؟ وقتی استرادیول میخوریم هم معلومه؟

عاره عزيزم يادت رفته بهمم تبريك گفتي🥰

وای خدای منننننن🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️

دیگه حسابی پیر شدم و آلزایمر گرفتم

ببخشید تورو خدا عزیزم 

انشاالله به زودی بری و صدای قشنگ قلب فرشته تو بشنویییی😍😍😍😍

والا امیدوارم دکتر منم اشتباه نکرده باشه😅😅😅میگم روز خاصی از سیکل معلوم میشه؟؟؟ وقتی استرادیول میخ ...

انشاالله که اشتباه نکرده عزیزم..نگران نباششش

نمیدونم بخدا ..من فکر کنم روز ۱۲ بود ک رفتم سونو بهم گفت..استرادیول نخورده بودم

زنگ زدم مركز دكترم امروهستا ولي بهش وصل نكردن گفتن شيافتو اضافه كن و اسپرين رو كلا قطع كن @هانیلs ...

من دو روز بعد از اینکه لکه بینیم قطع شد آنوکسا رو شروع کردم چهار روز بعدش هم آسپرین ولی اول تا چهار روز یک روز در میون خوردم بعد روزی یدونه. ان شاالله قطع میشه عزیزم نگران نباش.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشاالله که اشتباه نکرده عزیزم..نگران نباششش نمیدونم بخدا ..من فکر کنم روز ۱۲ بود ک رفتم سونو بهم گ ...

من که دیگه قصد ندارم مرکز قبلی ادامه بدم، اینبار هم حتما پیش چندتا دکتر میرم بعد تصمیم میگیرم، ان شالله که اگر مشکلی باشع متوجه میشن

متخصصین در امور بی بی چک یه مارک خوب بدون خطا بهم معرفی میکنید لطفا  پروانه جون  سوفی ج ...

مدیکور خوبه هر مارکیم بزنی بدترینشم باشه اگه مثبت باشه زیر یک دقیقه هاله ی محو میده تو بیبی چک جواب بعد دودقیقه به نظرم معتبر نیست ویور نگیری که اشغالترینه

من که دیگه قصد ندارم مرکز قبلی ادامه بدم، اینبار هم حتما پیش چندتا دکتر میرم بعد تصمیم میگیرم، ان شا ...

ان‌شاالله که دیگه این آخرین بار و آخرین انتقالههه

فرشته هاااا چسبیدن ب دل مامانشون حسابی   و تا هفته آینده ابراز وجود میکنن و ماهم کلی ذوق میکنیممم🤗🤗🤗🤩🤩🥰🥰

انشالله مثبتی و خوش خبر میای 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 هر وقت دوست داری تست کن عزیزم ، بیشتر شوخی کردم، روحیه ها ...

الهی که به زودی مامان دو تا فرشته نازنین میشی قربونت برم 

ممنونم از شما 

بی بی چک چی بگیرم 

امشب بزنم بنظرتون؟؟ 

وسوسه شدم