2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
خانوما فردا صبح دارم میرم برا انتقال برام دعاکنید مثبت شه همین دوتا جنین برام مونده

ا جان عزیزم حتما حتما قابل باشم دعات میکنم چه هم دردیم عزیزم. منم دوتابرام مونده بود انتقال دادم دیروز. توکل کنیم بخدای بزرگ انشالله دست خالی برنگردیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فعلانزنی هازوده خواستی بزنی هم روز13بزن خبرخوشش روبماهم بده عزیزدلم. انشالله مامان میشی حضرت معصومه ...

انشاالله عزيزم با دعای خیر شما، من دراز کش هستم، کاری نمیکنم، فقط در حد سرویس رفتن و اومدن بیشتر دراز میکشم چون شکمم تیر میکشه دراز میکشم راحت ترم 

انشاالله عزيزم با دعای خیر شما، من دراز کش هستم، کاری نمیکنم، فقط در حد سرویس رفتن و اومدن بیشتر درا ...

اخی عزیزممم بنظرت من کاراشتباهی میکنم میشینم؟ الان دیگه دراز بکشم خوبه؟؟؟ توخونه راه هم میرم بعدغذاخوردن بخاطر یبوستم. 

انشالله قابل باشم حتماحتمادعات میکنم که خوش خبربیای ودلمون روشادبکنی

چقدرخوبی عزیزم دستت دردنکنه الهی اجرت باخدا. حضرت معصومه عیدی بدن برات اللهم صل علی محمدوال محمدوعج ...

ممنون عزیز دلم

اسم شما رو هم نوشتم

الهی به حق امام رضا همین روزا دلت شاد بشه

هر شب همه رو یاد میکنم ولی خاص و ویژه یکی از دوستان رو اسم میبرم و دعا می کنم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اسم شما رو هم نوشتم الهی به حق امام رضا همین روزا دلت شاد بشه هر شب همه رو یاد میکنم ولی خاص و ...

وای عزیزم😭😭😭چقدرلطف داری اخه تو همین که میخونی واسه دوستان کلی ارزش داره قربونت برم. 

انشالله هرچی دعاخیرکردی اولش بخودت برگرده, خیلی خوبه این دعادرحق همدیگه یک ارامش خاطرخاصی میاره. 

من که والله ترسیدم اخه درازنکشیدم این دو روز زیاد😑😑

دعاکن بحق امام رضا جان این دوتای اخری بمونن

اخی عزیزممم بنظرت من کاراشتباهی میکنم میشینم؟ الان دیگه دراز بکشم خوبه؟؟؟ توخونه راه هم میرم بعدغذاخ ...

فدای دل مهربونت بشم انشالله که شما هم جواب مثبت بگیری به حق حضرت معصومه 🤲🤲🤲

نه چون یبوست داری کمی تو خونه راه بری خوبه ولی کار نکن 

من پنجمین انتقالمه و بنا به تشخیص خودم و... استراحتم بیشتر بر عکس دفعات قبل تا ببینم خدای کریم چی برام  در نظر گرفته

آخرین انتقالی که دارم میدم اگه خدا خواست و مثبت شدم که تا عمر دارم مثل سابق شکرگزار خواهم بود آور هم صلاح ندونست و مصلحت نبود میرم دنبال گرفتن سرپرستی بچه 

سپردم به خدا و کرمش  

فدای تو مهربونمممم ....انشاالله همه ی این دعاهای قشنگ به خودت برگرده و به بهترین نحو ممکن خدا دلت شا ...

مرسی عزیزم . خدارو شکر اینجا خواهر های مهربونی داریم .‌فدات گلم 

خدای من خدای معجزه هاست . 
قربون دلت برم خیلی ممنون عزیزم فردا برای حضرت معصومه به نیت هممون صلوات میفرستم ونمازمیخونم ایشالاه ...

فدات عزیزم . خنده که خیلی خوبه . مهربون جون انتقال دادی بسلامتی ؟...

خدای من خدای معجزه هاست . 
فدای دل مهربونت بشم انشالله که شما هم جواب مثبت بگیری به حق حضرت معصومه 🤲🤲🤲 نه چون یبوست داری کم ...

خیلی ممنون عزیزدلم ازدعای خوبت. انشالله برای خودتم. منم سومین انتقالمه واخرین جنینهام. خخخ منم برعکس شما سری های قبل همش درازکش بودم گفتم اینبار راه برم یکم ببینم چی میشه و... 

انشالله که حتمامثبت میشی خواهرم بدبه دلت راه نده ولی خدایی ناکرده اگریک درصدم نشدباز ادامه بده ما داریم امتحان پس میدم کم نیار لطفا. 

فدات عزیزم . خنده که خیلی خوبه . مهربون جون انتقال دادی بسلامتی ؟...

اره عزیزدلم دیروز انتقال دادم😍😍دوتا جنین باقیمانده ام رو. 

ولی اینبار اخه بیشترنشستم تادرازکش بودن برخلاف انتقال قبلی دعاکن گیج میزنم😑

شیرونشاسته هم روزی یک لیوان میخور. ازتوچه خبر قربونت برم؟ سلامتی؟ انشالله حضرت معصومه خودش بهترین عیدی بده برات

خیلی ممنون عزیزدلم ازدعای خوبت. انشالله برای خودتم. منم سومین انتقالمه واخرین جنینهام. خخخ منم برعکس ...

من دیگه بدنم کشش نداره از مهر تا اسفند سه بار پانکچر شدم یه انتقال منفی و... 

امیدوارم و از خدای مهربون میخوام امیدمو ناامید نکنه 

به مصلحت و حکمت خدا خیلی ایمان و اعتقاد دارم سپردم به خودش 

توکلم به خداوند بخشنده و مهربان