2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
وای سارا یعنی میشه دوباره برم برا انتقال😭😭

😭😭 ان شاالله این سری نتیجه میگیری و با ی بتای تپل میای عزیزم.

از سال ۹۹ منم موندم تو حسرتش ک درست بشه کارام. ولی ب قول سارا جون خیییییلی دلم روشنه مطمئنم جواب میگیری ان شاالله😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم انشاءالله خدا شادت کنه.منم همینم یه لحظه امیدوار میشم بعد دوباره توفکر میرم میگم که همه کار کر ...

ان شالله تا آخر امسال با خبر بارداری بیای. منم هم سن خودم داشت بالا میرفت هم همسرم پسر بزرگه بود همه برادرهاش بچه داشت اون بچه نداشت سنش میرفت بالا مشکل ما هم حاد تر میشد. ان شالله خدا برات فرزند صالح و سالم بخواد 

خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشم عزیزم حتما دعات میکنم من روند درمان شما قشنگ یادمه  منم گفتم یه بسته شیاف دیکلوفناک بگیرم ...

به خدا از ته دلم میگم واقعیتم میگم اصلا ترس نداره من که به تفریح میگرفتم دکتره خودش کیف میکرد طبیعی باید دردو بکشی تا بیاد ولی سزارین شما میتونی شیاف بزاری راحت دردم نکشی به خودتم برس کمپوت انجیرو گلابی خییییلی خوبه شب قبل عملتم غذای سبک بخور من اخرین بار برنج خوردم با اون همه بقیه یه ساعت بالا اوردم سبک بخور به خاطره داروهات دچار حالت تهوع نشی

دوستای گلم، خانمهای چشم انتظار که درد و غصه تک تکتون رو با تمام وجودم لمس میکنم، از دردهای جسمی و عو ...

❤️❤️❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدارو شکر به سلامتی نه ماهو سپری کنی یادته گفتم به دلم افتاده بارداری حالا به دلم افتاده دوتان😁😁😁 ...

مرسی عزیزم ان شاالله عددش ۲۶۱۱😍😍اصلا باورم نمیشه قسمت همه ی بچه ها 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
خانمااا منم رفتم سونو یدونه جوجه بود قلبشم تشکیل شده بود😍😍

به به خییییلی مبااارکه😍😍😍 ان شاالله ب سلامتی تا اخر

بچه هايى ك بيبى چك قبل آزمايش منفى ميشه دقت كنين👆🏻👆🏻👆🏻

هرچيزى ممكنه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
مرسی عزیزم ان شاالله عددش ۲۶۱۱😍😍اصلا باورم نمیشه قسمت همه ی بچه ها 

انتقال چندمتون بود؟ بيبى شما بود خيلى خوشگل و خوشرنگ بود ديگه؟؟

دوقلو باشه شايد😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم