2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
خواهری عزیزمی فداتون بشم. الهی آمین.  من دیگه چند روز پیش به همسرم گفتم نمیخوام توی هیچ جمعی ب ...

خدا نکنه فدات شم

هر چند که خودم داغون ترم

دیشب همینجور که داشتم گریه میکردم یه زلزله کوچیک اومد

بعد شوهرم ازم پرسید بگو من چیکار کنم که حالت خوب بشه

گفتم از خدا بخواه اگه قراره زلزله بیاد ایندفعه یه جوری بیاد که من حتما بمیرم ولی کسی طوریش نشه ها

من دیگه تحمل ندارم 

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خدا نکنه. الهی من فدای قلب مهربونت بشم فدای دل شکستت بشم الهی که اول تو مامان بشی بعد من تو خیلی اذی ...

وای سارا یعنی میشه دوباره برم برا انتقال😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می دونم حرفم کلیشه ای اما واقعا جوونی عزیزم اصلا ناامید نشو من ۳۶ سالمه فدای دلت بشم می دونم خسته ای ...

والله از وقتی یادم میاد همش میگفتن جوونی واقعا دیگه کششو ندارم خیلی خستم خیلی سختی کشیدم تو این چندساله دیگه نمیکشم اول تنبلی تخمدان میگفتن چیزی نیست باردار میشی پس کو الان ۸ساله داره از عمرم فقط تو مطب دکترا میگذره ازبس دارو همورمونی خوردم روح وجسممو درگیر کرده الانم که تازگیا مشکل ایمنی خدا خودش فقط رحم کنه بهم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آره منم سه بار تا حالا دیدم بچه هامو..خیلی حس خوبیه تو بغلم بود بغلم پر بود خیلی شیرین بود 😭😭😭😭ی ...

😭😭😭😭😭 من یه بار دیدم که اینگار واقعی بود هنوز که هنوز لذتش رو احساس میکنم شاید باورت نشه تپل بود و خوشگل گندمی بود واییییییی دختر بود قربونش برم سال پیش ابن سینا که انتقال داشتم دیدم خدایا چقد شیرین بود 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
آره منم سه بار تا حالا دیدم بچه هامو..خیلی حس خوبیه تو بغلم بود بغلم پر بود خیلی شیرین بود 😭😭😭😭ی ...

😭😭😭😭ولی چه کنیم که فقط تو رویاهامون هستن 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم . من تو سیکل انتقال هستم . اندومتریوز هم هستم. روز ۹ پریودم هستم.روزی ۳ تا استرادیول می ...

نه عزیزم نگران نباش خودشون تنظیم میکنن برات فقط در صورتی سیکل انتقال کنسل میشه که لکه بینی و خونریزی داشته باشی دلدرد و اینا موردی نداره عزیزم کی انتقالته؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خواهری عزیزمی فداتون بشم. الهی آمین.  من دیگه چند روز پیش به همسرم گفتم نمیخوام توی هیچ جمعی ب ...

نگو خدا نکنه سارا جان .. انشاءالله امسال مادر میشی و لذت مادر شدن و بغل گرفتن بچه ات رو میکشی فدات شم انشاالله مادر شدن همه ی خانم های منتظر

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
نه عزیزم نگران نباش خودشون تنظیم میکنن برات فقط در صورتی سیکل انتقال کنسل میشه که لکه بینی و خو ...

نمیدونم عزیزم فردا روز دهم پریودمه باید برم سنو 

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
خدا نکنه فدات شم هر چند که خودم داغون ترم دیشب همینجور که داشتم گریه میکردم یه زلزله کوچیک اومد ب ...

الهی من قربونت برم نگو جونم نگو فدات شم ما هم مامان میشیم به همین زودی و همه این روزا رو فراموش میکنیم خدا نکنه عمرم الهی که درکنار همسرت و خدا بهت بچه های سالم صالح میده عروسشون میکنیم دامادشون میکنیم به خدا نیلو میشه حالا ببین.

میرسه روز انتقالت ایندفعه میشه میشه شاید دعا در حق همدیگه صدامونو خدا بشنوه من از خدا چیزی نمیخوام اول تو مامان بشو بعد من 

ایشالله به زودی خدا دلتو شاد کنه ،یه دوقلو بهت بده که بشن نقل و نبات مجلس دیگه هیچکس فرصت نکنه از دک ...

فدات شم نیلو جان انشاالله خدا از زبونت بشنوه .. انشاالله شما هم خیلی زود مادر میشی و میای این جا از شلوغی هاش و شیرین کاری هاش میگی و از خستگی های شیرین بچه داری ..قربون دل مهربونیت 

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
فدات ان شالله قسمت همه منتظرا ...موسی پور تو ای وی اف ش دقیقه استرس نداشته باش چون مجرده  البته ...

اون که اون همه پول میچاپه از مریضا یه جارو برقی بخره دیگه چرا تعمییر میکنه آخه خیلی خسیسه منم اونجوری شناختمش به خاطر پول فکر کنم بتونه آدم بکشه 

واقعا ؟ موسی پور مجرده ؟ چه جالب 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام.مامان یاسمن جون شما که هفته 28هفته سرویکستون 27 بود.دکتربهتون چی گفت؟من الان25هفته ونیم29بودم.م ...

سلام عزیزم

دکتر گفت دیگه از هفته تو سرویکس هیچ اهمیتی نداره

حالا شما که هفتت پایینتره استراحتتو بیشتر کن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
الهی من قربونت برم نگو جونم نگو فدات شم ما هم مامان میشیم به همین زودی و همه این روزا رو فراموش میکن ...

الهی فدات بشم که انقدر مهربونی خدا اندازه دلت بهت بده 

سارا منم یه وقتایی امیدوارم انقدر حالم خوبه که هیچی نمیتونه اون لحظه رو خراب کنه ،میگم مگه دکترا استغفرلله خدا هستن 

خدا بخواد همه چیز درست میشه 

الهی که تا موقع انتقالت خدا بخواد و طبیعی باردار بشی 

😭😭😭😭😭 من یه بار دیدم که اینگار واقعی بود هنوز که هنوز لذتش رو احساس میکنم شاید باورت نشه تپل بو ...

فدات شم چرا باور نکنم من با تمام وجودم درکت میکنم الهی به حق امام زمان به سال نکشیده دخترت بیاد بغلت همون دختر شیرین گندمی و بشی مامان سارا و دخترت بشه دلیل شادی هات و زندگیت الهی آمین🙏🙏🙏🙏

الهی فدات بشم که انقدر مهربونی خدا اندازه دلت بهت بده  سارا منم یه وقتایی امیدوارم انقدر حالم ...

عزیز دلمی خواهر خوش قلب..

دقیقا فقط خدا اول خدا آخر خدا. انشالله خدا حاجت روات میکنه. نباید بذاریم توی این راه داغون بشیم ❤❤❤