2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
اره بابا من روزه دوم انتقال سوار ماشین شدم پنج شیش ساعت تو ماشین با خانوادم اومدم شهرستان خونشون پله ...

ای جان عزیزم پس واقعاکافیه خدابخواد. میدونی چرامیپرسم میگم بعدانگم ای وای من مقصرشدم. 

دخترگل دیگه طی بارداری مراقب باشی ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روچشام,والله تازه به دکترگفتم برام لاکسی ژل هم نوشته

سلام عزیزم

هرشب سه چهارتا انجیر خشک خیس کن

اول صبح که برای نماز بیدار شدی ۲ قاشق روغن زیتون بخور بعد انجیر رو هم روش بخور 

عالیه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام خوووبين

من الان كلي گريه كردم پسرم گيج خاب بود طبق معمول مقاومت شديد داره براي خاب بااينكه از دوسالگي ديگه ظهرا نميخابه ولي بازم اذيت داره بعد ديدم خيلي ناراحته ودل همسرم سوخت گفت اونجوري نخابه براش بادگوشي يكارتون گذاشت ببينه منم داشتم عاروم نازش ميكردم چون الكي داشت گريه ميكرد اروم بوداااا يهووو پاشو برد بالااا محكم كوبوند تو دل من😢مني كه اصلا تو اين سه سال انقد اذيتم كردم يبارم دست روش بلند نكردم باهمه چيش راه اومدم بخداا هركي دوساعت كنارشه ميگه چجوري تحملش ميكني انقد كه غر ميزنه و همش بهونه داره يجوري محكم زدم رو پاش دستم سوخت😔😔😔اشكام بند نمياد هم از كتكي كه اونو زدم هم اگه چيزي شده باشه چي خيلي محكم زد

بخدا تواين سه سال كه نوزاد بود كوليك و رفلاكس والرژي شديد داشت من تا٦ ماه اصلا دو ساعت بيشتر پشت هم نخابيدم بعد اونم اسهال خوني ميشد سر الرژيش مني كه عملا كوفت ميخوردم بخدا شده بودم٤٦ كيلو فقط استخونام مونده بود نه تغذيه داشتم نه استراحت ولي بازم ميگفتم خدايااا شكرت چون خيلي براي داشتنش سختي كشيده بودم همتون ديگه در جريانش هستيد بعدش غذا كممي شرو شد اين هيچي نخورد تا يك سال و ٨/٩ ماهگي فقط شير ميخورد ابم نميخورد حتي بعد اون يكم سيب زميني اب پز و اب با قطره چكون ميتونستم بهش بدم ولي بازم ناشكري نكردم هيچ وقت ناراحتيمو سرش خالي نكردم درحالي كه داشتم از درون دق ميكردم سر تك تك كاراش،

هيججا كه نميتونستم برم سوار ماشين ميشدم جيغ ميزد از اول مسير تا اخر مسير بعدش يكم تو ماشين بهتر شد كه كرونااا اومد از ترس اينكه چيزيش بشه من تا سه ماه اصلا پامو ازخونه بيرون نذاشتم و هيچكسم نديدم بعد اونم ماهي يبار فقط خونه مادر ميرفتم مادرشوهرم كلا سه ماه يبارهمين تفريح بيرون خريد هيچيااا

بعد كيست سينش شروع شد بعد پوسيدگي دندوناش و بيضشم كه هي از نوزادي چكاب ميشد اخرش عمل شد الانم بدغذاترينه تو خوردن

اينارو گفتم بدونين خيلي اذيت شدم خيلي ولي تا حالا نزده بودمش همه جوره باهاش راه اومدم ولي امشب نميدونم چي شد

چيكاركنم😭😭😭

توروخدا تو بارداري عاروم بااااشين من هنو بعد سه سال بچم اخلاق نداره خيلي اذيت ميكنه يعني ازصب كه پا ميشيم من براي دستشويي بردن بايد غر بشنوم ناز بكشم تا بخام شورتشووو پاكنم ازهمون صب ميگه من هيچي نميخورم تازه خوردم😞همه هم ميگن خودت پرروش كردي چيكارش ميكردم😔

سلام خوووبين من الان كلي گريه كردم پسرم گيج خاب بود طبق معمول مقاومت شديد داره براي خاب بااينكه از ...

سلام عزیزم .

اشکال نداره خودتو سرزنش نکن اون بچه تو شکمتم براش اتفاقی نیفتاده به خودت استرس نده بخاطر ضربه.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
سلام عزیزم هرشب سه چهارتا انجیر خشک خیس کن اول صبح که برای نماز بیدار شدی ۲ قاشق روغن زیتون بخو ...

باشه عزیزم دست گلت دردنکنه اینم تست میکنم. امروز مجبورشدم یکم زوربزنم مشکل نکنه? نگران شدم یه کوچولو😅

سلام خوووبين من الان كلي گريه كردم پسرم گيج خاب بود طبق معمول مقاومت شديد داره براي خاب بااينكه از ...

سلام وای عزیزم قربون دلت برم چقدرسختی کشیدی تو راسته میگن بهشت زیرپای مادرانه... قربون هرچی مادرمهربونه

خواستم خودموبزارم جات دیدم خیلی خیلی سخته خدااجرت بده خودتو ناراحت نکن عزیزم اتفاقیه افتاده یعنی میگی ازاسترس دوران بارداریه؟؟؟ واینکه سعی کن یبک بچه داریت عوض کنی احتنالالوس شده یا ازمشاوره کمک بگیر اینکه هی نازکشیدی شرطی شده کوچولوت

ادامه لیست زیارت ال یاسین به نیت مادر شدن دوستانم

۲۹_99lili

30_رزیتا۲۲

۳۱_منتظرررررظهور

۳۲_khanomoman

۳۳_tamana366

٣٤_ گلشید۱۴۰۰

۳۵_sseeaa

36_انتظار_؟

۳۷_ mehrmah

٣٨_ آتی٠٢٢٣

۳۹_ فریحا۷۴

۴۰_farinazzz

41_ زهرا بانو

۴۲_بیتاومهتا

۴۳_پروانه ۲۲

۴۴_favaliفاطمه

۴۵_محافظ

۴۶_صاحل۱۳۶۹

۴۷_نهالیم

۴۸_sarvesahi

۴۹_mairagg

٥٠_ شطرنجی

۵۱_shervin68

۵۲_محلا۲۰

۵۳_پونه۰۰

۵۴_فرزان ۳۲۲۸
۵۵_گیسوگلابتونم
۵۶_Rozabi
۵۷_خندان_چهر
۵۸_نازنینnazi
۵۹_باران۳۱
۶۰_Nafasam75
۶۱_Artin_arsen_artina

۶۲_نسرین_مهر

۶۳_فرشته۱۲۳۴۵

۶۴_الهام۶۱

۶۵_مهربون۲۱

۶۶_sogand6073

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

عزیز دلم انقدر خودتو سرزنش نکن، بخدا ما هممون بچه بودیم زیااااد کتک خوردیم مخصوصا من که برای هر ثانیه از روزمرگیم شرارت داشتم، ۲ بار سر دوستامو شکوندم و ...

درسته کتک زدن به شدتتتتت اشتباهه ولی حالا یبار از خودت بیخود شدی این اتفاق افتاد مطمئنا دیگه اتفاق نمیفته، سعی کن آروم باشی هم بخاطر لگدی که بهت زده هم بخاطر عکس العمل خودت که زدیش. فردا اگر دیدی حالتهای خاصی داری، درد شدید یا لکه بینی داری خدای نکرده برو دکتر تا خیالت راحت بشه، ان شاالله که چیزی نیست عزیزم فقط سعی کن آروم باشی حداقل این دومی مثل اولی اذیتت نکنه 😁

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستای گلم من چند صفحه آخرو خوندم، پیام هاتون رو خوندم خواستم بگم به خودتون حق بدین اگر ناراحتین یا ...

خدایا خیلی دلم گرفته😭😭😭😭😭😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد