2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
ما شکست نمیخوریم پروانه جون، من گریه هامم کردم که منفی شدم دوباره شروع کنم😊 انقدر تلاش میکنیم و انق ...

ان شاء الله که همین انتقال مراد دلتو بگیری الهی دلت با یه بتای قوی شاد شه عزیزم

خدایا به امید تو....
هر جایی ک میشینم فقط در حال جمع کردن موهامم 😬همش میگم اشکال نداره ولی کلافه شدم 

من دو ساله وضعیتم همینه، همه جا موهای منه😂😂😂 این داروها رو هر کسی یک مدل هستن ، خیلی ها وزنشون زیاد میشه، ولی من لاغر شدم، در عوض مویی دیگه برام نمونده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما شکست نمیخوریم پروانه جون، من گریه هامم کردم که منفی شدم دوباره شروع کنم😊 انقدر تلاش میکنیم و انق ...

اره والله خواهر منم حتی تصمیم گرفتم کجام برم دیگه با خواست خدا نمیشه جنگید راضیم به رضاش ولی یه چیز بگم نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه مامان شدم شایدم مثله توهم هایی که برایه بیبیچک زدم اونجوری امروز لباساشم دراوردم چیدم دیروز پررو پررو حرف خریداشو میکردم انگار راستکی باردارم

من دو ساله وضعیتم همینه، همه جا موهای منه😂😂😂 این داروها رو هر کسی یک مدل هستن ، خیلی ها وزنشون زی ...

من چاق شدم افسردگی اونو گذروندم حالام ک موهامو داره میریزه 😂😂😂😂😂اینو هم باید تحمل کنم همش خودمو دلداری میدم میگم اششششششکاااااال نداره اشکال نداره به خودم دلگرمی میدم 

خدایا به امید تو....
اره والله خواهر منم حتی تصمیم گرفتم کجام برم دیگه با خواست خدا نمیشه جنگید راضیم به رضاش ولی یه چیز ...

ان شاالله که مثبت میشی عزیزم الهی که دو قلو پسر گیرت بیاد این روزا برات خاطره شه

خدایا به امید تو....
من چاق شدم افسردگی اونو گذروندم حالام ک موهامو داره میریزه 😂😂😂😂😂اینو هم باید تحمل کنم همش خودمو ...

من به همسرم میگم بچه دار بشیم باید کلی خرج کنیم من از کچلی در بیام😅 

یه دوست قدیمی اینجا بود، زینب جون، میگفت استرس این روزها رو نکشید، چون به اندازه کافی بعدش دردسر دارید، میگفت یه بخشی از وجودتون رو هم بگذارید برای بچه ای که قراره به دنیا بیارید، جسم و روحتون رو داغون نکنید

واى چرا من از ديروز ك انتقال دادم تعداد عطسه هام زياد شده😮😮😮 ميدونم ربطى نداره هااا اما آدم استر ...

منم مدام عطسه میکنم، ماهی یکبار هم عطسه نمیکردم از روز اتتقال تا الان روزی شش هفتا عطسه میکنم انشاالله خیر باشه 

من به همسرم میگم بچه دار بشیم باید کلی خرج کنیم من از کچلی در بیام😅  یه دوست قدیمی اینجا بود، ...

😂😂😂😂😂😂😂

چه حرف قشنگی کاش میشد تو این شرایط دیگه روحی خودمونو داغون نکنیم ولی برای من که دست خودم نیست...

خدایا به امید تو....
😂😂😂😂😂😂😂 چه حرف قشنگی کاش میشد تو این شرایط دیگه روحی خودمونو داغون نکنیم ولی برای من که دست ...

عزیزم برای هممون همین طوره، هیچ کس نیست بگه من ناراحت نمیشم، فقط شیوه های سوگواریمون نهایت فرق داره

😂😂😂😂😂😂😂 چه حرف قشنگی کاش میشد تو این شرایط دیگه روحی خودمونو داغون نکنیم ولی برای من که دست ...

باور میکنی یکی از بچه های خیلی قدیم یه بار اومد اینجا، گفت دور از جون هممون ام اس گرفته، چقدر نصیحت کرد که استرس نداشته باشید، غصه نخورید، گفت بچه میاد، ولی جوونی و سلامت شما دیگه نمیاد