2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
مشکلی نداره عزیزم بخور فقط توت سفید کمتر بخور، مابقی کلا در احد اعتدال هیچ کدوم مشکلی نداره.

مرسى عزيزم ك هميشه هستى و جواب ميدو❤️❤️

پرتقال و ليمو هم اوكى هست؟ اخه شنيدم پرتقال و ويتامين سى نبايد خورد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام گلم خوبی به نیتت الان سوره مریم‌رو میخونم انشالله ایندفعه مامان میشی😍

سلامممم عزیزدلم توخوبی? نی نی جان درچه حاله?

قربون لطف ومحبتت برم شرمنده میکنی, افتاده به لحظه شماری انتقال. توکل بخدای بزرگ

نی نی تکون خورد دعاکن, انشالله منم دعا میکنم صحیح اسالم زایمان کنی بغلش بگیری

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

ای جان عزیزم چقدرخوبی شما قربونت برم یک دنیاممنون قطعاشهدا دست خالی برنمیگردونن منم اینجا منتظرم دک ...

🌹❤️🌹❤️

توكلت بخدا باشه و لحظه اى ك دارن جوجه ت رو منتقل كنن فقط ذكر بگو

قبل رفتن هم چهارقل بخون فوت كن رو خودت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
🌹❤️🌹❤️ توكلت بخدا باشه و لحظه اى ك دارن جوجه ت رو منتقل كنن فقط ذكر بگو قبل رفتن هم چهارقل بخون ...

روی جفت چشام, ممنون عزیزدلم چقدرخوبی تو, لحظه انتقالم برات ازته دل دعا میکنم مثبت بشی

الهی امین عزیزم خیلی ممنون, دعاکنید افتاده به لحظه شماری انتقال

ان شالله میری انتقال میدی و آزمایش میدی و خبر مثبتیت رو میگی و بعد نه ماه ان شالله زایمان می کنی و میگی وای چه دوران پراسترسی بود!  الهی آمین

روی جفت چشام, ممنون عزیزدلم چقدرخوبی تو, لحظه انتقالم برات ازته دل دعا میکنم مثبت بشی

جانم خوبى از خودتونه

ممنونم😘

شك ندارم خدا بهت نظر كرده و اينبار مادر ميشى ب اميد لطف و كرمش❤️❤️

سلام عزیزدلم ممنون نه هنوز انتقال ندادم منتظرم داروهام رو بگه میگم بهت

فکر کنم ما باهم باشیم البته من هنوز ال دی مصرف میکنم بعدش نوبت سینافکت و مابقی داستان شما وارد سیکل انتقال شدین؟

عزیزمی چقدر با حالی ! ان شالله که نی نی (ها ) بسلامتی بیان بغلت و لذت ببری .  چه ایده خوبی کاش ...

مرسی گلم..اتشالله یه  بتای تپل و بعدش یه بی بی چک دو خط قرمزز پر رنگ داشته باشی🤲🤲🤲🤲 

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
🌷🌷🌷 بچه ها ميوه هاى فصل كدوماشون بد هستن نميشه خورد؟ من تو يخچال زردآلو و توت فرنگى و گيلا ...

توت فرنگی خیلی بخور توت سفید و سیاه هم زیاد بخور خوبه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اگه خدا جز همون آدما هم بزارتم بازم راضیم  دو روز تو هول ولا میگذرونم

نگران نباش بسپار ب خدا توکل کن داروهاتم ادامه بدهمن هنوز خودم ب خاطر امپول از بی بی چک مطمئن نیستم  اینم تایید حرفام ۱۵۱۵

الهی امین عزیزم خیلی ممنون, دعاکنید افتاده به لحظه شماری انتقال

میخوای انتقال بدی لحظه شماری میکنیم بعد انتقال ۱۴روز نمیگذره ازمایش مثبت شه صدا قلبش ان شاالله که همه دوره ها برات اتفاق بیوفته لحظه شیرین گوش دادن ب صدای قلبش