2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
عاره عزيزم فك نميكنم من اينسري ٩ صب ميزنم البته حدوديااا بعد صبونه ميزنم هميشه حالا تا ده هم هميشه ...

استرادیول ها رو ساعت گذاشتم ولی انوکسا نداشتم حواسمم نبود، نپرسیدم چ وقت از روز بزنم، دیروز 9 و نیم شب زدم حالا نمیدونم همون شب ادامه بدم یا صبح بزنم آخه خودمم صبح راحتترم

خدایا به امید تو....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرادیول ها رو ساعت گذاشتم ولی انوکسا نداشتم حواسمم نبود، نپرسیدم چ وقت از روز بزنم، دیروز 9 و نیم ...

فرقی نمیکنه عزیزم، فقط هر روز یه ساعت مشخص بزن، من خودم شبا ساعت ۹:۳۰ میزنم. و اینکه اگر آسپرین هم داری حداقل ۶ ساعت بینشون فاصله بنداز.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
حق داري خيلي استرس داره ولي ان شالله چهارشنبه مياي ميگي همه چي عاليه و خيالت تا حدودي راحتتر ميشه😍 ...

قربونت برم دعاکن برای من تمام ذکرای که گفتی من هر روز دارم

انشاالله خدا نگاه ویژه‌ای بندازه بهم

منتظر خبرت هستم عزيزم انتقال دادى خبرمون كن❤️🌹💚  ان شاالله نى نى ها ميچسبن ب دلت و از ...

قربونت برم چشم عزیزم انشالله حتما, ممنونم که هستید ودلگرمی میدین, صبح بخدابه شهدا توسل کردم واسه هممون گفتم مثبت شیم. خبر میدم الان امپولموزدم توکل بخدا

انشالله نی نی های نازخودتم بگیرن ومامان دوتا وروجک نازبشی

حاجت روا باشی بهبه چه خوب کاری کردی زدی به بی‌خیالی همین خوبه زیاد فکری نشو مثبت میشی و به همین چیزا ...

اره بابا توکل بخدا هرچی خدای بزرگ بخواد, اینبار فقط دعاوتوسل میکنم دیگه نمیخوام هی خودمو اذیت کنم واسه اینچیزا بالاسری بخوادکافیه. قربونت برم دعاکن الان امپولموزدم 1:30میرم انشالله2:30انتقال

قربونت عزیزم ای جاااااان ایشالا با دست پر برمیگردی عزیزم این کوچولوهای دوووس داشتنی صدسال باهات میم ...

چشم عزیزم خیلی ممنونم که هستید2:30حدودی انتقالمه خیلی دعاکن بگیرن انشالله😍😍😍.خداگل پسرتونگه داره, باشه پس خیلی پرنمیکنم سری قبل ضربه خوردم سرپربودن پاشدم رفتم دستشویی😐😐😐