2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
وای عزیزم نمیدونی چه لطفی کردی بهم😭😭😭😭اشکام اومد عکس و دیدم......... ایشالا خدا هرچی میخوای بهت ...

قربونت برم الهی گریه نکن خواهر دو روز دیگه گل پسرصحیح وسالم بغلته کلی بیادت بودم میومدی جلوچشم اصلا. خداحاجت دلتوبده ,منم امروزبرم واسه انتقال توکل بخدا

فدای دل مهربونت از خدا میخوام یه جوری خوشحالت کنه که دیگه اصلا به این روزا که پشت سر گذاشتی فکرم نک ...

قربونت برم ممنون عزیزدلم چه پیام قشنگی اول صبحی روز ادمومیسازه, انشالله واسه هممون. بزودی توام بری انتقال ومادرشی گلم... منم خوابم نمیبره تازمان انتقال گفتن2:30اونجاباشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم تخمکات عالی هستن .حتما طبیعی حامله میشی نگفتی شوهرت هم مشگل داره؟ حیفه ای وی اف بشی

انشالله ، چرا گفتم عزیزم همسرم سالمه مشکل نداره 

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
سلام عزیزم خوش آمدی .الهی به حق ۶ماهه ی امام حسین که همین ماه باردارشیی و پرونده ی ۴سال ناباروریت بس ...

ممنونم گلم 🤍 انشالله انتظار شماهم به زودی زود به ثمر برسه و نتیجه شو بگیری تا خستگی این همه سال از تنت دربیاد 🤲

آخرین اسم پسرونه ای ک گوشه ی ذهنم دوست داشتم واسه پسرم بذارم نیکان بود البته که اسم دخترمم انتخاب کردم😊ولی ۱۴۰۱/۳/۱۳ توی خواب پسرم ابوالفضل رو از دستای مهربون آقام حضرت ابوالفضل گرفتم و این شد ک من شدم مامان آقا ابوالفضل☺و هر لحظه منتظرم که بیاد تو دلم 🤲اگه امضامو خوندی به یه دعا از ته دلت محتاجم 🤍
بنظرمن كه شما٤ ساله تحمل كردي دو سه ماه ديگه هم تحمل كن ان شالله كه طبيعي باردار ميشي خيلي فرق ...

فک کنم همین کارو کنم بهتر باش یه دو سه ماهی تحت نظر دکتر فروتن باشم بعد وارد سیکل بشم، ممنون از راهنماییت 🙏💚جددی راضی هستین از کار خانم دکتر ؟؟؟ 

سلام عزیزم، ان شاالله که خودت طبیعی باردار میشی و فرزندان سالم و صالح میشن چشم و چراغ دل و خونه‌ت. ا ...

ممنون عزیزم الهی امین 🤲🤲 انشالله شماهم بارداری راحت و لذت بخش و طی کنی و تو دلتیتو صحیح و سالم بغل بگیری عزیزدلم 

[QUOTE=239127469]سلام دوستای گلم☺مثبتیای عزیزم تبریک به همتون💚و اونایی ک منتظرن تا روزِ۱۴ انتقالشون ...

انشالله با دعای شما عزیزان 💚🤍

سلام عزیزم ان شاالله که طبیعی باردار میشی و به مراد دلت میرسی گلم به دکترت اعتماد کن ان شاء الله خد ...

خیلی ممنون عزیزم 💚 توکل بر خدا 🙏 فک کنم همینکارو باید بکنم ☺

وای عزیزممم ای بابا به من هیچی ندادن من چیز سنگین برداشتم همون دیروز هم برقاشون قطع بود پله ها رو با ...

حاجت روا باشی بهبه چه خوب کاری کردی زدی به بی‌خیالی همین خوبه زیاد فکری نشو مثبت میشی و به همین چیزا میخندی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خدايا شكرتتتتتت خدارو هزار مرتبه شكرررر چ خوش رنگه مباركت باشه عزيزم سلامت بياد بغلت روزى همه من ...

مرررررسی عزیزم ان شاالله روزی خودت ده روز دیگه از این خوشرنگ تر ببیتی الهی آمین

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت برم الهی گریه نکن خواهر دو روز دیگه گل پسرصحیح وسالم بغلته کلی بیادت بودم میومدی جلوچشم اصلا. ...

قربونت عزیزم

ای جاااااان ایشالا با دست پر برمیگردی عزیزم این کوچولوهای دوووس داشتنی صدسال باهات میمونن❤️❤️❤️❤️ فقط خیلی مثانتو پر نکن استرس نداشته باش😍❤️

۲ تا دارم ! اینا ۵ روزه بودن و هچینگ شده  نه آزمایش ندا‌م چه جوریه آزمایشش؟

سلام عزیزم من از بچه های اینجا متوجه شدم راستش من خودمم این آزمایش رو ندادم و نگرانم چون هم آ یو آی منفی داشتم هم انتقال منفی . ولی فکر کنم باید پزشک ایمونولوژی بری برات بنویسه بعضی پزشک زنان هم مینویسن عزیزم.