2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046459 بازدید | 684513 پست
یادت هسته سونوهای قبلی وزنش چقد بود ؟

عزیزم چون وزنش یکم پایین بود اخرین روزی که میشد بهم وقت داد ۱۹ خرداد میشه ۳۸ هفته و ۵ روز . سونو قبلی که رفته بودم ۳۴ هفته و ۲ روز ۲۳۳۰ بود . شما کی رفتی چند بود وزنش؟ نگران نباش من امروزم نگران بودم دکترم گفت میاد دنیا شیر خوب بخوره وزن میگیره سریع 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها داروهامو هم اينا داد  داكسى سايكلين شياف اندومترين يا همون پروژسترون استراديول انوكس ...

عزیزم دکتر من یکبار یادش رفته بود بگه بعد از انتقال ای رو قطع کنم بعد  دعوام کرد که چرا قطع نکردی

فرتیل سی ام رو من تا مثبت شدن مصرف میکردم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم دکتر من یکبار یادش رفته بود بگه بعد از انتقال ای رو قطع کنم بعد  دعوام کرد که چرا قطع نکر ...

اتفاقا قبل از اينكه داروهامو بدن و قبل انتقال رفتم پيش ماما ليست داروهامو دادم گفتم كدوما رو ادامه بدم  اى و د٣ و بقيه اونايى ك بايد ادامه ميدادم رو گفت

فرتيل هم گفت نخور ديگه

نميدونم چيكار كنم

از همينجا شنيده بودم اى بايد قطع بشه

اما اون گفت ادامه و دوباره هم برام نوشته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم بخاطر این شدت درد 

سلام دوستان خوبم، عزیزان من سمت چپم خیلی تیر میکشه دقیقا جای خط شورتم عادیه دوستان؟ روزهای قبل کمتر بود الان بیشتر شده چون قبلا اینطوری نبودم، نگران شدم 

لطفا راهنماییم کنید خیلی نگرانم بخاطر این شدت درد  سلام دوستان خوبم، عزیزان من سمت چپم خیلی ت ...

نگران نباش عزیزم. منم امروز دردش یه کم طولانی شده. ایشالله که نشونه خوبیه. 

شما روز چندم انتقال هستی؟

نگران نباش عزیزم. منم امروز دردش یه کم طولانی شده. ایشالله که نشونه خوبیه.  شما روز چندم انتقا ...

ممنونم عزيزم 

تا الان ت. انتقال ها چنین چیزی رو حس نکرده بودم 

با روز انتقال میشم روز پنجم 

بله همه کارا تو مطبه فقط پانکچر و انتقال تو حهاد تا فروردین ۱۳۰ بود اخرین بار من‌نتیجه سونو بردم ویز ...

ممنون گلم جواب دادی. نه منظورم اینه که ویزیت و سونو رو خودش انجام میده؟

اگه ۱۳۰ باشه ک خوبه ارزونتر از جهاده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عیب نداره عزیز دلم کار سنگین نکن و اونا که قبلاً گفتم معمولا تو مرکز کاغذ میدن و توصیه هاش و نوشتن ع ...

وای عزیزممم ای بابا به من هیچی ندادن من چیز سنگین برداشتم همون دیروز هم برقاشون قطع بود پله ها رو بالا پایین کردم ازمیلاد. الان جاتون خالی اومدم امامزاده دعاگوی همتون

عزیزم میرید معاونت درمان شهرتون اون قسمت که ثبت نام وام ناباروری انجام میدن اونجا یه سری کپی مدارک ن ...

ممنونم عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای عزیزممم ای بابا به من هیچی ندادن من چیز سنگین برداشتم همون دیروز هم برقاشون قطع بود پله ها رو با ...

چقدر خوب فاطمه جان من که دلم انقد گرفته کاش منم اونجا بودم .. انشاالله خدا حاجتت رو بده انشاالله انتقالی های این ماه که ماشاالله خیلی هم زیاد هست همشون مثبت بشن

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

سلام دوستای گلم الان امامزاده هستم برادر امام رضان, بخدا اشک چشم دعاگوی همتون هستم, منم التماس دعا دارم, جای همتون خالی

@هیوا7    

@alae    

@farinazzz    

@248    

فرینازجان ازته دلم برات دعا میکنم انتقالت متبت بشه ونی نی ها9ماه بچسبن به دلت