2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045853 بازدید | 684485 پست
خواهش میکنم فاطمه جان اگه تحریک تخمک گذاری شدی حتما بخاطر اون ..برای من که دوتا واریوپتیل زدن از باز ...

اخیی کاش به منم زده بودن😂😂😁اره خودمم حدس میزنم ازهمون باشه وگرنه موارد عادی اصلا اینطوری نیستم

دست گلت دردنکنه ببخشیدبازم😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم چهارشنبه وقت عمل داده دعا کنید همه چی خوب پیش بره..... 

سلامممم عزیزمممم وای به به چه روز خوبی تبریک میگمممم روز دخترودهه کرامت نی نی جان بدنیامیاد, چه پسرباهوشی خواسته روز تولدش خاص باشه😍😍😍انشالله قابل باشم منم فردا ظهر حدود2انتقالمه دعا میکنم... توروزهای اخره استفاده بکن وماروهم دعا🙂🙂😘😘😘

اره عزیزم امروز گفت چهارشنبه 🤕🤕وای خیلی نگرانم خدا رحم کنه ....  گفت آمپول بتا هم بزن این دو ...

به سلامتی توکل به خدا هیوا جون امپول زدی هم خودت تنگ نفس میشی هم حرکاتش خیلی کم میشه نگران نشی یوقت من زدم تا ۲روز حالم خوب نبود 

دوستهاى گلم🌹🌹🌹🌹 من تا يكساعت ديگه ميرم كلينيك چون زنگ زدن گفتن ١:٣٠ اونجا باشم خيلى محتاج دعا ...

ععزیزم به سلامتی انشالله 😍😍

خدا پشت و پناهت باشه 

الهیییی دست پر برگردی و ۱۴ روز دیگه بایک بتای عالییی🤗🤗💚💚

الهیییی آمین یا رب العالمین

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام پروانه جونم سلامتی خودت خوبی؟ یه مسافرت رفتم حال و هوام عوض شه قبل انتقال ببخشید نبودم گفتم یکم ...

والله من تو کلینیکم میزم خون میاد بعضی وقتا ولی به نظرم ریسک نکن نکنه خدایی نکرده تاثیری نداشته باشه

اره عزیزم امروز گفت چهارشنبه 🤕🤕وای خیلی نگرانم خدا رحم کنه ....  گفت آمپول بتا هم بزن این دو ...

هیوا جون اینقد  ذهنم ناارومه و درگیر یادم رفته چرا زودتر سز میشی ؟انقباض داری ؟

سلام به همگی من ۲۵ ام‌ اردیبهشت انتقال داشتم  روز دهم انتقالم  بی بی چک گذاشتم خط کمرنگ ا ...

من سری اول انتقالم اینطور شد..به شوهرم گفتم مطمینم مشکل از بدن خودمه..این لانه گزینی کرده ولی یه چیزی نزاشته این بمونه..رفتم دکترم رو گفتم برام ازمایش ایمنی بنویسه..جواب ازمایش که اومد همون جا گیر کار رو فهمیدم و با دارو حلش کردم...شما هم حتما حتما ازمایش ایمنی انعقادی بده مطمین باش دفعه بعد مثبتی

خدای مهربونم شکرت بابت دختر سالم و زیبایی که بهم دادی.🙏💝
فداى محبتت بشم عزيزم ممنونم من دوتا بيشتر تشكيل نشد واسم سه روزه هستن و گريد بى البته ٥ تا تخمك ...

ان شاالله همین انتقال مثبت میشی و خودت و ماها رو خوشحال می‌کنی برات صلوات فرستادم عزیزم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون عزیزم بابت راهنمایی های خوبت, راستش منم انتقال های قبلی همینکارا روکردم طفلی مادرم هی بهم رسید ...

ان شاالله که مثبت میشی و با بتای عالی خوشحالمون میکنی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
زیاد یعنی چقدر حدودا ؟ بعد چقدر طول میکشه جوابش بیاد

فکر کنم نزدیک سه تومن بشه ..بسته به آزمایشگاه داره احتمالا تا دوهفته

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
من سری اول انتقالم اینطور شد..به شوهرم گفتم مطمینم مشکل از بدن خودمه..این لانه گزینی کرده ولی یه چیز ...

سلام عزیزم یعنی بدن دفعش میکنه؟ آزمایشش چه جوری هست و چقدر زمان میبره جواب بدن؟ 

و اینکه حدود هزینشم میدونی؟ 

بله گفت خوبه شریان اما دوباره کالر داپلر بده امپول ریه زدم ۳۱ هفته 

نگران نباش عزیزم ان شاالله رفتی داپلر همه چی خوب باشه .الهی سالم و سلامت بغلش میکنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍