2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
سلام عزیزم منم رفتم قلبش تشکیل شده بود ولی گف ۶ هفته و ۶ روز  یعنی کمبود رشد داره؟

اول از همه که مبااااارک باشه مامان حانم، الهی که به سلامتی و دل خوش عزیز دلم. بعد هم اینکه با مال من ۲ روز فرق داره دیگه! دکترم گفت تا ۷ روز هیچ مشکلی نیست.

اصلااااا نگران نباش و به هیچ عنوان خودتو با دیگران مقایسه نکن چون اصلااااااا هیچ کدوم شبیه هم نیستیم حتی اگر توی یک روز انتقال داده باشیم. فکر کنم شما هم دچار وسواس فکری شدی 😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي خداروشكر مبارك باشه عزيزم😍😍😍دقت دستگاهاا و دكتر و زمان لانه گزيني مهمه سه روز اختلاف چيه كه ب ...

مرسی عزیزم از وقتی از دکتر در اومدم تو فکرشم که چرا کم گف از منشیشم پرسیدما اونم مث شما گف که دستگاهه دیگه کم و زیاد میشه

بعد گف دوهفته دیگه بیا

بنظرت برا چی گفته برم؟

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
آخی عزیییزم تبریک میگم ایشالله که بسلامتی بغلشون کنی ❤️  شما علائم داشتی؟

نه عزيزم روز دهم يا يازدهم بود فك كنم سرگيجه داشتم فقط

بعد مثبت شدنم يچيز شبيه نبض ميزد ديگه نميزنه چند روزه

فدات بشم ان شالله با دعاي شما🥰🤲

مرسی عزیزم از وقتی از دکتر در اومدم تو فکرشم که چرا کم گف از منشیشم پرسیدما اونم مث شما گف که دستگاه ...

به منم گفت دو هفته دیگه برم عزیز دلم.

همون شما هم دچار وسواس فکری شدی، من دارم روی خودم کار میکنم یکم بهتر شدم.

بخدا دکتر من گفت تا ۷ روز اینور اونور مشکلی نیست مهم اینه جنین رشد کنه.

حالا دو هفته دیگه میرم توکل بر خدا و با دعای خیر دوستان بازم خوش خبر برمیگردیم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مرسی عزیزم از وقتی از دکتر در اومدم تو فکرشم که چرا کم گف از منشیشم پرسیدما اونم مث شما گف که دستگاه ...

شايد ميخاد داروهاتو كم  بكنه شياف و استراديولاا چون معمولااا شروع ميكنن به كم كردن تا حذفشون

نه ديگه خيال راحت ان شالله ٧ ماه باقي مانده رووو بسلامت طي كني 🤩