2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
نغمه جان انشاالله خدا برات میخواد این انتقالت مثبت میشه و مادر میشی من برات آیت الکرسی خوندم 🙏

ان شالله كه همه چي عالي پيش ميره و بهترين تصميم رو دكتر برات ميگيره به اميد خداا چهارشنبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گل 

من ۵ ساله حسرت مادر شدن رو دارم دکتر عوض کردم چند بار. این آخرا دکترم تشخیص داد آی وی اف کنم ( تا الان دارو درمانی میکردم تنبلی تخمدان دارم یک سال هم هست فهمیدم لوله چپم بستس با دارو اینا دوتا تخمک سایز خوب دارم ولی دکترم گفته آی وی اف) حالا میشه یه مرکز خوب و یه دکتر خوب معرفی کنید برای آی وی اف؟ که دیگه نتیجه بگیرم الکی مرکز عوض نکنم خسته شدم 😭 من نمیدونم کجا آی وی اف خوب انجام میدن اگر هزینش مناسب باشه چه بهتر اگرم نبود اشکال نداره

برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
خداروشكررر الهى ك بسلامتى زايمان كنى و بارتو زمين بذارى عزيزم😍😍 ان شاالله ك موفقيت هاى پى در پى ...

الهی آمین.

آره من شوهرم همه ایتماش مشکل داشت یعنی همه چی عددش کم بودولی اسپرم سالم هم داشت ولی دکتر گفته بود عمل تسه انجام بشه موفقیتش بیشتره بخاطره همین ماتسه انجام داده بودیم

میشه یه کم درمورد مرکز مام اطلاعات بدین  آیا دارو هارو خودشون دارن یا خودمون از بیرون تهیه کنی ...

سلام عزیزم بله میتونی خودت دکترت رو انتخاب کنی. خودشون داروخانه دارن ولی بیمه قبول نمیکنه، یه داروخانه نزدیک کلینیک هست توی خیابون گاندی که همه داروها رو داره بیمه هم قبول می‌کنه. 

بله خود دکتر سونو می‌کنه و ماماها فقط توضیحات لازم رو بعدش میدن چ داروعایی که دکتر تجویز می‌کنه رو مینویسن برات. تعداد انتقال جنین هم بسته به شرایط هر فرد متفاوته، معمولا ۲ تا انتقال میدن مگر مثل من که شرایطش متفاوت باشه و فقط مجاز به انتقال یدونه جنین باشه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان گل  من ۵ ساله حسرت مادر شدن رو دارم دکتر عوض کردم چند بار ایتن آخرا دکترم تشخیص دا ...

من خودم بيمارستان بهمن رفتم

گويا رويان و ابن سينااا ميگن مثل سابق خوب نيست 

مام و صارم مراكز خصوصي بهتره بازم بچه هااا ميان راهنماييتون ميكنن

ان شالله كه با بار اول نتيجه ميگيري به اميد خدا🤩🥰🤲

من خودم بيمارستان بهمن رفتم گويا رويان و ابن سينااا ميگن مثل سابق خوب نيست  مام و صارم مراكز ...

خیلی ممنونم عزیز دل

شما توی بهمن نتیجه گرفتین؟ میشه اسم پزشکتونم بگید و اینکه آیا بیمارستان بهمن بار اول نتیجه گرفتید؟

برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کن😍
سلام عزیزم بله میتونی خودت دکترت رو انتخاب کنی. خودشون داروخانه دارن ولی بیمه قبول نمیکنه، یه داروخا ...

سحر بخانواده هاااا گفتين🥰😍

سن خاملگي رو گفت ٧ هفته و دو روز يافرق داشت؟؟؟

صداشم گذاشت؟؟

عزیزم زنگ زدم منشی از دکتر پرسید گفت اگه ادامه دار بودبیا دکتر ببینتت منم گفتم برای چهارشنبه وقت دکت ...

نگران نباش گلم، الان که آسپرین نداری؟ اگر داری قطعش کن.

داروهات رو سر تایم استفاده کن، ان شاالله که چیزی نیست و خیره

خیلی ممنونم عزیز دل شما توی بهمن نتیجه گرفتین؟ میشه اسم پزشکتونم بگید و اینکه آیا بیمارستان بهمن با ...

بعله عزيزم من بار اول بيمارستان بهمن نتيجه گرفتم دكترم دكتر فروتن 

خوب سهيلا عارفي و رزاقي و قلمبر كه تو بهمنن انگار معروفتر از فروتنن ولي خوب فروتن اخلاق داره بهت استرس نميده  دكترال ياسين كه مركز اميد تهرانه اونم دكتر خوبيه

سحر بخانواده هاااا گفتين🥰😍 سن خاملگي رو گفت ٧ هفته و دو روز يافرق داشت؟؟؟ صداشم گذاشت؟؟

آره الان اومدنی رفتیم خونه مادرشوهرم گفتیم ، مادر شوهرم گفت من فهمیده بودم حامله ای چون حدودا ۱ ماهه نرفتم خونشون، خبر ندارن آی وی اف کردم فکر میکنن طبیعیه.

آره دقیقا گفت ۷ هفته و ۲ روز شکر خدا . نه صداشو نذاشت برام گفت ضرر داره برای قلب بچه ولی کامل نشونم داد فیلمم گرفتم برای همسرم. ان شاالله همگی خیلی خیلی زود صدای قلب فرشته هامونو از روی سینه شون توی آغوشمون بشنویم 🙏🌹