2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
والله من اینجا گفتن برایه خونرسانی به رحمه خودم سرخود خوردم خیلیام اینجا خودشون گرفتن خوردن لاز خودت ...

الهی امین 

خیلی به این دعاها احتیاج دارم کلا با شروع سیکل انتقال همش میگم باردار نمیشم همش منفی فکر میکنم 

ان شاالله خودت هم مثبت میشی و ۹ ماه بعدش به سلامتی گل پسرهات رو با دلخوش بغل میگیری 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت درد نکنه ❤️من ۳۴ هفته و ۲ روز رفتم بند ناف نپیچیده بود دکتر نگاه کرد گفت نیست ! امروز رفتم بهدا ...

ببین نوشتم برات بالاتر، من بودم نمیرفتم تا فردا، چون واقعا دیدم یه روزایی بچه خودم کمتر تکون میخوره یه روز بیش تر

ولی اگر استرس داری باز زنگ بزن زایشگاه، به هر حال اونا خیلی تجربه دارن هم اخلاق دکترت دستشونه🤭، بگو فردا میرم سونو، لازمه امروزن بیام ببین چی میگن

قربون چشات عزیزدلی الهی صحیح وسالم بشادی گل پسرت روبغلت بگیری شیربدی, امروز دکترچی گفت؟ من بفکرتم خب ...

ای جان عزیزززززم حتما حتما این سری میمونن برات عزیزم . قربونت بشم مرسی دعا کن این روزا هم بگذره . دکترم هنوز جواب نداده ببینم چی میگه 🥺🤕 ایشالا برا هممون خیر پیش بیاد . حتما میگم عزیزم

من.انتقال اولم مثبت شد شکر خدا.مشکل ازهمسرم بود.توی اون دوهفته کلی قرآن خوندم.جوری که تویه 8یا10روز ...

خداروشكررر

الهى ك بسلامتى زايمان كنى و بارتو زمين بذارى عزيزم😍😍

ان شاالله ك موفقيت هاى پى در پى شو ببينى

اول ك خواست خداست 

دوم خواست خداست

سوم ب نظرم اونايى ك مشكل شوهرشون بوده موفقيتشون انگار بيشتر بوده نه؟؟

اخه الان هركدومتون ك جواب داديد جز ى نفر ك هردوشون مشكل داشتن انگار مشكل شوهرها بودن

الهى ب حق دل داغ ديده حضرت زينب خدا هيچكسى رو آرزو ب دل نذاره

مخصوصا درخصوص فرزند

هيچ زنى رو چشم انتظار اولاد نذاره🙏🙏

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
قربونت عزیزم💕🌸 انشالله اول خبر نی نی دار شدن شما😘 کاملا با حرفت موافقم 👌خیلی چیزا از دست ما و پ ...

💓😊

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الهی امین  خیلی به این دعاها احتیاج دارم کلا با شروع سیکل انتقال همش میگم باردار نمیشم همش منف ...

عزيزم افكار منفى رو دور كن

انرژى مثبت بده ب خودت و بفرست براى جنين هات

ان شاالله ك انتقالتون با موفقيت انجام ميشه و صاحب اولاد سالم و صالح ميشيد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
والله من اینجا گفتن برایه خونرسانی به رحمه خودم سرخود خوردم خیلیام اینجا خودشون گرفتن خوردن لاز خودت ...

منم فرتيل سى ام خريدم خودم خوردم

ولى روش بمحض مثبت شدن تست ادامه نديد

نميدونم بايد بعد از انتقال قطع كنم يا ادامه بدم تا دو هفته ديگه

انشالله 🙏 چه کردی عزیزم، رفتی بازم چکاپ؟ من امروز دوباره nst و آزمایش دادم، صبح رفتم بیمارستان ...

سلام عزیزم خسته نباشی عزیزم وای بهت میگیم سلطان ان اس تی ایران😜😂 خداروشکر خوب بوده خوشبحالت عزیزم خوبه دیگه ۵ شنبه😜 من منتظر زنگم بهم میخواد تایم سزارین و بگه مطمئنم دیگه تحملم نمیکنه همین روزا میگه بیا😑 اره خداروشکر مشکل قنده تحت کنترل ه فعلا اما واقعا زود میخواد از شرررم خلاص شه

شما نخود ميخوردين؟ يادمه توريحانه بهشتي نخود و لوبيا نميدونم كدومش و كنجد رو گفته بود باعث سقط ميشه

من نخود لوبیا رو که اصلا نشنیده بودم، برای همین هم توش آش و خورشت خوردم هم فلافل و ...

کنجد رو شنیده بودم، بازم بعضی وقت ها صبح حلوا ارده خوردم🤭

واقعا در حد غذا این چیزا اشکال نداره، من خودم فقط جگر و دمنوش نخوردم، حتی یه بار اشتباهی تو دوران انتقالم آب هویج خوردم 🙈 والا وسط کارای اسباب کشی بود اصلا فکرم کار نمی‌کرد اون لحظه، ولی بعدش دیگه نخوردم

یا مثلا من عاشق کرفس خامم، ولی نخوردم چون یهو میشستم یه کرفس کامل رو میخوردم! ولی خورشت اش رو خوردم

آها آب زرشک هم بهتری نخوری، ولی خود زرشک در حد یه مقدار تو غذا اشکالی نداره

از بقیه چیزا همه چی رو خوردم فقط افراط نکردم

جعفری و نعنا و خرفه و ادویه ها و ... خلاصه هر چی میگن خوب نیست من تو غذاهام خوردم، نمونه زنده و سالم در خدمت شما😁

آها فقط اگر حساسیت به باقالی (فاویسم) تو فامیل دارین، باقالی هم نخور، اگرم ندارین بخور نوش جونت❤️

میشه یه کم درمورد مرکز مام اطلاعات بدین 

آیا دارو هارو خودشون دارن یا خودمون از بیرون تهیه کنیم؟ 

دکترها خودشون معاینه میکنن؟ یا مامای دیگه

چندتا جنین انتقال میدن؟ 

پروانه جون خوبه باز دخترهات هستند پیشت سرت رو گرم میکنن، من امروز که تنها شدم از صبح هزار تا فکر کرد ...

سلام نغمه جون

انتقال دادی به سلامتی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
گلم با دکترت تماس بگیر، معمولا پریودت چند روزه ست؟

عزیزم زنگ زدم منشی از دکتر پرسید گفت اگه ادامه دار بودبیا دکتر ببینتت منم گفتم برای چهارشنبه وقت دکتر دارم دیگ منشی گفت پس همون موقع بیا معاینه شی..آخه اینو خودم میدونستم دیگ ..برام دعا کنید همه چیز خوب و به صلاحم پیش بره قربونت ..خیلی استرس گرفتم و حالم بد

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام نغمه جون انتقال دادی به سلامتی؟

سلام عزیزم، بله انتقال دادم🥺🥺برام دعا کن، البته کیفیت جنین هام خیلی خوب نبودن، ولی دیگه اخرین بسته بود، چون نمیخوام مام ادامه بدم انتقال دادم🥺دکتر بهم گفت باید اهدایی بگیری، گفت نمیشه هم اسپرم ضعیف باشه هم تخمک سنش بالا باشه🥺