2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

ان شالله تا دوشنبه ميشن دوتا جنين بلاست عالي و خوشگل😍🤲ازمايشتون حدودا با فريناز جون ميشه

ان شالله كه خيره و جفتتون با يبتاي عالي مياين😊🤲

نه من انجام ندادم ولي دكترم براي انتقال منفيااا انجام ميده

دوستان گلم از همگی التماس دعا دارم، ان شاالله خدا تمام جنینها و فرزندان رو حفظ کنه. منم امروز برم صد ...

سلام هانيل جانم، انشالله که صدای قلب نی نی خوشگلتو میشنوی به ما هم خبر بده، برات صدتا صلوات میفرستم عزيزم هدیه به حضرت ام البنین 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله بسلامتي بااااااشه عزيزم ان شالله اينسري ختم ميشه به يبارداري عالي و بچهاي سالم و صالح   ...

ممنون عزیزم انشالله اول امیدم به خداست بعد دعاهای از ته دلی که برای همدیگ میکنیم .. انشاالله شما هم بسلامتی صدای قلب نی نی رو می‌شنوی و خیالت راحت تر میشه..

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام‌نسربن‌جون خوبی مبارکه به‌سلامتی انتقال‌دادی؟ چندتاجنین‌انتقال‌دادی؟گریدشون‌چی‌بود؟

سلام صاحل جان بله سه تا جنین بلاست انتقال دادم دوتا A و یه دونه Ab. دعا کن برام بمونن🙏🙏🙏

بعد انتقال واسه چی آسپرین میخوریم؟ در زمان لک بینی هم قطع میکنیم. احساس میکنم بخاطر آسپرین لک بینی د ...

براي اينكه خون رقيق بشه خونرساني به جنين بهتر بشه

من دكترم قطع نكرد فقط هي شياف اضافه ميكرد و استراحت

ان شالله بسلامتي بااااشه ٩ ماه محكم بدلت بچسبنو عاقبت بخيريشونو ببيني من با انتقال اولم مثبت شدم عز ...

سلام همه کسایی که مثبت شدن طرف چپشون تیر میکشید؟ من طرف راستمه خیلی هم درد میکنه‌.یهو یه نقطه درد میگیره

سلام همه کسایی که مثبت شدن طرف چپشون تیر میکشید؟ من طرف راستمه خیلی هم درد میکنه‌.یهو یه نقطه درد می ...

من دوسريم تو چپ يه احساساتي دارم شايد براي شما سمت راست لانه گزيني كردع😍😍😍

نه انتقال قبلیم یدونه جنین بی کیفیت بود که منفی شدم ولی ایندفعه کلا ناامید بودم دنبال دکتر دیگه ای ب ...

خداروهزاران بار شكر❤️❤️

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
ان شالله بسلامتي بااااشه ٩ ماه محكم بدلت بچسبنو عاقبت بخيريشونو ببيني من با انتقال اولم مثبت شدم عز ...

خداروشكر

ان شاالله بسلامت بياد بغلت و خيرشو ببينى

منم مشكل از همسرمه و خودم خداروشكر مشكلى ندارم

و پريودامم منظمه و سروقته

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من😍 شوهرم تحرک اسپرمش صفر بود مورفولوژیش یک درصد

ان شاالله بسلامتى بياد بغلتون عزيزم

ان شاالله ك از دعاى خيرتون براى منم همين اتفاق بيفته چون منم شوهرم ضعيفه

فقط كافيه بالاسري بخواد ان شالله خدا دختر نازتووو برات نگه داره🤲😍

اره دقیقا

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون سارا جون خدا حفظش کنه دخترتو 😘

قربونت مرسی عزیزم‌ همچنین دختر شمارو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍