2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

دوستان گلم از همگی التماس دعا دارم، ان شاالله خدا تمام جنینها و فرزندان رو حفظ کنه. منم امروز برم صدای قلب فرشتمو بشنوم به حق محسن زهرا (س) 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان وقتتون بخیر، من امروز روز سوم انتقالم هست زیر شکمم درد میکنه در واقع سمت چپم بیشتر درد م ...

سلام‌نسربن‌جون

خوبی

مبارکه

به‌سلامتی انتقال‌دادی؟

چندتاجنین‌انتقال‌دادی؟گریدشون‌چی‌بود؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
خواهش میکنم راهنماییم کنید ممنون میشم

عزیزم من فقط مرکز مام رفتم مراکز دیگه رو نمی‌دونم اما از مام واقعا راضی هستم، همه چیز دقیق و اصولیه، کمترین رفت و آمد رو داره و بالاترین درصد موفقیت هم داره، دکترا هم همگی خیلی دقیق و با اخلاق و باتجربه هستن، تنها ایرادش اینه که برای ویزیت معطلی حداقل دو ساعته داره، هزینه هاشم نسبت به مراکز دیگه بالاتره که به نظر من با توجه به میزان موفقیتش واقعا می ارزه.

ان شاالله که بهترینها برات رقم بخوره 🙏⁦❤️⁩

بچه ها شما بعد انتقال جنین احساس سرما نداشتین🥺🥺

اگر منظورت بلافاصله بعد از انتقاله که بخاطر لباس بیمارستان و استرس طبیعیه. بعدش هم من تا دو هفته بدنم سرد بود مخصوصا پاهام همش شلوار پشمی میپوشیدم که فکر میکنم بخاطر این باشه که بیشتر حجم خون سمت رحم میره واسه همین دست و پاها سرد میشن، بازم طبیعیه 😁

اگر منظورت بلافاصله بعد از انتقاله که بخاطر لباس بیمارستان و استرس طبیعیه. بعدش هم من تا دو هفته بدن ...

من پنج شنبه انتقال دادم، هم چند ساعت بعد انتقال و هم دیروز برای چند دقیقه احساس سرمای شدید داشتم🥺🥺فکر کنم بدنم جنین ها رو پس زده

من پنج شنبه انتقال دادم، هم چند ساعت بعد انتقال و هم دیروز برای چند دقیقه احساس سرمای شدید داشتم🥺🥺 ...

واقعا چطوری همچین فکری کردی ؟ 😅😅😅

در حالت عادی هم یه وقتایی ممکنه آدم لرز کنه، توی این شرایط که هر حالتی ممکنه پیش بیاد.

اصلا فکر بد نکن منم هی لرز میفتاد تو بدنم همش فکر میکردم سرما خوردم، مخصوصا شبا.

واقعا چطوری همچین فکری کردی ؟ 😅😅😅 در حالت عادی هم یه وقتایی ممکنه آدم لرز کنه، توی این شرایط که ...

کلا ادم سرمایی هستم، اخه دو تا انتقال قبلیم هم لرز شدید داشتم روز دوم سوم انتقال😔😔 ولی اینبار دیگه خیلی زود شروع شد

کلا ادم سرمایی هستم، اخه دو تا انتقال قبلیم هم لرز شدید داشتم روز دوم سوم انتقال😔😔 ولی اینبار ...

فکر بد نکن عزیزم با دفعات قبل هم مقایسه نکن، اصلا قرار نیست هر دفعه مثل هم باشه، انرژی مثبت بفرست برای جنینهات و مثبت فکر کن ان شاالله مثبت هم میشی 🙏🌹

سلام. تا هفته چند باید آمپول پروژسترون بزنیم؟ دکترم بعد از اتمام هفته۶ گفت قطع کن شیاف بزار. ولی م ...

من سر پسرم بعد دوهفته كه مثبت شدم قطع كرد اينسري چيزي نگفت گفتم ميشه قطع كنم گفت عاره ان شالله كه مشكلي پيش نمياد عزيزم من چون كسي ميومد ازبيرون برام ميزد سختم بود وگرنه امپول دردش بهتره تا كثافتكاري شياف

من پنج شنبه انتقال دادم، هم چند ساعت بعد انتقال و هم دیروز برای چند دقیقه احساس سرمای شدید داشتم🥺🥺 ...

چرا؟؟؟ منم پريشب اينجوري شدم واقعا ربط داره😢

ان شالله كه اينجوري كه ميگي نيست و ١٤ روز ديگه با يبتا عالي مياي

دوستان گلم از همگی التماس دعا دارم، ان شاالله خدا تمام جنینها و فرزندان رو حفظ کنه. منم امروز برم صد ...

اي جانم ان شالله بسلامتي باشه و قلب قشنگ تشكيل شده و هزار سال زير سايه پدر و مادر بزنه😍🥰🤲