2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام میگم میشه یه چندتاقاشق ماست بخورم روز چهار انتقالم

نه عزیزم چه اشکالی داره؟؟!!! من کلا همراه غذاهام ماست میخورم فقط روش یه نوک قاشق نعنا و گل هم بریز که یبوست نگیری یا بعدش دو سه تا آلو بخور.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین گل پسرت تکوناش چجوریه ؟؟؟ ببین دختر من بعضی وقتا صبحا خیلی تکون میخوره بعضی وقتا شبا اما الان ا ...

برو ان اس تي چون فكرو خيال ادمو رواني ميكنه من خودم نميدوني چقد يهووو شبااا اسنپ ميگرفتم ميرفتم چون واقعا خيلي خودخوري ميكردم

من جات بودم ميرفتم بخاطر ارامش خودت

واقعا من بدبخت باید نامه دادگاه هم بگیرم از استرسش راحت نمیشم قراره برم کلانتری مامور بگیرم بیاد ...

نه ان شالله كه هيچكس هيچي نميفهمه باهاشون هماهنگ كن ولي حق داري من مطبم با دخترعموم يكي بود چقد استرس كشيدم بابت تداخلااا ادم  همش فكر ميكنه الانه كه همه بفهمن

ولي قطعاااا اينطوووووري نيس

من گرم میزارم خوب میشه ولی بچه های اینجا گفتن روز اول سرد بزار بعدا گرم والله ببین بدنت به کدوم بهتر ...

عشقم نی نی چیکار میکنه

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
نعنا من خوندم خوب نيست نخوردم😅

زیادش خوب نیست، در حد نوک قاشق برای ماست اشکالی نداره، من روزی یه قاشق هم عرق نعنا میخورم وگرنه میمیرم از درد معده

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم