2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
توی سایت پانزده خرداد ثبتنام کردی؟ از اون سایت یک برگه پرینت میگیری که نوشته کلینیکی که درمان انجام ...

تو توی این ثبت نام کردی ؟ تونستی بگیری یا الکیه ؟ اینقدر این‌چیزا رو الکی توی اینترنت میذارن که آدم‌نمیدونه واقعیت داره یا نه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو توی این ثبت نام کردی ؟ تونستی بگیری یا الکیه ؟ اینقدر این‌چیزا رو الکی توی اینترنت میذارن که آدم‌ ...

من ثبت نام کردم سایت برای دولت هست

ولی گفتن جایی که داری درمان نازایی انجام میدی مهر و امضا رییس بیمارستان رو بزن بفرست

همش بهم پیام میدن بفرست دیگه بنده خداها همش دارن مهلت ارسال مدارک رو تمدید میکنن  

تا حالا ۴ پنج بار برامون تمدید کردن ما هم که نفرستادیم

من ثبت نام کردم سایت برای دولت هست ولی گفتن جایی که داری درمان نازایی انجام میدی مهر و امضا رییس بی ...

چون ما که مام میخوام بریم هنوز اقدام نکردیم و اونجا گفت وقتی انتقال دادی و تمام شد و هزینه اینجا رو کامل دادی بعد برات مهر  و امضا می زنیم

من ثبت نام کردم سایت برای دولت هست ولی گفتن جایی که داری درمان نازایی انجام میدی مهر و امضا رییس بی ...

شما هم که تو‌اینجور چیزا شبیه ما هستین ،ما هم‌نه دنبال وام میریم نه بیمه رو‌درست میکنیم نمیدونم شایدم مراحل ای وی اف خودش اینقدر سنگین هست و‌مشکلات داره که دیگه‌برای دنبال اینجور چیزا رفتنها انرژی نمیمونه  

چون ما که مام میخوام بریم هنوز اقدام نکردیم و اونجا گفت وقتی انتقال دادی و تمام شد و هزینه اینجا رو ...

آهان که اینطور پس از اونجا تایید نکردن‌هنوز 

وام چقدر میدن میدونی ؟

شما هم که تو‌اینجور چیزا شبیه ما هستین ،ما هم‌نه دنبال وام میریم نه بیمه رو‌درست میکنیم نمیدونم شاید ...

واقعا

من بدبخت باید نامه دادگاه هم بگیرم

از استرسش راحت نمیشم

قراره برم کلانتری مامور بگیرم بیاد از ما تحقیقات کنه

مغزم هنگ کرده

آهان که اینطور پس از اونجا تایید نکردن‌هنوز  وام چقدر میدن میدونی ؟

یکی از بچه‌های اینجا گفت بیست

ولی فکر کنم بیشتر شده باشه و براورد  هزینه ای که بیمارستان برات تو برگه مینویسن نگاه میکنن و شاید پنجاه تومن بدن شاید

واقعا من بدبخت باید نامه دادگاه هم بگیرم از استرسش راحت نمیشم قراره برم کلانتری مامور بگیرم بیاد ...

اینام برای بچه هایی که میذارنشون تو‌پلاستیک‌توی سطل آشغال تحقیق نمیکنن برای کسی که از جون‌ و دلش بچه میخواد و‌ کلی تلاش کرده تحقیق میکنن 

ولی نگران نباش‌اونطور که شنیدم‌ تحقیقاتشون‌ مخفیانه است کسی نمیفهمه ، تایید هم میکنن به خاطر این که باید جمعیت باید زیاد بشه 😊

اینام برای بچه هایی که میذارنشون تو‌پلاستیک‌توی سطل آشغال تحقیق نمیکنن برای کسی که از جون‌ و دلش بچه ...

والله بخدا این همه آدم طبیعی باردار میشن

امیدوارم به خیر بگذره و secretبمونه

والله بخدا این همه آدم طبیعی باردار میشن امیدوارم به خیر بگذره و secretبمونه

آره نگران نباش اینجور چیزا رو‌نمیذارن‌کسی بفهمه مخفیانه است ،خودتونم قبلش باهاشون‌ حرف بزنین بگید که نمیخوایید کسی بفهمه که ای وی اف میکنید اصلا ،

نمیدونم‌همین تاپیک‌بود یا یه تاپیک‌دیگه‌ که بچه ها میگفتن یه جوری تحقیق میکنن که انگار از اداره ای چیزی برای کار دیگه ای اومدن نمیذارن‌کسی بفهمه ولی قبلش تاکید بکنی برای اطمینان ،امیدوارم همه چیز به خیر و‌خوشی برات تموم‌بشه و‌نتیجه این زحماتت رو به زودی ببینی 

نه آمپول ریه نزدم کلا ۳۷ هفته به بعد هم دیگه نمیدن، حالا فردا ازش میپرسم، ولی بعید میدونم دیگه بهمو ...

نه دیگه تا الان نزدیم دیگه نمیزنیم 

ایشالا خیر باشه   این روزای اخرم بگذره فقط🤕❤️

آره نگران نباش اینجور چیزا رو‌نمیذارن‌کسی بفهمه مخفیانه است ،خودتونم قبلش باهاشون‌ حرف بزنین بگید که ...

ان شاء الله عزیزم

این مرحله هم به خیر بگذره وارد مرحله اصلی بشیم