2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوووبي عزيزم روز ٨ خيلي زرده من روزي كه بتام ٢٠٠ بي بي چكم خيلي كم رنگه و حتي روزيم كه شد٣٨٠ خي ...

سلام عزیزم

کارهاتو با ارامش و حرکت کند انجام بده

بین کارها حتما فاصله ی طولانی بنداز

تاجایی که میشه از سر و ته کارها بزن فقط واجبات رو انجام بده بقیه ش رو همسر بیاد کمک کنه  تا یه روزی برای کارهای اصلی تر نیروی کمکی مثل مامان برسه 

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
کلا از همه یکسری آزمایش جدید می گیره. می فرسته کاج چون گویا جواب اونجا رو بیشتر قبول داره. منم تصمیم ...

آره همه رو میفرسته اونجا. هیچی از یک ماه یا دوماه قبلش شروع کن دوز ۵ رو روزی یکی بخور. به نظرم بخور خیلیم خوبه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
خداروشكرخوبم، از شنبه كه مامانم نيست فعاليتم بيشتر شده گاهاا استرس ميگيرم ولي باز ميگم كارم سنگين ني ...

نگران نباش گلم فقط همون کار سنگین نکن هر نیم ساعت هم یکم دراز بکش، من که از روز اول همینجوری بودم، ان شاالله خدا تمام مادران و جنین ها رو حفظ کنه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
چيه چهل باباااا خيلي بده من ٣٩ هفته و چندروز بودم همش ميترسيدم بچه بيف كنه ميكن خطرناكه خيلي ولي دكت ...

آره اونم هست، ولی دیگه والا انقدر اینا چک میکنن آدمو، سریع میفهمیدیم. چی بگم والا...

مرسی عزیز دلم ❤️ ایشالا این ۹ ماه هم برای تو راحت و عالی بگذره بعدم نی نی رو به سلامتی بغل کنی🤗

سلام عزيزم خووووبي ان شالله تو بهترين دمان ممكن و بموقع دايمان ميكني وقسقليتووو صحيح و سالم و بخوشي ...

نمی دونم دکتر گفت نه فعلا برو خونه اما هر روزنوار قلب بده و خودم موندم تو دوراهی 

دقیقا منم 😂میگم دل خوش منو ! الان برا چی به تو گیر دادن برا زایمان؟

من هفته پیش خارش بارداری داشتم، یکی از آنزیم هام هم رشد کرده بود پلی هنوز تو رنج بود. منو فرستاد پیش پریناتال

اون دوباره آزمایش و ان اس تی و همه چی گرفت، خوب بود

دارو داد بهم و تو جواب نامه اینم نوشت که در صورتی که آزمایش ها خوب باشه تا قبل ۳۷ هفته ختم بارداری ندین

حالا باز من دیروز آزمایش و ان اس تی و همه چی دادم، حودشم سونو کرد گفت جفت و آب و اینا همه خوبن. ولی چون خانوم دکتر نوشتن ۳۷، دیگه هفته دیگه سزارین کنیم

میگم بابا اون گفته قبلش ندین، نگفته بعدش بلافاصله بدین، من دیگم خارش ندارم کلا همه چی هم که خوبه خوب نگه داربم دیگه میگه نه شما ivf هم کردی یعنی بچه ات ۵ روز بزرگتره به اندازه کافی رشد کرده، ریسک نکنیم، اووووف

حالا من که همش نگران بودم ان اس تی بد بشه بگه همین الان، بازم شانس آوردم😁 آخه وسط ان اس تی هم یهو فسقلی یه تکونی خورد ضربان قلب رفت رو ۹۰!!! من از ترس مردم تا برگشت رو ۱۳۰ چند دقیقه طول کشید، بعد به ماما و دکتر گفتم، گفتن نه این چون از پروب دور شده اینجوری شده. اون چند دقیقه واقعا قلب خودمم وایساد😶

آره همه رو میفرسته اونجا. هیچی از یک ماه یا دوماه قبلش شروع کن دوز ۵ رو روزی یکی بخور. به نظرم بخور ...

مرسی عزیزم 

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام خوبی عزیزم  به منم دکتر زرنانی همینها که شما گفتی رو گفت. نهایتا آنوکسا ۴۰۰۰ گفتن برام کا ...

سلام عزیززم

فکر کنم فقط کاریوتایپ نبود فاکتورای بیشتری بود ولی هنوز چک نکردم چه چیزایی بود

نه عزیزم سقط نداشتم. به شما هم گفت پردنیزولون و سرم آی وی ای جی نیاز نداری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ممنونم عزیزم انشالله شما هم اینبار بار آخرته و مامان میشی و تا آخرش همه چی خوب پیش میره

مرسی عزیزم الهی قسمت همه مون 😍👶👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میخوای بگو یکی از دخترا یبار با همون دکتر ویزیت شد رویان دوباره فرستادش پیش ایمونولوژی از اونجا هم ف ...

آهان پس حتما دکترو در جریان میزارم

مرسی شوره جون😘😘

دوستان کسی تجربه پیچیدن بند ناف دور گردن و  شنیده  یا دیده ؟رشد بچمم کم شده اما میگن فشار ...

سلام عزيزم من كليپ دكتر خواجه پور ديدم متخصص سونو تو اينستا سرچ كن يه كليپ كامل توضيح داده ميگف دودور بند ناف شايع هسش استرس نداشته باشيد