2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
واقعا؟ یعنی بهداشت که گفت ۴۸ ساعتو بدم بیخیال شم‌نگاه به تبش کنم به شما بهداشتتون اینجوری گفت؟  ...

به منم بهداشت گفت روز اول هر ۴ ساعت بدم روز دوم هر ۶ ساعت. تب پسرم طولانی شد من‌‌دوروزو نیم دادم روز اول ۴ ساعت روز دوم تا غروب گاهی هر ۶ ساعت گاهی ۴ ساعت بنا به عدد تبش روز سوم‌ تا بعداز ظهر هر ۸ ساعت. ببین بالای ۳۸ تبه یعنی نیم درجه به دماسنج دیجیتال باید اضافه کنی مثلا اگر ۳۷/۵ باشه یعنی در واقع ۳۸ هستش. الان دمای بدنش که خوبه خداروشکر نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
یعنی مثلا دماشو نزدیکای چهارساعتش که شد بگیرم اگه دماش زیر ۳۷ بود قطره ندم بزارم نزدیکای شش ساعت چک ...

اره عزیزم دقیقا همینطوره من اینجوری کردم براشون سر هر سه تا واکسنی که تا الان زدن

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسي مهربونم انشاالله كه بارداري راحتي داشته باشي عزيزم اره جنين دارم خداروشكر ولي نميدونم اين پريو ...

عزیزم به نظرم بذار دو تا پریود بگذره بعد انتقال بده چون مشخصه لانه گزینی کرده ولی رشد نکرده، اینطوری رحمت خودشو بهتر بازسازی میکنه، منم گذاشتم سه دوره پریودم گذشت بعد دوباره انتقال دادم. ان شاالله دفعه بعد حتما مامان میشی عزیزم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله اینبار موفق میشی ،کرونا رو که نگو همه چیرو‌به هم زد ، من خودم بعد اینکه کرونا گرفتم ذخیره ام ...

ممنون از دعای قشنگت خدارو شکر بخاطر دوستای خوبی مثل شما

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه دیشب تا ساعت ۱۰ نگهم داشتن بعد گفتن فعلا نوار قلب خوبه برو 😑 اره کارم شده چک کردن حرکات وزنش ۱۷۰ ...

عزیزدلم این چندوقت باقی مونده هم الهی بسلامتی بگذره اواخرش این استرسا تمومی نداره خوب میفهممت من کارم شده بود بیمارستان رفتن و چک کردن. فقط حواست به حرکاتش باشه بنظرم با دکترت مشورت کن بستری بشی یه چندروز تحت کنترل باشی الان دیگه وقت دست دست کردن نیست اصلا. خودت پافشاری کن 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم به نظرم بذار دو تا پریود بگذره بعد انتقال بده چون مشخصه لانه گزینی کرده ولی رشد نکرده، اینطوری ...

باشه عزيزم ممنونم از راهنماييت😍حالا ببينم دكترمم چي ميگه

انشالله كه بارداري عالي داشته باشي عزيزم😍

شماهم با بیهوشی بودی درسته؟ نمیدونم چرا انقدر اذیت کردن و استرس انداختن تو جونم ...اخه نمیدونی سر ان ...

اره عزیزم بنطر منکه خیلی بیهوشی بهتره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام عزیزدلم یک دنیا ممنونم نیلوجونم انشاءالله زودیِ زود من تبریک بگم بهت قدم کوچولوی نازتو

عزیز دلم تبریک میگمممم، نامدار باشه ان شاالله زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش خوشبخت و عاقبت بخیر باشه خدا برای هم حفظتون کنه 🥰🙏🌹

التماس دعا مامان خانم مهربون ⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
منم عین خودتم میدونی دیگه همش کارم عقب میافته هر بار میگم اینبار حتما دیگه میرم یه مانعی پیدا میشه ک ...

ای جانم اره واقعا. منم هر بار ی مشکلی پیش اومده. الانم ک ۳ ماه عقب افتاد. ان شاالله با هر دکتری که جلو رفتی سبب خیر بشه برات و نی نی ها بیان و ۹ ماه بمونن تو دلت😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
انشاالله که ایندفعه جواب خوبی بگیری توکل بخدا خدا بهترین هارو برات رقم بزنه

ان شاالله عزیزم. ان شاالله برا شمام همبن طور❤️💋

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱