2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046177 بازدید | 684501 پست
ببخشید من جواب میدم ولی چرا به بازو نمیزنی. من به ناف فقط 2 بار زدم به نظرم درد ناف از بازو بیشتره ش ...

مرسی عزیزم جواب دادی.

من فک کردم فقط ب ناف باید زد.

تا کی شما هپارین تزریق کردی؟ تا اخر بارداری؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
خواهش میکنم عزیزم بار دوم مثبت شدم دکتر گفت پیش میاد خیییلی راحت کاریم برام نکرد اضافه که خدایی نکرد ...

به امید خدا اینسری هر دوتاشون با یه بارداری راحت به دنیا میان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا اون دانایی رو لعنت کنه که فقط الکی اسم در آورده حالن ازش به هم‌میخوره منم پانکچرم با اون‌بود که‌ ...

ولی واقعا رسیدگیش بیشتر از دکترای دیگه اس. همه دکترا سونو می کنن میرن و ماما دارو رو مینویسه ولی دکتر دانایی بعد سونو ویزیت هم می کنه و مراحل رو برا خودت قشنگ توضیح میده‌. تنها علتی ک من اومدم سمتش همین بود وگرنه ب خاطر شلوغی نوبت هاش واقعا اذیت میشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی عزیزم جواب دادی. من فک کردم فقط ب ناف باید زد. تا کی شما هپارین تزریق کردی؟ تا اخر بارداری؟

نه حتی به کشاله رانم میشه زد ولی فکر کنم دردناک تر از بازو باه من خودم گفتم هر وقت بازو هام جواب نداد برم سراغ کشاله ران ولی خداروشکر با وهام جواب داد. من تا روز زایمان زدم هر 12 ساعت میزدم ولی تقریبا 1 ماه مونده به زایمان هر 8 ساعت میزدم

دورتادور ناف میشه زد؟ درد میاد جا قبلی ها میزنم کنارشم ک میزنم درد میاد

بله دورتا وور میتونی بزنی حتما زود خالی میکنی درد میاد من یه ذره خالی میکنم تا ده ثانیه میشمرم بعد بازم خالی میکنم اونجوری درد نمیاد

سلام دوستان من به امیدخدا ۱۱ انتقال دارم سری قبل ماما گفت برات آسپرین شروع میشه از روز انتقال ولی دوشنبه که برا آخرین سونو رفتم گفتن نه لازم نیس و‌ تو پرونده هم ثبت نشده به نظرتون چیکار کنم؟؟ نمیدونم معنی این ناهماهنگی چیه سردرگمم 🤦🤦🤦 من سری قبل قلب جنین تشکیل نشد و کورتاژ شدم

به نظرتون خودم بگیرم از روز انتقال بخورم؟ کسی بوده سرخود آسپرین بگیره بخوره؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
روزه هفتمه 😭

عزیزم به ف.ا.ل نیک بگیر من روز ششم و نه و ده لک دیدم برای لانه گزینی بود البته من چون چند قلو بودن همین سه روز لک دیدم بعدش ولی خداروشکر هیچی تا آزمایش

انشاالله مامان شدی😍

بله دورتا وور میتونی بزنی حتما زود خالی میکنی درد میاد من یه ذره خالی میکنم تا ده ثانیه میشمرم بعد ب ...

اون موقع ک تزریق میکنم درد نمیاد.

امشب میخواستم کنار قبلی تزریق کنم نمیرفت پایین سوزن درد میکرد.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
داروهات چیه برا انتقال‌؟

سیکل لانگ بودم اول ال دی و آمپول سینافکت بعداز پریودشدن استرادیول روزی دوتا و از روز جمعه امپول پروژسترون شروع میشه 

ویتامین ای و دی و فولیک اسید و گلوکوفاژ میخورم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چرا عزیزم میکرو میکنم اما برا همسرم نمی‌دونم چرا با عمل نمونه برمیدارن

من شنیدم گاهی به خاطر دی اف آی این کار و میکنن تا نمونه بهتر و باکیفیت تری بدست بیاد...به هرحال دل نگران نباش همه ماها همین مشکلات و داریم که با میکرو همشون حل میشه توکلت بخدا باشه نگران نباش😊

مرسی عزیزم جواب دادی. من فک کردم فقط ب ناف باید زد. تا کی شما هپارین تزریق کردی؟ تا اخر بارداری؟

عزیزم به ناف خواستی بزنی یکم حالت نیشگون بیار بالا بعد بزن سوزنو صاف نگهدار میخوای سوزنو وارد کنی نفس عمیق بکش. من البته اواخر دیگه نیشگون‌نمیتونستم بگیرم 😂از یه طرفم دیگه اینقدر زده بودم سر شده بودم عادی شده بود ☹️☹️

خداياشكرت....❤️