2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم شما بیمه دارید هزینه ی تخمک کشیش چه چنده اخه من برایه تعیین سه تا جنینو انتقالم حدودا ۱۷ ملیونم خرج شد فقط روز انتقال به غیر از داروها جنین شناسش خوبه 

ببخشید عزیزم زیاد سوال میپرسم شما بیمه دارید هزینه ی تخمک کشیش چه چنده اخه من برایه تعیین سه تا جنین ...

پروانه من لک دیدم چیکار کنم دارم میمیرم از نگرانی

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
اینقد گریه کردم پروانه حد نداره چشام شده خون از بیمارستان تا خونه فقط گریه کردم 

شوهر منم تحرک سریعش صفر بود اصلا چه اهمیتی داره واقعا؟؟!!!!!!!!

مگه نمی خوای میکرو کنی؟؟

روز 7انتقال؟چه داروهای داری؟نگران نباش برای آی وی اف عادی..ایشالا لک لانه گزینی.

بله روزه هفت انتقال روزی دوتا شیاف استرادیول فولیک اسید اسپرین با سه روز یه بار پروژسترون امپولش امروزم امپول hcg زدم 

شوهر منم تحرک سریعش صفر بود اصلا چه اهمیتی داره واقعا؟؟!!!!!!!! مگه نمی خوای میکرو کنی؟؟

چرا عزیزم میکرو میکنم اما برا همسرم نمی‌دونم چرا با عمل نمونه برمیدارن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
روزه هفتمه 😭

عزیزمنگران نباش خیلیامون داشتیم..... 

استراحت کن اگه با استراحت رفع شد فبها نه که احتمالا دز پروژسترونت رو زیاد کنن... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزمنگران نباش خیلیامون داشتیم.....  استراحت کن اگه با استراحت رفع شد فبها نه که احتمالا دز پ ...

الان یه دونه شیاف گذاشتم خوبه ؟

پروانه من لک دیدم چیکار کنم دارم میمیرم از نگرانی

سلام عزیزم نگران نباش ماشالله جون با من بود اونم اگه اشتباه نکنم از ۷ انتقال لک دیدو مثبتم شد نگران نباش شیافتو اضافه کن به پاسخ گویی مرکزم زنگ بزن